Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag database b2c: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag database b2c-adressenbestand

Ontvang nu meerdere offertes: AdressenbestandOfferte aanvragen-adressenbestand

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Database aankoop voor een zelfstandige in Denderleeuw
Ik ben een zelfstandige gespecialiseerd in het aanmaken van wenskaarten. Ik zou graag hiervoor een mailing uitsturen. Mijn doelgroep zijn alle particulieren uit Vlaanderen.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Adressenbestand voor een kinderwinkel in Gent
Beste, wij zijn op zoek naar adressenbestanden van personen uit groot Gent die zwanger zijn. Wij hebben een kinderwinkel en zouden graag een gerichte nieuwsbrief uitzenden. Graag een offerte met zowel de koop als de huuroptie.
Adressenbestand
Antwerpen
Database voor een bouwbedrijf in Lille
Wij zoeken een database met architecten uit regio Antwerpen en Limburg.
Adressenbestand
Limburg
Aderessenbestand van particulieren voor een reclamebureau in Limburg
Wij zijn op zoek naar een adressenbestand om aan regiogebonden prospectie te doen. We zouden deze prospectie regio per regio doen maar uiteindelijk heel vlaanderen willen doen. Geen echte doelgroep nodig.
Adressenbestand
Vlaams Brabant
Database huren voor een zelfstandige in Begijnendijk.
Ik wil graag een adressenbestand huren. De database bevat telefoonnummer, adres, geslacht en contactpersoon. Ik wil vooral particulieren met interesse voor financiŽle info. Bedankt voor de offerte!
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag adressenbestand van huisartsen voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik ben op zoek naar e-mailadressen van huisartsen in Vlaanderen. Omdat huisartsen niet makkelijk telefonisch te bereiken zijn. Graag een offerte.
Adressenbestand
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag database voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Ik zou graag een adressenbestand hebben om een mailing te kunnen versturen naar zwangere vrouwen (vůůr de zesde maand als dat mogelijk is) in Oost-Vlaanderen

Offerteaanvraag database b2c

Een adressenbestand bemachtigen is een hele klus. U wilt natuurlijk genoeg prospects bereiken op een beperkte tijd. Maar hoe krijg je de juiste gegevens in een database zonder daar te veel geld voor te moeten neertellen. Wie een database zoekt kan lang blijven zoeken. Een zakelijke database met e-mailadressen van de marketingafdeling, een algemene B2B-database, een database met gegevens over recente bouwaanvragen of een bepaalde selectie van overheidsbedrijven. Er is heel wat mogelijk op het gebied van segmentatie.

Het effect verhogen van uw e-mailings met een goede email-databank zal een enorm effect hebben op uw verkoopscijfers. Een mailingbestand met adressen van managers geeft vaak een enorme boost maar vele databases zijn al lang niet meer up to date. Blijven uitsturen naar oude e-mailadressen zal niets opbengen. Wie wil prospecteren op een bepaald niveau moet over de juiste adressen beschikken.

Voor een call center is een gedetailleerde lijst met contactegegevens van verschillende prospects van belang. Cald calling is enkel mogelijk met een actuele en juiste lijst van gegevens. Alles hangt natuurlijk af van wat voor mensen je wilt bereiken. Omschrijf daarom goed naar wat voor gegevens je op zoek bent.

Afhankelijk van de kost per duizend emailadressen, adressen, telefoonnummers,... zal een goede database een aanwinst zijn voor uw bedrijf. Maar hoe vind je die goede database? Vul onze vragenlijst in en ontdek de voordelen van een uitgebreide adressendatabase voor uw bedrijf.Offerte aanvragen-adressenbestand
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer snelle service, inderdaad na minder dan 2 dagen werd ik al gecontacteerd door een van de l..."

"Na het invullen van de aanvraag voor IT-services op bobex.be kwamen al vlug reacties van levera..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.