Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag isolatiewerken: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag isolatiewerken-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brasschaat
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m≤.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Marke
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1956, diepte spouw onbekend, spouw is er, gevels niet bewerkt, opp. +200m≤.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie van een plat dak in Antwerpen
Beste, Wij zijn opzoek naar enkel offertes voor dakisolatie van een plat dak.Onze woning is van 1965. Rijwoning in belle etage stijl.6 op 9 m plat. 1 gemetste schouw aan de kant. We hebben nu roofing met steentjes.
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Wilrijk
Ik ben op zoek naar een isolatielaag voor de tussenverdieping vloer van mijn appartement. Dit is een aangekocht appartement waarvan ikzelf de eigenaar ben. Ik schat dat deze oppervlakte zo'n 100m≤ is. Is het ook mogelijk om geluidswerende isolatie te plaatsen. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen en hier een gericht advies te krijgen voor de isolatiewerken.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisoaltie voor een woning in Beervelde
Graag een offerte voor de isolatie van een vrijstaande woning. Alle 4 de gevels dienen geÔsoleerd te worden. Totaaloppervlakte is ongeveer 100 vierkante meter en de spuw zelf ongeveer 5 cm. Indien u wenst kunt u mij op dit nummer bereiken om ter plaatsen een afspraak te maken voor deze offerteaanvraag. Ook wens ik verdere informatie over de mogelijkheid tot subsidies.
Isolatie
Limburg
Issolatie voor een woning in Zonhoven
Ik zoek 7 cm spouwmuurisolatie , voor een oppervlakte van een dikke 150m2
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Mol
Ik ben op zoek naar PUR issolatie om via mijn kelder de woonkamervloer te isoleren. Het zou gaan om een oppervlakte van een kleine 32m2.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie van een schuin dak, woning in Zichem
De totale oppervlakte om te isoleren zal twee keer 80m2 zijn ongeveer, twee dankhelften van 8x10m. Graag had ik ook advies over de mogelijke materialen.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie van een half vrijstaande woning
Renovatie van een half vrijstaande woning gebouwd in de jaren 80. Zolderdak: hellend, kleine ruimte, eventueel als opslagruimte gebruiken. Beperkte spouwuren: zijgevel en achtergevel, 5cm diep. Bobex kwaliteitscontrole: Graag advies over beste isolatiemogelijkheden, wat laten doen vs wat zelf doen, ruimtebesparende verbouwingen.
Isolatie
Antwerpen
Isoleren van kruipruimte, Antwerpen
Leverancier gezocht voor het isoleren van een kruipruimte (10 m x 10 m) op niet verharde grond (zand), daarin ook nog kelder van zo'n 2 m op 4 m. Nu 2 ŗ 3 cm water in kruipruimte. Graag een voorstel. Bedankt.

Offerteaanvraag isolatiewerken

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex marktplaats is zeer goed en kregen snel contacten met leveranciers."

N. Pauwels

"Zonder veel moeite contacteren verschillende firma's je met de nodige informatie."

M. Ceulemans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.