Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerteaanvraag call center voor genereren afspraken: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag call center voor genereren afspraken-callcenter (inbound, outbound)

Ontvang nu meerdere offertes: Callcenter (inbound, outbound)Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter te Beernem
Graag hadden we een firma onder de arm genomen om door ons voorziene lijsten af te bellen. Doel is een afspraak in te plannen voor onze sales mensen.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Afsprakenplanning voor een bedrijf in Gent
Graag offertes van een callcenter. Mijn bedrijf bestaat een goede 6 jaar. Ik had graag via een script die ik kan meeleveren bedrijven willen laten contacteren voor een afspraak. Vlaanderen, Nederlandstalig Brussel. Sector ICT.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Torhout
Wij zijn voornamelijk opzoek naar iemand die afspraken kan maken voor ons. Onze hoofdactiviteit is bedrijfskledij en promotietextiel het bedrukken en borduren hiervan. Alle bedrijven kunnen interessant voor ons zijn Kmo's. Voornamelijk met alles rond Torhout en straal van 20-25km.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter voor een bedrijf in Heverlee
We zijn actief in de data-recovery. Aangezien onze prijzen te duur zijn voor de particulieren, wensen we ons vooral op de iets grotere bedrijven te richten. Graag een offerte voor prospectie over heel BelgiŽ, zowel Nederlandstalige als Franstalige leads.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter voor afspraakplanning voor een juwelenbedrijf in Antwerpen
We zijn een juwelenbedrijf met een goede naam. We zouden nu graag via een callcenter aan prospectie doen bij bedrijven. Doelgroep is heel BelgiŽ, zowel Franstalig al Nederlandstalig.
Callcenter (inbound, outbound)
Limburg
Caalcenter voor een bedrijf in Opglabbeek
We zijn op zoek naar een callcenter die de database update. We doen dat al intern. Nu hadden we graag een offerte willen ontvangen van een call center. Is het nog de moeite om dat uit te besteden? Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Call center afsprakenplanning voor een telecombedrijf in Vlaams-Brabant.
We hebben een interne call center. We hadden nu graag de mogelijkheden geweten van externe call centers. We doen aan afsprakenplanning b2b en b2c. Graag een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Prospectie voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij zouden graag een callcenter contacteren die voor ons prospectie en afspraakplanning kan regelen. Onze website is momenteel niet bereikbaar maar zal weldra weer online zijn. Gelieve uw offerte en verdere informatie per mail op te sturen.
Callcenter (inbound, outbound)
Limburg
Callcenter voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een callcenter. Ik wil graag afspraken inplannen met bedrijven om thee aan te bieden en toebehoren. Voor particulieren zou ik graag telesales of iets in die richting willen. Bedankt voor de offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Call center voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag weten of het mogelijk is om met een call center te gaan werken. Ik biedt afslankproducten aan particulieren. Nu zou ik graag meer leads willen creŽren van klanten. Hetzij door afspraken maken met de klant, die kan langskomen om producten te bekijken etc. Voor verdere informatie kan u contact met me opnemen.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag call center B2B voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Er moeten afspraken gemaakt worden met bedrijven voor onze verkoper. Provincies: Oost-Vlaanderen en deel Vlaams Brabant. Graag een voorstel. Bedankt.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Afsprakenplanning B2C voor een bedrijf in Antwerpen.
Wij zitten in de vastgoed. We zouden graag een offerte willen ontvangen van een callcenter. De bedoeling is om afspraken te nemen met particulieren. We hebben nog geen ervaring met callcenters, dus geen idee wat voor budget er voor over moet zijn.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Call center voor een bedrijf in Brussel.
We hebben in het verleden al met enkele call centers gewerkt voor afsprakenplanning. Nu willen we kijken wat andere call centers kunnen bieden. Het betreft callcenter B2B. Graag een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Call center voor vereniging in Antwerpen.
Wij zijn op zoek naar fondswerving. Ik ben op zoek naar een callcenter die contact opneemt met personen uit vrije beroepen. Graag een offerte van een call center. Bij voorbaat dank.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag call center outbound voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een callcenter die de functies van andere bedrijven kan ophalen. Soort van updaten van database. Graag een offerte van een callcenter B2B.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Call center voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van call center outbound. Ik ben op zoek naar een call center voor afspraakplanning. De bedoeling in dat er na de afspraakplanning een vertegenwoordiger langs kan gaan om zijn product te kunnen aanbieden.
Callcenter (inbound, outbound)
Waals Brabant
Outbound callcenter voor een bedrijf in Waterloo.
We hebben zelf een callcenter en werken zowel B2B als B2C. We wensen een callcenter die het teveel werk van ons kan overnemen. We doen aan tevredenheidsenquÍtes.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter voor B2B communicatiebedrijf, Vlaams brabant
Als B2B communicatiebedrijf zijn we op zoek naar een call center, dit voor het vinden van de juiste prospecten en eventueel ook voor het maken van afspraken. Wij hadden een paar jaar geleden ook een database maar sinds een aantal jaren is die wat verouderd. Beschikken jullie over uw eigen databases ? Alvast bedankt.

Offerteaanvraag call center voor genereren afspraken

Een Callcenter kan u op vele manieren helpen. Door verschillende telefoonnummers, oude klanten en prospects op te bellen kunnen ze een hele boel leads voor u generen. Afhankelijk van wat u nodig hebt vertrouwt u beter op het ene of het ander callcenter.

Maar wat kost dat nu zo'n Callcenter? Alles hangt natuurlijk af van uw opzet. Een boost voor uw verkoopcijfers door aan cold calling te doen kan een hele boel leads, en nieuwe klanten, opleveren. Maar dit vraagt ook meer telefoontjes om rendabel te zijn. De prijs en ROI van een callcenter zijn afhankelijk van uw noodzaak en de doelstellingen van uw marketingactie. Voor meer informatie, vul bovenstaand formulier in en ontdek de voordelen van een Calllcenter. U ontvangt snel meerdere offertes van verschillende Callcenters en vergelijkt zelf rustig de prijzen en formules.Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is voor mij nieuw en zeer interessant."

"Het was mijn eerste ervaring met Bobex. Ik vond het de moeite waard en zeer professioneel."

V. De Wolf


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.