Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerteaanvraag telefooncentrale ipbx: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag telefooncentrale ipbx-telefooncentrale ipbx

Ontvang nu meerdere offertes: Telefooncentrale IPBXOfferte aanvragen-telefooncentrale ipbx

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Huldenberg
Ik heb twee verschillende toestellen die elk werken met een verschillend telefoonnummer en lijn. Ik telefoneer ook vaak naar het buitenland , daarom zou ik graag een offerte ontvangen voor VOIP.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Mol.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Is het mogelijk om een telefooncentrale aan te schaffen voor enkel 1 telefoontoestel?
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Schilde
Graag een offerte voor telefooncentrale. Wij hebben al een telefooncentrale met 8 telefoontoestellen. Graag dus een prijsvergelijking met verschillende telefooncentrale leveranciers. Bij voorbaat dank.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Centrale met intercom naar privé
Wij hebben voor het ogenblik geen centrale, er zijn 2 toestellen met intercom naar de privé, dus 3 in totaal. Bedankt voor uw prijsofferte.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Centrale voor groepspraktijk
We zijn een groepspraktijk met 4 collega's. Is het mogelijk om op onze vaste lijn de oproeper te laten kiezen uit verschillende therapeuten?
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Nieuwe telefooncentrale en telefoonprovider voor digitale drukkerij, Antwerpen
Wij hadden graag een offerte gekregen voor een nieuwe telefooncentrale en telefoonprovider, alsook voor gsm's. Voor het ogenblik zijn we klant bij Mobistar, 11 telefoontoestellen en 4 bedrijfsgsm's. Bedankt.

Offerteaanvraag telefooncentrale ipbx

Telefonie via het internet is niet zomaar een rage, digitaal bellen is nuttig voor iedereen. De efficiëntie van een bedrijf verhogen begint bij goedkoop en efficiënt bellen. Digitaal bellen via het internet is zonder twijfel de goedkoopste manier van telefonie. Voor nationale oproepen bespaar je al snel 30% voor nationale en zelfs tot 60% voor internationale oproepen. VOIP is de nieuwe standaard in de bedrijfstelefonie. En terecht, bellen via het internet heeft vele voordelen. Ook voor uw bedrijf. Wij leggen u uit waarom:

  • Aan de kwaliteit hoeft u alvast niet te twijfelen. Wie belt via het internet kan rekenen op een heldere verbinding. VOIP, of IP Telefonie, staat er om bekend een prima kwaliteit te leveren.

  • VOIP of VOBB telefonie (Voice Over BroadBand) is locatieonafhankelijk. U kunt een telefoonnummer aan een gebruikersnaam, en dus niet aan een toestel, koppelen. Indien uw kantoor bijvoorbeeld gaat verhuizen, of uw personeel tijdelijk van thuis uit wenst te werken is dat perfect mogelijk. Uw werknemer meldt zich gewoon thuis, of op zijn nieuwe werkplek, via internet aan en kan onmiddellijk telefoneren met behoud van zijn nummer.

  • Er zijn minder kabels nodig. Met internettelefonie zal u minder kabels nodig hebben. De computer van uw werknemers wordt op dezelfde lijn als het toestel aangesloten.

  • Betere bereikbaarheid. Met IP Telefonie hebt u een communicatiemiddel in handen dat beter betrouwbaar is dan de klassieke telefoonlijn. Het grote voordeel van VOIP is namelijk dat het via verschillende verbindingen kan werken. Indien de verbinding met uw wijkcentrale uit zou vallen kan u niet meer bellen via de klassieke manier. IP Telefonie blijft in deze omstandigheden wel werken.

Of u nu een nieuwe installatie wenst te plaatsen, een bestaande installatie wenst uit te breiden of een verouderde installatie wenst te vervangen, wij kunnen u verder helpen. Vul onze korte vragenlijst in en wij brengen u in contact met leveranciers van Internet-Telefonie. U ontvangt tot drie offertes die u rustig kan vergelijken.Offerte aanvragen-telefooncentrale ipbx
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeker tevreden, want je moet zelf niet echt op zoek naar leveranciers."

A. De groot

"Het was een snelle oplossing zonder al teveel inspanningen zelf te moeten doen."

J. Byl


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.