Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerteaanvraag prospecteren: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag prospecteren-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Telesales voor een bedrijf in Mechelen
We wensen deze actie te doen voor een preventieadviseur. We bieden dit aan in twee formules, een gericht naar kleinere bedrijven (+20 werknemers) en een voor grote bedrijven (+ 100 werknemers) In een eerste instantie wensen we te beginnen met heel België, Frans en Nederlandstalig. Vrij snel wensen we echter ook over te gaan op de Franse en Nederlandse markt. Graag uw prijsofferte en verdere informatie.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Offerte voor telefooncentrale voor een bedrijf in Assebroek
We wensen te prospecteren voor het aanbieden van webdesign diensten. Voornamelijk Kmo's en grote bedrijven in Vlaanderen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie telecom operator afspraakplanning
Als partner van een telecomoperator hadden wij graag voor ons B2B verkopers geïnformeerd wat het kost om afspraken te laten maken. De bedoeling is om kwalitatieve en degelijke afspraken te krijgen. Wij kunnen een online tool bezorgen waaruit gebeld kan worden. Het aantal zal afhangen van de prijs en de kwaliteit van de afspraken.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Voorstel om klanten te werven
Wij zijn een servicebureau. Graag een voorstel om klanten te werven.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Klanten werving voor internationale schuldinvorderingen, incasso- & debiteurenbeheer
Call center gezocht voor klanten werving, tussen de 500 à 2.000 contactpersonen. Budget: tussen de 1.000 en 5.000EUR. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie bij schoonheidsinstituten
Als onderzoek- en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van medische en cosmetische oplossingen voor permanente ontharing en huidverjonging zijn we op zoek naar een call center, en dit voor het verkopen van ledlicht apparatuur aan schoonheidsinstituten. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte enquête voor afvalverwerkingsbedrijf
Wij zijn een bedrijf actief in afvalverwerking, en we zouden graag een prospectie laten doen naar potentiële klanten. Ons doelpubliek zijn Belgische bedrijven; we verwachten tussen de 2.000 en 5.000 bedrijven te contacteren. Finaal willen we achterhalen welke bedrijven veel afval genereren, en dus potentiële klanten van ons kunnen worden. Er moet met andere woorden een navraag worden gedaan naar afvalstromen en tonnages ifv een enquête-formulier. Graag uw prijsofferte hiervoor. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Telesales voor IT bedrijf in Menen
Prospectie naar bedrijven met meer dan 50 werknemers. (Grotere KMO, multinationals, banken, leasingmaatschappijen, constructeur e.d. Ons bedrijf doet aankoop, verkoop en verhuur van gebruikte hardware. D.w.z., als bedrijven hun oude computerpark vervangen, dan zijn wij geïnteresseerd om de vervangen toestellen over te kopen. Dit gaat om servers, pc's, laptops, printers, kopiemachines, telefonie, networking, ... Daarnaast verzorgen wij ook de rollouts (d.w.z. dat onze mensen de plaatsing van nieuwe toestellen met overname van de oude kunnen verzorgen). Wij hebben ook een dienst Datacleaning met attesten. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Prospectie voor IT bedrijf in Antwerpen
Als IT bedrijf hadden wij graag geweten wat het ons zou kosten indien wij een externe dienst zouden inschakelen, dit voor het prospecteren via een specifieke vragenlijst, eventueel genereren van afspraken indien de klant dat wenst. Graag een offerte voor een telemarketing formule. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Abonnementenverkoop voor telecombedrijf in Leuven
Wij zijn een webshop die losse gsm-toestellen met daarbij ook abonnementen verkoopt (telecom sector), voorlopig werken wij uitsluitend met Telenet. Graag een call center voor abonnementenverkoop (telecom sector) op basis van no cure no pay. Vroeger hebben wij al iets gelijkaardigs geprobeerd en dit had vrij veel succes, wij zijn toen gestopt aangezien we met iets nieuws zijn begonnen maar nu zijn we aan het overwegen om dergelijks terug te beginnen. Wie kan ons daarbij helpen? Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Lead generation voor informaticabedrijf te Antwerpen
Graag bedrijf voor lead generation. Wij hebben het al meermaals geprobeerd maar geen al te groot succes, dus we zijn er wat sceptisch tegenover. Graag had ik willen weten wat jullie doen, manier waarop jullie het doen, tarieven, e.d. Alvast bedankt om mij eens te contacteren zodat wij dit even samen kunnen gaan bekijken.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Genereren afspraken
Maken van afspraken voor overdag en 's avonds bij particulieren voor een vrijblijvende analyse van de energiefactuur om zo de goedkoopste energieleverancier te kunnen kiezen en eventueel over te stappen. Bedoeling is om 10-20 afspraken per week in te plannen. Dit aantal kan bij goede werking/samenwerking verhoogd worden. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Telefonisch prospectie
Telefonische prospectie onder het principe no cure no pay.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Binnenhalen van nieuwe leads/mogelijke kandidaten
Wij zijn een groep van onafhankelijke Herbalife distributeurs. Ons werk bestaat erin dat we allemaal enkele klanten hebben en daarlangs een constante rekrutering ter uitbreiding van ons netwerk van distributeurs. We hebben een online supportsysteem uitgebouwd waardoor het mogelijk is van medewerkers met enkele uren per week een mooi extra inkomen te laten op te bouwen en dit volledig van thuis uit. Via Facebook en Google Adwords advertenties hebben we heden reeds leads tegen €10/stuk van kandidaten met interesse in een zakelijke mogelijkheid. We laten hen een vragenlijst invullen op www.serieusinkomen.be en zo komen leads bij ons binnen. Hoe we nu werken is dat ons team die kandidaten uitnodigt naar een online presentatie. Een bedrijfspresentatie met alle info wordt via webinar gegeven. Nieuwe medewerkers (distributeurs) worden zo doorgeselecteerd, ingeschreven in het netwerk en ingeplugd in het opleidingssysteem. Onze vraag was nu of teleprospectie een goede manier zou zijn om nieuwe kandidaten te vinden voor ons thuiswerk. Cold calling dus. Vragen of ze interesse hebben in een extra inkomen van thuis uit (met passief inkomen enz..) De leads zouden dan ook gewoon uitgenodigd worden naar een online bedrijfspresentatie. Doelgroep is eigenlijk zowel particulier als zelfstandig, maar ik zou beginnen met enkel zelfstandigen i.v.m serieuzer en meer zakelijk ingesteld. Mailings naar zelfstandigen i.v.m de zakelijke mogelijkheid bleken leads met veel meer serieuze kandidaten te genereren. Het gaat dus enkel over het binnenhalen van nieuwe leads/mogelijke kandidaten. De verdere afhandeling wordt door onze medewerkers gedaan. Zoals reeds vermeld hebben we nu vele leads aan €10/stuk. Zouden jullie daar met teleprospectie onder kunnen geraken? Indien wel, dan zal ons maandelijks budget steeds hoger zijn. Graag gewoon vrijblijvende info i.v.m prijzen. Bijvoorbeeld prijs per gecontacteerde persoon. Eventuele schatting van wat ongeveer te verwachten is op basis van jullie ervaring. Alvast bedankt.

Offerteaanvraag prospecteren

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vind dit een zeer gemakkelijke methode om prijsoffertes te bekomen. En dit op een snelle en..."

K. Reyns

"goede dienst dank u"

A. Carbis


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.