Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerteaanvraag: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferteaanvraag-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Call center te Deinze
Het bedrijf is actief in reizen. Voor dit bedrijf zijn we opzoek naar een leverancier voor een call center. Vaak worden wij gebeld door klanten die niet kunnen boeken online. Hierdoor willen een helpdesk voor deze klanten. Zo staan wij klaar voor de klanten en kunnen wij hun helpen met hun vragen. Dit geldt vooral voor de regio Vlaanderen.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Prijs autosticker
Ik wil de prijs weten voor en autosticker ofwel in het wit of goud of goudgeel.
Aankoop of huur van database
Vlaams Brabant
offerte voor database voor bedrijf te Diegem
Opzoek naar een database b2b van 2 werknemers tot 100 werknemers. Voor heel België.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een slagerij in Knokke
Deze automaat is bedoeld voor intern gebruik, dus de eigen personeelsleden van de slagerij. Deze zal binnen geplaatst worden. Momenteel hebben we nog niet beslist of we een huurcontract nemen, een automaat aankopen of iets anders doen. U mag dus een zeer uitgebreide offerte met de nodige informatie opmaken.
Boekhouder
Antwerpen
Boekhouder gezocht voor een bedrijf in Blaasveld
Ik ben op zoek naar een boekhouder v oor mijn BVBA. Ik heb maximaal 20 facturen per jaar geringe activiteit huidige provisie ereloon per kwartaal van € 700,00 excl.btw
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaten voor een bedrijf in Erembodegem
We maken momenteel gebruik van een plaatselijke centrale die ons frisdrank levert in koelkasten. We wensen graag een prijsvergelijking door te voeren met Cola automaten. We zijn in totaal met zo'n 400 mensen. Graag had ik een prijsofferte en advies verkregen over wat u de beste oplossing lijkt qua verdeling.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter voor een bedrijf in Heverlee
We zijn actief in de data-recovery. Aangezien onze prijzen te duur zijn voor de particulieren, wensen we ons vooral op de iets grotere bedrijven te richten. Graag een offerte voor prospectie over heel België, zowel Nederlandstalige als Franstalige leads.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Erpe-Mere
Het is de bedoeling bedrijven op te bellen en info te verschaffen over onze delivery service.Eventueel de vraag om een standaardpakket te mogen leveren. We wensen te beginnen met alle bedrijven in groot regio Gent, later zal dit nog uitgebreid worden. Graag een snelle reactie het marketingteam zal deze beslissing nog eind deze maand nemen.
Elektriciteit voor particulieren
Antwerpen
Graag prijsofferte voor elektriciteit te Oevel
We hebben deze offerteaanvraag gedaan voor onze dochter. Zij zal in de nieuwe woning intrekken vanaf wanneer er een elektriciteitsleverancier is. De bekabeling en elektriciteitskast is reeds aanwezig
Voertuiglokalisatie
Limburg
offerte voor track en trace in Limburg
Beste, Wij hebben 7 bestelwagens en wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om ze uit te rusten met track and trace. Ik doe deze aanvraag in opdracht van de heer Vanwynsberghe. Ik ben altijd bereikbaar doorheen de week tijdens de kantooruren. Kunnen jullie mij contacteren voor het maken van een offerte voor deze geolocalisatie. Met vriendelijke groeten, Vwbouw
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in wichelen
Ik wens deze voorlopig voor een wagen in te voeren bij wijze van proef. Hierna wil ik ook de andere bestelwagens hiermee uitrusten. Ik wens enkel en alleen mijn personeel op te volgen om te controleren of mijn personeel hun ronde doet. Gaat dit via een Gsm of per Gps.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Tassen, chocolaatjes en muntjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van witte bedrukte tassen, bedrukt met ons logo aan de binnenkant (indien mogelijk) met een vierkant onderbordje. Hoeveelheid: 30 stuks. Alsook chocolaatjes en muntjes met op de verpakking ons logo gedrukt, dit ongeveer een 1.000 stuks. Bedrukte draagtassen, milieuvriendelijk plastiek. Bobex kwaliteitscontrole: Het oranje logo van deze klant moet op de zaken bedrukt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Ecocheques
Oost-Vlaanderen
Ecocheques voor een bedrijf in Eke
Ik doe deze aanvraag voor ecocheques voor 4 werknemers, bedienden. Ik maak reeds gebruik van jullie diensten voor de maaltijdcheques. Het bedrijf is actief in de opleidingen.
Ecocheques
West-Vlaanderen
Ecocheques voor een bouwbedrijf in Tielt
Ik doe hierbij een offerteaanvraag voor het bestellen van ecocheques. Ik ben bedrijfsleider van een bouwbedrijf. We hebben momenteel 20 arbeiders en 5 bedienen in dienst.
Ecocheques
Antwerpen
Ecocheques voor een zelfstandige in Borsbeek
Graag had ik verdere informatie ontvangen over hoe ik ecocheques kan bekomen en wat de voordelen hiervan zijn. Ik ben als zelfstandige actief in een Bvba die actief is als transportconsultancy. Indien dit interessant is had ik graag een offerte aangevraagd voor ecocheques.
Promotiemateriaal
Namen
Devis stylo à bille
Devis stylo à bille. Contrôle de qualité Bobex: Ce client nous vient de 5170 Lustin. Merci pour votre devis pour 1.000 exemplaires.
Promotiemateriaal
Limburg
Offerte fietszadelovertrekken
Elk jaar organiseren wij met onze chiro een fuif. Omdat het in 2013 de 10e editie hadden we het idee om promotiemateriaal in de vorm van fietszadelovertrekken te laten maken. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een 1.000-tal exemplaren.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een frituur in Limburg
Ik zoek eigenlijk geen automaat voor in mijn frituur zelf maar wel een om buiten te zetten. Zo kunnen de mensen die langskomen na de sluitingsuren nog een drankje meenemen. Mijn frituur staat vrij dicht bij een jeugdbeweging en uitgangsplek dus ik verwacht vooral in het weekend dat een tiental mensen gebruik zullen maken van deze automaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
frisdrankenautomaat voor een wooncenterum in Oost-Vlaanderen
Ik baat een wooncentrum uit en zou graag in de gang een frisdrankautomaat zetten omdat hier veel vraag naar is. Op dit moment hebben we 37 bewoners die regelmatig bezoek ontvangen. Ik wil beginnen met een automaat en indien nodig nog een tweede erbij plaatsen.
Koude drankautomaat
Limburg
frisdrankenautomaat voor aannemer is Limburg
De drankenautomaat is een intitatief voor de arbeiders. Zo kunnen ze voor ze naar de werf vertrekken of als ze terug komen iets te drinken nemen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesysteem voor bedrijf in Antwerpen
Wij hebben een logistiek bedrijf , Ons wagenpark bestaat uit 2 bestelwagens en 4 personenwagens. graag verdere informatie en offertes , dank u
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Affiches voor muziekgroep, Limburg
500 affiches witte letters op zwart papier waarop gedrukt staat: Paul Mc Cartney Tribute Band Er moet ruimte zijn (een wit vlak) waarop we locatie, datum en uur kunnen plakken) Bobex kwaliteitscontrole: gaat over een muziekgroep. Zoeken naar affiches die ze op deze manier meerder keren kunnen gebruiken. Geen afbeeldingen of dergelijke, enkel witte tekst en wit vierkant.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken kartonnen A4 borden voor kleuradvies centrum
quadri A4 maco glanzend - 240 gram Bobex kwaliteitscontrole: het gaat over een centrum voor kleuradvies, willen kartonnen borden laten drukken, om zo te helpen juiste kleur aan te bevelen.
Elektriciteit voor particulieren
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor elektriciteit in berlare
Het betreft hier een volledig nieuwe aansluiting voor een tweede verblijf gelegen in Berlare. Hier zullen we enkel met ons twee tijdens het weekend verblijven. Er staan ook geen grote machines als een wasmachine of een droogkast , enkel de basic toestellen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Wij maken op dit moment gebruik van een lokale brouwer. Dit is echter niet echt praktisch en daarom hebben we ervoor gekozen een frisdrankenautomaat te plaatsen .

Offerteaanvraag

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Vrij snel zijn er 5 firma's uitleg komen geven, en een offerte komen opmaken."

J. Vandevelde

"Snelle reactie. Ik ben duidelijk tevreden over jullie dienst."

H. Stylemans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.