Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag kledij drukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag kledij drukken-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Rode buff's
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 250 rode buff's met 2 verschillende logo's erop hoeveel kleuren mogen we maximum hebben. En wat gaat ons dat kosten? Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw advies en offerteopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Offerte warme sweaters
Wij zijn op zoek voor bekendmakingsacties op jongerenevenementen: warme sweaters met ons logo erop. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor 15 kwalitatieve sweaters voor deze vereniging uit Brugge.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte degelijke regenjas
We zijn op zoek naar een degelijke regenjas om aan te doen met een klantenevent. Kleur: blauw Bedrukking: wit (enkel vanachter) Bobex kwaliteitscontrole: Aantal: ongeveer 25 (verschillende maten, ook XXXL nodig). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Limburg
Offerte voetbaltruitjes
Wij zijn op zoek naar een textielgroothandel die ons Nike voetbaltruitjes kan leveren. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een drukkerij. Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant.
Promotiekledij
Antwerpen
Authentieke wielerpetjes
Wij zijn op zoek naar authentieke wielerpetjes met bedrukking eigen logo (achteraan) en slogan (vooraan). Belangrijk is dat het gaat om de 'ordinaire' wielerpetjes (oud model) en dat ze moeten leverbaar zijn met bedrukking tegen 02/04/2012. Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant een prijs voor 1000, 2000 en 5000 exemplaren ontvangen.
Promotiekledij
Antwerpen
Sportkledij voor hockey club
Graag uw prijsopgave voor t-shirts, sweaters en regenjasjes, 1 kleurendruk (wit), voor & achterkant, eventueel op op 1 mouw. 1. T-shirts: kwaliteit: 185 gr & 215 gr; kleur (mix van heren / vrouwen) - lichtblauw/roze? Voorzijde: logo/ achterzijde: logo met wit vlak + slogan(?)/ mauw: logo + naam 2. Sweaters (model met kap), donkerblauw, witte bedrukking, voorzijde: logo/mouw: logo + naam 3. KW / Regenjasje (liefst jasje met kap in de kraag verwerkt), donkerblauw, witte bedrukking. Voorzijde: logo/ mouw: logo + naam. Alle materiaal wordt digitaal aangeleverd. Bobex kwaliteitscontrole: voor een sportclub in Antwerpen. Graag uw prijsopgave voor 50 alsook 100 stuks van elk. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Voetbaltenues + keeperstenue
Leverancier gezocht voor het bedrukken van een aantal voetbaltenues alsook een keeperstenue, graag voorkant (naam) + achterkant (naam + rugnummer). Graag even de afmetingen erbij vermelden volgens uw ervaring met voetbaltenues. Bobex kwaliteitscontrole: voor een voetbalploeg in Antwerpen. Graag een prijsofferte voor een 16-tal voetbaltenues en 1 keeperstenue. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Sponsor bedrukken op voetbalshorts
Graag een prijsopgave voor het bedrukken van zwarte voetbalshorts, graag in het (limoen) groen op de achterkant. Afmetingen ruw geschat: 25cm bij 12cm. Wij leveren zelf het ontwerp, deze is nog niet helemaal af, maar komt in orde. Deadline: klaar tegen eind augustus. Bobex kwaliteitscontrole: voor een minivoetbalclub in Deinze, graag uw beste prijs voor het drukken van 12 shorts. Alvast bedankt.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Witte hemden - lange mouwen
Leverancier gezocht voor het bedrukken van witte hemden, lange mouwen /mag borstzakje hebben maar niet noodzakelijk. Graag een model voor mannen en een model voor vrouwen. Logo-vermelding op linkerborst, 5 kleurendruk (zie bijlage), afmetingen: +/- 10cm breed op 5cm hoog. Hoeveelheid: 1.100 witte hemden met lange mouwen in totaal waarvan: 50 x Small Vrouwen; 100 x Medium Vrouwen; 50 x Large Vrouwen; 150 x Small Mannen; 300 x Medium Mannen; 300 x Large Mannen; 150 x X-Large Mannen. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in West-Vlaanderen, gespecialiseerd in drank. Alvast bedankt voor de prijsopgave.
Promotiekledij
Limburg
Zwarte sweaters met bedrijfslogo
Leverancier gezocht voor het drukken van een zwarte sweater met kraag van goede kwaliteit met bedrijfslogo in het wit. 25 x L 25 x XL 10 x XXL Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Limburg. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Bedankt.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Bedrukken van voetbaluitrusting
Als voetbalclub hebben we nieuw kledij aangekocht voor het nieuwe seizoen, graag het bedrukken van voetbaluitrusting: 7 veldspelers + 1 doelman. Logo's 10cm hoog, +/- 30cm breed aan de voorkant; 10cm hoog en 25cm breed aan de achterkant. Wij hebben de logo's maar deze moeten iets groter worden gemaakt. Bobex kwaliteitscontrole: het nieuwe seizoen start pas in september, graag toch zo snel mogelijk klaar. Graag een gedetailleerde offerte. Bedankt.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken hemden voor optredens
Voor ons 75 tallig koor uit Antwerpen LO, zoeken wij hemden (lange mouwen) in dezelfde kleur of een aantal bij elkaar passende kleuren (felle kleuren). Geschikt voor onze optredens. 75 stuks in diverse maten, graag eerst pasmodellen. Bobex kwaliteitscontrole: koor in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex of e-mail. Met vriendelijke groet.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Promotextiel voor babies
Graag had ik willen weten indien het mogelijk is om een offerte op te maken voor: 1. babybugz baby Envelope Neck Tee wit 12-18 maand met beer bas (zie bijlage). 2. babybugz baby bodysuit wit 12-18 maand met kat tuur 3. babybugz baby rompasuit wit 12-18 maand met vogel anna De figuur en tekst in zwart flock, en de kroon in goud flex. Redelijk groot, gecentreerd vooraan. Materiaal leveren we zelf aan (zie ook bijlages in.ai formaat). Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf in West Vlaanderen gespecialiseerd in het ontwerpen van kaartjes en kleertjes voor prinsjes en prinsesjes. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Luik
Dringend partnership gezocht
Wij zijn op zoek naar een partner in relatiegeschenken en promotiekledij aan wie we ons volledig aanbod kunnen outsourcen. Wij zijn een bedrijf in de agrarische sector en werken met een dealer netwerk van ongeveer 180 dealers, verspreid over heel Europa. Deze dealers bestellen rechtstreeks promokledij en gadgets via een kleine gepersonaliseerde website van onze huidige partner in relatiegeschenken. Deze partner is van Franse oorsprong en zit in financiŽle moeilijkheden. Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe leverancier. Bobex kwaliteitscontrole: voor een wereldwijd marktleider in het ontwerp, de fabricage en distributie van hoogwaardige melksystemen. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
Drukken van t-shirts voor volleybal club
Wij zijn een volleybal club gevestigd in Limburg. Graag hadden wij een prijsopgave ontvangen voor volgende t-shirts: Exact 150 B&C voor unisex B&C EXACT 150 [TU004] (kleur: kelly green) en dit minstens 50x. Daar zouden we ook graag op de voorkant het logo van de club op laten drukken (ene cliche). Het logo leveren we zelf aan in pdf of jpeg formaat. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag 1 kleur bedrukking, witte opdruk. Alvast bedankt voor uw offerte.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Drukken van fleece-jassen als promotiemateriaal
Ik had graag een offerte ontvangen voor een 15-tal bedrukte fleece-jassen (zie maten - puntje 3), economisch model, oranje kleur, jas met rits. Op de achterzijde zou onze logo moeten komen, 1 kleur, afmetingen: +/- B25cm x +/- H15cm. Bobex kwaliteitscontrole: voor een klant gelegen te Halle, jassen zijn bedoeld als promotieartikel, dit om weg te geven aan klanten. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden wat betreft de aangeboden diensten."

V. Patrick

"Goeie manier om verschillende offertes te krijgen in korte tijd."

P. Van Breedam


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.