Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag kopieermachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag kopieermachine-kopieermachines

Ontvang nu meerdere offertes: KopieermachinesOfferte aanvragen-kopieermachines

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Kopieermachines
Antwerpen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Antwerpen
Ik wens een multifunctioneel toestel voor de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, recto-verso, kleur, meerdere lade's.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Kopieerapparaat voor een bedrijf te Belsele
We zoeken een kopieerapparaat voor het bedrijf. Nu hebben we een Canon en Xerox, voor een aankoop. Graag een simpel toestel, geen kleur. Met een feeder erop.
Kopieermachines
Oost-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Maldegem
Ik zoek een kopieerapparaat voor onze zaak. Toestel moet kunnen kopieren/printen/scannen ook meerdere lade's, recto verso, ook kleur. Huur/kopen mag beide in de offerte, bekabeling zou er zijn.
Kopieermachines
Brussel
Kopieerapparaat voor bedrijf in de regio Brussel
Ik zoek een kopieertoestel (printer/scanner/kopieren) voor ons bedrijf. Nu hebben we een basic printer (Brother). Voor een opnamestudio. Huur/kopen mag beide in de offerte. Optie kleur mag erbij.
Kopieermachines
Antwerpen
Kopieermachine voor een bedrijf in Hobokken
Ik open een zaak waar ik zou willen kopiŽren voor klanten. normaal gezien starten we in februari. Ik zoek nu een offerte voor een multifunctioneel toestel, dat snel en efficiŽnt grote aantallen kan kopiŽren, ook via aansluiting computer printen. Graag zowel een aankoop als huurofferte.
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag kopieermachines voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een kopieermachine. Maandelijks hebben we 4000 afdrukken. Ik wil graag een kopieermachine die kopieert, print, scant en mailt of faxt. Alvast bedankt voor de offerte!
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Kopieermachine met printer en scanner voor bedrijf in Vlaams Brabant
Wij zij op zoek naar een kopieerautomaat die ons de mogelijkheid beidt om te scannen, printen en kopiŽren. Dit ter vervanging van ons oud apparaat.
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Kopieermachine voor een garage in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een professionele kopieermachine. Ik wil daar folders mee kunnen printen etc. Alvast bedankt!
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag kopieermachines voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een prijsvoorstel van een kopieermachine. We hebben ongeveer 500 afdrukken per maand. Wat gaat het me kosten als ik een professionele kopieermachine aanschaf? Bedankt voor de offerte.
Kopieermachines
Vlaams Brabant
Kopieermachine voor een nieuw bedrijf in Dilbeek.
Ik ga een nieuw bedrijf opstarten. Daarbij hoort ook een kopieermachine. Graag vrijblijvende offertes. Vriendelijk bedankt!
Kopieermachines
Brussel
Kopieermachine voor een groothandel in Brussel.
Maandelijks heb ik 600-1000 afdrukken. Ik wil graag een offerte ontvangen van een kopieermachine. De kopieermachine mag ook tweedehands zijn. Ligt aan de voorwaarden. Graag een offerte. Alvast bedankt!

Offerteaanvraag kopieermachine

Een bedrijf maakt al gauw tientallen of zelfs honderden kopieën per dag. Uw bedrijf is daar ongetwijfeld geen uitzondering op. Een kopieerapparaat is dan ook een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Maar welke machine en welk merk is nu de beste voor uw bedrijf? Veel hangt af van wat je nodig hebt. Leg ons uit wat voor bedrijf u bent, en wij brengen u verder in contact met verschillende leveranciers. U vergelijkt rustig de verschillende prijzen en kiest zelf welk aanbod het best beantwoordt aan uw noden.

Moet je nieuwe kopieerautomaat in kleur kunnen kopiëren, of enkel zwart-wit. Wil je kopieën kunnen nemen op A3, A4 en A5? Aan welke snelheid moet de machine kopieën kunnen maken? En wat is de kostprijs per pagina? Hoe hoog moet de kwaliteit van het printwerk zijn? En heeft het nut dat de machine het eindresultaat kan nieten? Moet de machine recto verso kunnen kopiëren? Moet de machine perforaties kunnen maken? Ontdek de vele opties die je kunt verkrijgen bij een kopieerautomaat. Geef hieronder je aanvraag binnen en ontdek alle voordelen. Vergelijk prijzen voor kopieermachines.

Een moderne kopieermachine is eigenlijk een multifunctionele printer (of kort: MFP). Met de nieuwste kopieerapparaten kan u documenten printen vanaf uw computer. Maar ook documenten inscannen en digitaliseren (omzetten naar pdf) en faxen.

Hoeveel onderhoud kruipt er in u machine. Het vergelijken van verschillende apparaten en merken is helemaal niet evident. Laat ons je helpen. Leg ons uit wat u nodig hebt en wij helpen u verder. Wij sturen uw aanvraag door naar verschillende fabrikanten. Zij nemen verder contact met u op en u vergelijkt de verschillende prijzen.

 Offerte aanvragen-kopieermachines
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Meer offertes gekregen dan verwacht dus zeer tevreden."

S. De Brauwer

"Goede dienstverlening, zeer nuttig voor wie een aangepaste firma zoekt"

A. De'Calf


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.