Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerteaanvraag database b2b: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag database b2b-adressenbestand

Ontvang nu meerdere offertes: AdressenbestandOfferte aanvragen-adressenbestand

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Adressenbestand
Geen regioofferte voor adressenbestanden voor een marketingbedrijf
Beste, wij zoeken een database uit de Benelux met een turnover van meer dan 50 miljoen. Retail travel assurances en farma sector. email adressen als telefoonnummers. functie en aanspreektitel. liefst ecommerce verantwoordelijk.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Hove
We zijn actief in professionele geurtoepassingen. Hiervoor zouden we graag Nederlandstalige bedrijven contacteren over heem Vlaanderen. We zijn vooral geïnteresseerd in privé-klinieken, artsen en tandartspraktijken, vervuilende industrie, advocaten bureaus enz..... Graag een offerte voor zowel aankoop als huur. Kunt u ook verdere informatie op sturen voor eventueel provinciale adressenbestanden? Dank u.
Adressenbestand
West-Vlaanderen
Database kopen voor een renovatie bedrijf in Zwevegem.
Beste, wij zijn een bedrijf die aan gevelrenovatie doet (zandstralen,hydrofuse,ontvoegen en hervoegen,voegen van nieuwbouw) . Recent hebben we onze infrastructuur verder uitgebreid met de mogelijkheid om nu ook zandstralen toe te passen voor materialen in hout,metaal . Hierbij willen we in eerste instantie de volgende bedrijven aan te spreken:renovatiebedrijven,schildersbedrijven,meubelbedrijven,restaurateurs,oldtimerverkopers,carrosiers, bouwfirma's. Wij willen deze bedrijven bereiken via een zelf opgemaakte nieuwsbrief waarbij we onze nieuwe activiteit bespreken. Hierbij hebben we zeker het e-mail adres nodig .
Adressenbestand
Antwerpen
Database voor een bouwbedrijf in Lille
Wij zoeken een database met architecten uit regio Antwerpen en Limburg.
Adressenbestand
Brussel
Adressenbestand voor een bedrijf in Brussel.
We zijn op zoek naar een adressenbestand van alle patrimoniumvennootschappen in België. Kunnen wij bij uw diensten een dergelijk bestand bekomen? Gelieve ons de voorwaarde door te mailen. Dank bij voorbaat.
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Antwerpen.
We wensen een database aan te kopen van :Schoonheidssalons, nagelstudio's, zonnecentra. Over gans belgië en in alle landstalen. Met contactpersoon, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en mailadres. Bedankt voor de offerte.

Offerteaanvraag database b2b

Een adressenbestand bemachtigen is een hele klus. U wilt natuurlijk genoeg prospects bereiken op een beperkte tijd. Maar hoe krijg je de juiste gegevens in een database zonder daar te veel geld voor te moeten neertellen. Wie een database zoekt kan lang blijven zoeken. Een zakelijke database met e-mailadressen van de marketingafdeling, een algemene B2B-database, een database met gegevens over recente bouwaanvragen of een bepaalde selectie van overheidsbedrijven. Er is heel wat mogelijk op het gebied van segmentatie.

Het effect verhogen van uw e-mailings met een goede email-databank zal een enorm effect hebben op uw verkoopscijfers. Een mailingbestand met adressen van managers geeft vaak een enorme boost maar vele databases zijn al lang niet meer up to date. Blijven uitsturen naar oude e-mailadressen zal niets opbengen. Wie wil prospecteren op een bepaald niveau moet over de juiste adressen beschikken.

Voor een call center is een gedetailleerde lijst met contactegegevens van verschillende prospects van belang. Cald calling is enkel mogelijk met een actuele en juiste lijst van gegevens. Alles hangt natuurlijk af van wat voor mensen je wilt bereiken. Omschrijf daarom goed naar wat voor gegevens je op zoek bent.

Afhankelijk van de kost per duizend emailadressen, adressen, telefoonnummers,... zal een goede database een aanwinst zijn voor uw bedrijf. Maar hoe vind je die goede database? Vul onze vragenlijst in en ontdek de voordelen van een uitgebreide adressendatabase voor uw bedrijf.Offerte aanvragen-adressenbestand
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer praktische site. Ik ben heel tevreden en plan in de toekomst zeker nog verder gebruik te m..."

P. Baek

"Ik ben zeker tevreden van deze dienst"

E. Fossion


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.