Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag inbound call center: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag inbound call center-callcenter (inbound, outbound)

Ontvang nu meerdere offertes: Callcenter (inbound, outbound)Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter te Mortsel
We zijn een bedrijf die promotiemateriaal vervaardigd en verkoopt. Wij wensen een actie te starten waarbij jullie naar marketing of logistiekafdeling van grote bedrijven bellen om een afspraak in te boeken voor onze verkoper. Graag had ik een offerte hiervoor verkregen.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Afsprakenplanning voor een bedrijf in Gent
Graag offertes van een callcenter. Mijn bedrijf bestaat een goede 6 jaar. Ik had graag via een script die ik kan meeleveren bedrijven willen laten contacteren voor een afspraak. Vlaanderen, Nederlandstalig Brussel. Sector ICT.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Kortrijk
We krijgen pakken adressen binnen via ons mail, van mensen die geÔnteresseerd zijn voor een nieuwbouw. We zijn nu op zoek naar een callcenter die hierin de eerste selectie kan maken, uitzoeken waarin de mensen geÔntereseerd zijn en vervolgens doorsturen naar ons kantoor in Antwerpen of Kortrijk.
Callcenter (inbound, outbound)
Limburg
Caalcenter voor een bedrijf in Opglabbeek
We zijn op zoek naar een callcenter die de database update. We doen dat al intern. Nu hadden we graag een offerte willen ontvangen van een call center. Is het nog de moeite om dat uit te besteden? Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Afsprakenplanning voor een bedrijf in Brussel.
Graag een offerte van een callcenter. Ik wens graag een callcenter om B2B afspraken in te plannen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter voor een schoonmaakbedrijf in Antwerpen.
Wij zijn een multi-functioneel schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Ik wil graag een offerte ontvangen van een call center. Ik wil graag afspraken laten maken voor bedrijven en particulieren. Bedankt voor de offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Call center B2B afsprakenplanning voor een uitgeverij in Antwerpen.
Wij zijn een uitgeverij met Nederlandstalige boeken. We zijn op zoek naar een call center die afspraken wil gaan inplannen voor onze vertegenwoordigers. De bedoel is eigen om relatiegeschenken aan te kunnen bieden aan bedrijven. Ze moeten allemaal Nederlandstalig zijn. Graag een offerte van een callcenter afsprakenplanning. Bij voorbaat dank.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Call center voor vereniging in Antwerpen.
Wij zijn op zoek naar fondswerving. Ik ben op zoek naar een callcenter die contact opneemt met personen uit vrije beroepen. Graag een offerte van een call center. Bij voorbaat dank.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Afsprakenplanning voor een immobilien in Brugge.
Ik wil graag een offerte ontvangen van afsprakenplanning van een call center. De afspraken zullen B2C zijn. Het is te zien wat de call centers kunnen aanbieden om te kunnen bepalen welk budget ik er voor over zal hebben. Bedankt voor de offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Call center voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een callcenter. Het gaat om outbound gesprekken. Afspraken planning, creeŽren van leads. Het zal om B2B afspraken gaan.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Call center outbound voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
Wij zitten in de elektrotechniek en verlichting. Ik wil graag een vrijblijvende offerte van een call center outbound. Het gaat om afsprakenplanning B2B. Alvast bedankt.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Call center Prospectie of afspraakplanning B2B voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte van een call center. De bedoeling is om afspraken te gaan inplannen met bedrijven. Budget is meer dan Ä20000,- Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Afhandelen van binnenkomende oproepen voor bedrijf in Vlaams Brabant
Wij zijn op zoek naar een call center, dit voor het afhandelen van binnenkomende oproepen en dit gedurende de werkdagen (van ma. tot vrij.). +/- 15 oproepen per dag, voornamelijk in het Nederlands, maar ook in het Frans. Graag een voorstel. Alvast bedankt.

Offerteaanvraag inbound call center

Een Callcenter kan u op vele manieren helpen. Door verschillende telefoonnummers, oude klanten en prospects op te bellen kunnen ze een hele boel leads voor u generen. Afhankelijk van wat u nodig hebt vertrouwt u beter op het ene of het ander callcenter.

Maar wat kost dat nu zo'n Callcenter? Alles hangt natuurlijk af van uw opzet. Een boost voor uw verkoopcijfers door aan cold calling te doen kan een hele boel leads, en nieuwe klanten, opleveren. Maar dit vraagt ook meer telefoontjes om rendabel te zijn. De prijs en ROI van een callcenter zijn afhankelijk van uw noodzaak en de doelstellingen van uw marketingactie. Voor meer informatie, vul bovenstaand formulier in en ontdek de voordelen van een Calllcenter. U ontvangt snel meerdere offertes van verschillende Callcenters en vergelijkt zelf rustig de prijzen en formules.Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Zowel van Bobex als van de voorgestelde bedrijven kreeg ik een snelle reactie."

J. De Vriendt

"Hartelijk dank voor de diensten die u mij geboden heeft. Het is gemakkelijk en comfortabel zel..."

B. Fierens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.