Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag drukken kalenders: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag drukken kalenders-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van brochure of catalogus
West-Vlaanderen
Drukken van kalender voor wielertoeristenclub te West-Vlaanderen
Ik run een wielertoeristenclub en zou graag een kalender maken met alle ritten en andere info op. Ik maakte reeds voorontwerp, zie bijlage. Moet nog foto en voorblad aan toegevoegd worden. Twijfel tussen kleur of zwart wit. Dit hangt af van prijsverschil. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Vlaamse Wielrijdersbond in West-Vlaanderen. Graag uw prijsofferte. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van fotokalender
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van een fotokalender (A3 formaat) met op iedere pagina een foto. De kalender bestaat uit een voorblad met foto en 12 pagina's met foto's, en zal dienen als promotiemateriaal. De foto's nemen de hele pagina in beslag. Ik wens een voorstel voor het grafische werk. In bijlage een vb van de gewenste kalender. Bijlage 1: voorblad/ bijlage 2: kalender. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Affligem. Graag een prijsopgave voor een 50-tal exemplaren (eerste druk). Nadien eventueel bijbestellen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken verjaardagskalender
Leverancier gezocht voor het drukken van een verjaardagskalender, half A4 grootte, staand model met ringen gebonden, voorpagina met ons logo en een blad per kalendermaand met door ons aangebrachte foto's. Hulp bij grafische opmaak maar door ons geleverde logo (in bijlage) en 12 foto's. Hoeveelheid: 200 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming in Brussel. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, ik zal indien nodig terug op Bobex een beroep doen."

C. ROELOFS

"Correcte communicatie van Bobex, alles is prima verlopen!"

L. Muermans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.