Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgiλ | Ander land

 search

Offerteaanvraag incassobureau: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag incassobureau-incasso

Ontvang nu meerdere offertes: IncassoOfferte aanvragen-incasso

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in Belgiλ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incasso
Antwerpen
Incasso te Deurne
Ik verkoop pakketten prepaidkaarten aan krantenwinkels en detailhandelaars. Het gaat hier over ongeveer 50 klanten waarbij ik het gevoel krijg dat ik juridisch druk moet zetten. Dit zijn bedragen tussen 1000 en 2000 euro.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Herselt
Ik wil graag offertes ontvangen van incassobureaus. Het gaat om 3 facturen dat momenteel openstaan. Een factuur van €19.000,- , weer een van €5.000,- en de andere bedraagt €3.000,- De factuur van €3.000,- is van een bedrijf die zich failliet heeft laten verklaren, dus ik weet niet of hier iets uit kan komen. Graag offertes.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf in Brecht
Wij zijn op zoek naar een incassobureau voor meerdere bedragen die open staan. In totaal gaat het om ongeveer 20 facturen die openstaan. Waarvan het totale bedrag ongeveer rond de €5000 is. Alvast bedankt!
Incasso
Antwerpen
offerteaanvraag voor een incassobureau
Beste, Wij zijn een bouwonderneming en hebben een 30tal openstaande facturen. Het zijn allen ondernemingen in de bouwsector. De totale openstaande som van alle facturen is iets meer dan 400 000 €. Graag wens ik vanaf aanstaande dinsdag een telefoontje om een afspraak bij mij op kantoor te maken. Met vriendelijke groeten, Guy
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Ternat
Normaal gezien geven we de facturen buiten termijn door naar onze advocaat. Omdat deze vrij duur en traag is wensen we nu echter een prijsvergelijking door te voeren. Momenteel staan en een 30 facturen open voor een totaal bedrag van 15.000-20.000 €. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Daknam
Momenteel heb ik een openstaande factuur bij een bedrijf. Deze staat al ongeveer een jaar open. Het is een bedrijf met Belgische btw-nummer. Naast een offerte wens ik ook verdere informatie over uw werking.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Gent
Het gaat hier over vervallen facturen. Het totale bedrag hiervan zal zeker boven de 10.000€ liggen. Momenteel maken we al deze facturen over naar onze raadsman , maar omdat hiervan de kosten heel hoog liggen zouden we graag een vergelijking doorvoeren met een incassobureau. De facturen staan bijna allemaal open bij Belgische bedrijven.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Boom
We hebben twee bedrijven die nog openstaande facturen hebben bij ons. In het totaal gaat het om zo'n 4000€.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een vereniging in Antwerpen.
Wij zijn een buitenschoolse kinderdagverblijf. We hebben veel onbetaalde facturen van particulieren. Graag een offerte van incasso voor ons huidig openstaande facturen, we willen daarbij ook in de toekomst samenwerken met een incassobureau om wanbetalers tegen te gaan.
Incasso
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van incassobureaus. Ik heb zowel bedrijven als particulieren die hun facturen niet willen betalen. Totaalbedrag schat ik tussen de €30.000 en de €50.000,- Vriendelijk bedankt voor de offertes.
Incasso
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Er zijn ongeveer 4 wanbetalers (bedrijven) die een totaalbedrag van €300.000,- niet willen betalen. Nu werken we al met een advocaat en naar mijn idee loopt dat niet vlot genoeg. Nu wil ik weten of een incassobureau wat meer voor me kan betekenen. Graag een offerte van een incassobureau.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een medical center in Antwerpen.
Ik heb onbetaalde facturen van dokters, ziekenhuizen en schoonheidsinstituten. Facturen lopen op tot €30.000,- Totaal aantal onbetaalde facturen zijn 20ΰ25. Bedankt voor een offerte van incassobureau.
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een vertaalbureau in Antwerpen.
Ik wil een offerte ontvangen van een incassobureau. Advocaten sturen meestal aangestekende brieven naar wanbetalers. Ik kan dat in principe ook zelf, maar krijg geen geld. Wat zijn de volgende stappen van incasso's? Graag een offerte.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een zelfstandige in Dendermonde.
Ik wil graag een oplossing voor het innen van 2 onbetaalde facturen. Het totaalbedrag is €2000,- De wanbetalers : 1 zelfstandig en 1 particulier. Graag een offerte van een incassobureau. Vriendelijk bedankt!
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Deurne.
We maken nu gebruik van advocaten en deurwaarders. Graag een offerte van incassobureau voor facturen die langer dan 2 jaar openstaan. Bedrag boven de €50.000,- Alvast bedankt.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een zelfstandige in West-Vlaanderen.
In het verleden heb ik advocaten ingeschakeld om mijn geld te innen. Vaak moest ik dan grote bedragen betalen om mijn geld te kunnen innen, en uiteindelijk had een firma zich failliet verklaart. Nu heb ik een particulier die me €600,- verschuldigd is. Kan een incasso me helpen om mijn geld te innen? Graag een offerte.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een garage in West-Vlaanderen.
Particulieren zijn me meer dan €50.000,- verschuldigd. De facturen lopen op tot meer dan 100. Op het moment werken we met advocaten en deurwaarders. Toch zou ik een offerte willen ontvangen of een incasso beter is voor ons. Bedankt alvast!
Incasso
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag incassobureau voor een transportbedrijf in Affligem.
Een particuliere klant heeft bij mij een onbetaald factuur openstaan. Het gaat om een bedrag van €1500,- Het onbetaald factuur ligt al van eind 2011 open. Graag een offerte van incassobureau.
Incasso
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb nog geen wanbetalers. Maar beter voorkomen dan genezen zeggen ze altijd. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van incassobureaus. Alvast bedankt!
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde factuur, B2B
Graag een offerte voor incassobureau. Momenteel 1 onbetaalde factuur die wij zouden moeten terugvorderen, dit voor een bedrag van +/- 1.700 ΰ 1.800 EUR. B2B (horecazaak). Bedankt.
Incassobureau
Brussel
Incassokantoor voor openstaande facturen
Wij wensen beroep te doen op een incassokantoor voor onze openstaande facturen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incassokantoor voor internationale facturen
Ik ben op zoek naar een incassokantoor, vooral voor internationale facturen, 90% van deze openstaande facturen zijn internationaal.
Incassobureau
Limburg
Terugvorderen van geld, Limburg
Ik ben zelf zelfstandig maar dit geval heeft niets te maken met mijn zaak, het ligt eerder privι. Ik ben zelf met een nieuwbouw bezig en heb een leverancier die niet komt leveren terwijl ik wel al betaalt heb, bedrag is zo'n 14.000 EUR. Kunnen jullie mij daarbij helpen om het geld terug te vorderen, indien ja, wat zijn de mogelijkheden? Bedankt.
Incassobureau
Namen
Incassobureau voor bedrijf in Namen
Maandelijks verzenden wij zo'n 800 facturen, waarvan 20% onbetaald blijven. Graag hadden we eens een voorstel gekregen voor het samenwerken met een incassobureau. Bedankt.

Offerteaanvraag incassobureau

Het kan wel al eens gebeuren dat een factuur niet betaald wordt. Uiteraard kan je niet blijven wachten tot de klant het geld terugbetaald. Een zaak moet vooruit kunnen en dat kan moeilijk zonder een goede cashflow. Meer zelfs steeds meer bedrijven in België gaan kopje onder door de toenemende druk van wanbetalers. Vermijd dus een faillissement en reken op de steun van een incassobureau.

Wanneer een factuur lang onbetaald blijft doe je er goed aan een incassobureau in te schakelen. De stap naar de deurwaarder kan je later zetten. Met een incassobureau kan je snel en beleefd het geld terugvorderen.

Vergelijk daarom meerder offertes voor incasso en ontdek de manieren waarop u het geld kan terugvorderen van wanbetalers.Offerte aanvragen-incasso
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prettig. Het scheelt een hoop zoekwerk en er reageren ook bedrijven waar je via google niet dir..."

"Heel tevreden! Binnen de drie dagen werden we door vier firma's gecontacteerd."

N. Van Pee


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.