Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag vers fruit: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag vers fruit-levering fruitkorf

Ontvang nu meerdere offertes: Levering fruitkorfOfferte aanvragen-levering fruitkorf

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitlevering voor een bedrijf in Hasselt
We wensen graag een prijsvergelijking te maken met andere leveranciers voor een maandelijkse fruitlevering. In totaal telt ons bedrijf ruw geschat zo'n 850 medewerkers verdeeld over 43 vestigingen in Luxemburg en BelgiŽ. Op ons hoofdkwartier zijn er ook zo'n 70 aparte afdelingen. Graag verdere informatie over uw werking, uw aanbod en de prijs.
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitlervering voor een bedrijf in Genk
Wij zouden dagelijks fruit willen aanbieden aan +/- 100-150 personen. Liefst zo gevarieerd mogelijk. Over de precieze verdeling word intern nog gepraat.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Wommelgem
Wij wensen een vrijblijvende offerte voor een wekelijkse fruitlevering; maximum 100 personen. We zouden deze graag op twee verschillende plaatsen willen aanbieden in ons bedrijf. De cafetaria voor onze eigen personeelsleden; en een voor de klanten en bezoekers aan de ontvangstbalie. Deze dienst zal waarschijnlijk ingaan vanaf begin 2013.
Levering fruitkorf
Limburg
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Lommel
We werken dagelijks met zo'n 16-17 mensen. We wensen twee fruitkorven te plaatsen. Een in de kantine voor de arbeiders en dan nog een op kantoor voor de bedienden.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Fruitkorflevering voor een bedrijf in Ieper
We zouden vanaf begin volgend jaar in onze cafetaria graag vers fruit willen plaatsen voor onze medewerkers. We hebben een kleien 140 personeelsleden die van een cafetaria gebruik maken. Ik wens hiervoor vrijblijvende offertes alsook voorstellen voor de praktische uitwerking.
Levering fruitkorf
Brussel
wekelijke fruitlevering voor een bedrijf in Jette
Ik zou deze graag willen aanbieden aan de bedienden op kantoor. Voltijds zijn dit een dikke 10 mensen.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Graag had ik een offerte ontvangen voor een 14-daagse levering van fruitkorven op onze hoofdzetel. Hier bevinden zich 185 werknemers, verspreid over 3 verdiepingen, er zouden 6 fruitkorven moeten geleverd worden (gelijkvloers bestaat uit vergaderzalen).
Levering fruitkorf
Brussel
Wekelijkse fruitlevering voor een advocatenbureau in Brussel
Ik zoek naar een leverancier voor fruit bij ons op het advocatenbureau. U zou zich moeten richten op 5 medewerkers. Gelieve enkel een offerte op te maken voor bio fruit.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor bouwbedrijf in Antwerpen
Op dit moment hebben we al iemand die wekelijkse fruitleveringen verzorgt maar op dit moment zijn wij niet meer volledig tevreden over de service en daarom hadden wij graag informatie gekregen over uw service en prijzen. Dank bij voorbaat.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Offerteaanvraag fruit op werk voor een zaak in Aartselaar.
Wij ontvangen graag een offerte fruit op werk voor onze zaak in Aartselaar. In totaal werken er 6 personen in de zaak. We willen weten welke mogelijkheden er zijn qua levering van fruit op het werk.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag fruit op werk voor een bedrijf in Wielbeke.
Graag een offerte van fruit op werk. We hebben op dit moment minder dan 10 werknemers op onze zaak.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruit op werk voor een bedrijf in Mechelen
Wij ontvangen graag een offerte van fruit op werk. Voor een bedrijf in Mechelen met 2 werknemers. Bezoekers kunnen eventueel ook genieten van ons fruit.

Offerteaanvraag vers fruit

Een regelmatige levering van een Fruitkorf op kantoor zorgt voor een toename van de productiviteit. Elke week een verse mand met appels, perziken, bananen, peren,... Heerlijk Fruit op kantoor, dat smaakt.


Bovendien hoeft u, als werkgever, er bijna niets voor te doen. De leverancier zorgt elke week voor de levering van het fruit. Alles wat u moet doen is zorgen voor een plaats waar het fruit geplaatst kan worden. Uw werknemers kunnen vervolgens smullen van heerlijk vers fruit op kantoor.


Bovendien kan je de fruitmand ook als een relatiegeschenk bestellen. Geen beter cadeau dan een fruitmand, cadeautje met een gezond en fris imago. Zo laat u een professionele en goede indruk na bij uw klanten, leveranciers of andere zakenrelaties.Offerte aanvragen-levering fruitkorf
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel snel reactie gekregen. Zeer goede kwaliteit! Heel tevreden van Bobex."

T. Ceulemans

"Super goede service. Doe zo voort!"


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.