Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerteaanvraag isolatie dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag isolatie dak-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Antwerpen
Ik zou het dak van onze prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +50m², halfopen bebouwing van 1955.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
offerte dakisolatie in Londerzeel
We zijn eigenaar. De woning dateert van 1984. De dakbedekking zijn pannen. De zolder is gedeeltelijk kruipzolder, gedeeltelijk kan je rechtstaan. Er is geen onderdak. Er zijn geen ramen in het dak. We wensen de vloer te laten isoleren (jaren geleden hebben ze ons spuiten voorgesteld, maar dan kan je er niet meer op lopen, en we zouden tochop een gedeelte van de zolder willen kunnen gebruiken. We willen er toch ook nog gedeeltelijk op kunnen lopen De oppervlakte van de vloer is tussen 30 en 40 m2. We willen met de firma bekijken hoe we best isoleren: dak? vloer?
Dakisolatie
Antwerpen
Plat dak te isoleren in Antwerpen
Beste, Wij zijn opzoek naar offertes voor dakisolatie.Onze rijwoning is van midden de jaren 60. Het is 6,5m op een 8,5m plat met een schouw aan de zijkant. We hebben nu zwarte roofing met kiezels liggen. Kan u mij contacteren voor een offerte te maken met plaatsbezoek. Als ik niet direct mij telefoon opneem laat zeker een bericht achter zodat ik kan terugbellen
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Dakisolatie te Lokeren
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, en hieronder bevindt zich een volwaardige zolder. Wij hebben 2 dakvensters in ons dak, maar wij kennen ons dakoppervlak niet. Het bouwjaar van onze woning (waarvan wij eigenaar zijn) is 1954.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning
Ik wil graag de binnenkant van het schuindak laten isoleren. Er is een onderdak aanwezig en het dak is te bereiken via een berg zolder. Het dak is rond de 30m2. Verder is het bouwjaar van de woning rond 1938.
Isolatie
Antwerpen
Woning in Edegem is op zoek naar dakisolatie.
We hebben een plat dak van 40 jaar oud waar er een de oude wijze van isolatie op ligt. Een tiental jaar geleden er bijkomende pluggen platen opgelegd geweest. Nu aangezien de premie op het einde van het jaar vervalt zou ik graag een offerte krijgen voor het vervangen van de roofing en isoleren van het dak.
Isolatie
Limburg
Issolatie voor een woning in Zonhoven
Ik zoek 7 cm spouwmuurisolatie , voor een oppervlakte van een dikke 150m2
Isolatie
Oost-Vlaanderen
isolatie voor een woning in Buggenhout
We gaan op 9 december verhuizen. In dit pand zouden de voor, zij en achtergevel nog geïsoleerd moeten worden. Deze zijn van natuursteen en zullen een oppervlakte hebben van tussen de 100-200m2.
Isolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie voor een vide-dak in Vlaams Brabant
Het betreft een vide, 2 schuine plafonds die samenkomen in één punt boven de overloop. Ze overspannen de eetkamer en de inkomhal. Totale opp +/- 42 m2. Isolatie aan de binnenkant te plaatsten.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie plat dak, Oost-Vlaanderen
Graag een vrijblijvend offerte voor het isoleren van een plat dak, en dit aan de buitenkant. De onderlaag in roofing in goede staat. Alvast bedankt.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie van plat dak te Antwerpen
85m² te isoleren, appartement zonder lift op het 3 de verdiep. Bedankt voor de snelle reactie.
Isolatie
Antwerpen
Dakwerker gezocht voor isolatiewerken, Antwerpen
Grotendeels schuin dak 64m². Ook nog klein (3m²) plat dak dat uit het schuine dak steekt. Bedoeling is om zowel het dak te vernieuwen en te isoleren (R-waarde = 4) als fotovoltaïsche zonnepanelen te leggen.

Offerteaanvraag isolatie dak

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over jullie diensten. Binnen de week had ik een aantal contacten."

S. Dewolfs

"Ik ben tevreden over de diensten van Bobex, het maakt transporteren makkelijker, en dan vooral ..."

L. Bloemhard


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.