Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Offerteaanvraag drukwerk: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag drukwerk-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Antwerpen
Drukken van een kleurboek
Ik zou graag een kleurboek laten drukken van ongeveer 25 pagina's tegen een goedkope prijs. Dit op A4-papier. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor een oplage van 300 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Kleurendruk van patientenkrant
Ik had graag een kleurendruk voor onze patientenkrant van ons wijkgezondheidscentrum. Deze bestaat uit 8 pagina's, cover en 12 bladzijden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.200 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Vlaams Brabant
Drukken van een krant
Wij zijn op zoek naar een drukker om een krant te drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 300 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een magazine
Graag had ik een offerte gekregen voor: Magazine kaft recto verso bedukt 250gr. Binnenwerk 12 pagina's (recto verso) 100gr. Ook graag offerte voor binnenwerk van 24 pagina's. Alvast bedankt. Bobex kwaliteitscontrole: Samen gelijmd. Full color. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 75.000 exemplaren.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Aanvraag ringkaften
Wij zijn op zoek naar een leverancier van ringkaften met volgende afmetingen: gesloten 25,5 x 31,8 open 54,4 x 31,8, dikte rug 3,5 cm, 2 ringen systeem krause-handler ring 3. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 500 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Proefdruk catalogus
Ik ben op zoek naar een drukker voor onze catalogus in recto verso kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is in de eerste plaats op zoek naar iemand om een proefdruk te doen. Indien tevreden kunnen er grotere oplages volgen.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een brochure
Een brochure van 6 pagina's waarvan de middelste pagina's volledig uitgaan naar tekst en beetje foto's de voorkant n grote foto denk ik en achterzijde ook over hetzelfde de overige pagina's gaan allemaal advertenties zijn van verschillende zaken, reclame dus. Bobex kwaliteitscontrole: Het wordt een reclame brochure met als hoofdzaak de middelste pagina in de kijk te zetten en de bijkomende zaken als steun. Bedankt voor uw prijsopgave voor een eerste oplage van 2.500 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Oost-Vlaanderen
Drukken maandelijks magazine
Ik ben op zoek naar een drukker voor een maandelijks magazine. Open A3 - gesloten A4 Schoongesneden, gevouwen, geniet, gebonden per 50 of 100, op paletten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 25.000 exemplaren voor deze klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Aanvraag tyvek polsbandjes
Wij zijn op zoek naar tyvek polsbandjes, 6-kleuren. Paars 400 stuks, Donker blauw 400 stuks, Groen 400 stuks, Rood 500 stuks Zilvergrijs 200 stuks Oranje 300 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor deze klant uit de Vlaamse Ardennen.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van een A5 boekje
Offerte voor een A5 boekje: 100 pagina's recto verso zwart-wit (= 200 blz). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een oplage van 300 exemplaren.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Krasloten voor theatherbedrijf, West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het leveren van krasloten. Afmetingen: +/- 70mm x 110mm (mag afwijken naar boven of beneden), loten moeten liefst op stevig papier of karton. Bobex kwaliteitscontrole:Oplage: 10.000 exemplaren waarvan 5000 loten met onder het "te krassen gebied": :-( smiley en 5000 winnende loten met onder het "te krassen gebied": een flesje maes opgedrukt. Graag een prijs voor dubbelzijdig f/c. Ontwerp wordt door ons drukklaar aangeleverd.
Speciaal drukwerk
Limburg
Bedrukken van Tote bags, Limburg
Ik ben op zoek naar een leverancier voor +/- 100 bedrukte stoffen tassen (tote bags), standaard formaat, 1/2/3/4/5 kleuren (afhankelijk van de prijs). Het ontwerp wordt door mij zelf aangeleverd. Bedankt voor uw prijsopgave. Bobex kwaliteitscontrole: Gaat over een soort shopping bag die bedrukt moeten worden.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van een reisbrochure
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een reisbrochure. Bobex kwaliteitscontrole: Deze telt ongeveer 154 pagina's en graag uw offerte voor een oplage van 20.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
Limburg
Drukken van prijscatalogus
Wij wensen onze brochures - prijscatalogus te laten drukken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een wijnhandel. Bedankt voor uw prijsopgave.
Drukken van brochure of catalogus
Oost-Vlaanderen
Drukken catalogus 2012
Wij zijn op zoek naar een geschikte leverancier voor onze catalogus 2012 met onderstaande voorwaarden : - Aantal : 1.000 exemplaren - Formaat : 21,0 x 29,7 cm staand BINNENWERK: +/- 400 blz Papier : mat, 100 g/m COVER = 4 blz Papier : satin, 300 g/m glanzend lamineren Drukken : quadri recto, quadri verso Afwerking :garengenaaid brocheren Verpakking : per 10 ex in dozen met inhoudsetiket Levering : in 1 zending levertermijn : September aanlevering: HIRES PDF bestanden Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant hiervoor een afspraak gemaakt. Bedankt om contact op te nemen met hem indien interesse in deze opdracht.
Drukken van brochure of catalogus
Vlaams Brabant
Drukken van bedrijfsbrochure
Ik wil een bedrijfsbrochure laten maken + inbinden (A4-formaat, 8 pagina's, 4-kleurendruk). Ontwerp om te starten zal bijgevoegd worden. Indien mogelijk mag er ook een nieuw ontwerp voorgesteld worden. Bobex kwaliteitscontrole: Dit voor een transportbedrijf gelegen in Vlaams Brabant. Graag een voorstel voor een 250-tal exemplaren om te beginnen.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Bedrukken atomaschrift
Ik wil een atomaschrift laten bedrukken: voorkant + 10 blz binnenin laten bedrukken, de rest gewoon blanco pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 200 exemplaren.
Drukken van tijdschrift, boek of krant
Oost-Vlaanderen
Drukken van magazine
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een magazine van 24 pagina's. Document gesloten: 210 mm x 145 mm Document open: 420 mm x 290 mm Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 3.000 exemplaren.
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van kalender voor wielertoeristenclub te West-Vlaanderen
Ik run een wielertoeristenclub en zou graag een kalender maken met alle ritten en andere info op. Ik maakte reeds voorontwerp, zie bijlage. Moet nog foto en voorblad aan toegevoegd worden. Twijfel tussen kleur of zwart wit. Dit hangt af van prijsverschil. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Vlaamse Wielrijdersbond in West-Vlaanderen. Graag uw prijsofferte. Bedankt.
Drukken van brochure of catalogus
Antwerpen
Drukken van diverse catalogi
Leverancier gezocht voor het bedrukken van verschillende catalogi voor 2012. 4 edities waarvan: 1. 4x per jaar, oplage: 25.000 exemplaren. 2. 2x per jaar, oplage: 21.000 exemplaren. 3. 12x per jaar, oplage: 12.000 exemplaren. 4. ...x per jaar, oplage: 6.000 exemplaren. In bijgevoegd document vindt u alle informatie terug omtrent afmetingen, aantal pagina's, afwerking, grammage, e.d. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Antwerpen. Graag uw gedetailleerde prijsopgave via Bobex.Be. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Prijsofferte 50 000 bonnetjes
Ik had graag een prijsofferte ontvangen voor 50 000 niet genummerde bonnetjes waarop ons logo gedrukt is. Belangrijk is dat de bonnetjes afscheurbaar zijn. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wilt ofwel 50 000 aparte bonnetjes, ofwel 5000 stroken van 10 afscheurbare bonnetjes. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
Brussel
200 300 quadri bedrukte dozen A4 formaat
Wij zoeken quadri bedrukte dozen in A4 formaat, type archiefdoos. Graag wensen wij een voorstel voor de snijvorm, de vormgever voorziet dan grafisch werk. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst 3 offertes, voor zowel 200 als 250 als 300 exemplaren. Alvast bedankt voor uw prijsopgaves.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Laten drukken 500 lidkaarten
Voor onze studentenvereniging hadden we graag lidkaarten laten drukken. Het zou een plastic bankkaartformaat moeten zijn, langs beide zijden bedrukt en liefst genummerd. Bobex kwaliteitscontrole: De klant had graag een prijsofferte voor 500 exemplaren. Bedankt voor de prijsindicatie.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Aankoop 1000 krasbiljetten
Ik wens 1000 krasbiljetten met een unieke nummering te laten bedrukken in kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Het formaat zou 10 cm op 10 cm moeten zijn en enkel recto bedrukt. De klant levert zelf het ontwerp. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte voor 25 en 50 werfborden (50 x 70 cm)
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het bedrukken van werfborden met afmetingen 50 x 70 cm. Bobex kwaliteitscontrole: De werfborden zouden in 1, 2 of 3 kleuren gedrukt moeten worden. De plaats van levering is 9100 Sint Niklaas. Graag uw prijsoffertes voor zowel 25 als 50 exemplaren.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft direct gevolg gegeven aan mijn offerteaanvraag voor een nieuwe betaalterminal."

G. willems

"Goede dienst. Ik ga er zeker nog meer gebruik van maken."

P. driesen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.