Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Hooglede
Ik zou graag zonnepanelen wensen te plaatsen op een zuidwestelijke gericht dak. Momenteel heb ik reeds een offerte voor 16 panelen. Dit is voor een verbruik van zeker 1400kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Putte
Ik zoek een offerte voor een zonnepanelen instalatie op een losstaand hoofdgebouw. Dit is een praktijk en ik wens eventueel ook het gebruik van de praktijk te compenseren. Dit is epdm rubber dak van tocht zeker 70m≤.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een leien dak. Geen idee van verbruik, oriŽntatie of oppervlak. Er is wel een jacuzi en verwarmd zwembad.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Dilsen-Stokkem
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een plat dak van een poolhouse van 40m≤ of een stuk bijbouw. rond de 45m≤. Daken in epdm rubber.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Maasmechelen
We zoeken een offerte offerte voor zonnepanelen voor 5000kw. Plaatsing is mogelijk op een pannendak van de jaren 40. Er is wel een deel bijgebouwd in de jaren 80.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning voor Tienen
We hebben een hellend dak met een oppervlakte van +- 50 m≤, we zouden hier op zonnepanelen willen laten plaatsen. Verbruik van rond de 6000. Woning van 54 maar deze recent verbouwd. Graag had ik hier voor een offerte gewenst
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Zuienkerke
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Dit is voor een woning die we huren maar de huisbaas heeft gevraagd deze offerte op te nemen. Plaatsing is mogelijk op een dak met vooraan een zuidelijke oriŽntatie en/of een losstaand bijgabouw achteraan de woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een Bedrijf in Oostende
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een golfplaten dak van een bedrijfsgebouw. Dit is een bedrijfsgebouw dat bestaat uit enkele kantoren en een atelier waar het meeste verbruik is. Dak zelf is zuidwestelijk gericht en ruw geschat zo'n 500m≤. Indien u een opbelt voor een afspraak ter plaatsen te maken, kan ik met de boekhouder het verbruik op jaarbasis opzoeken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kapellen
Graag een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing op een leien dak van een woning van de jaren 60-70. Dak bestaat uit kunstleien. Rendement en verbruik van elektriciteit zullen ter plaatsen moeten worden opgemeten.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Dessel
Ik wens een offerte voor plaatsen van zonnepanelen op een overzetdak. 170m≤ totale oppervlakte. OriŽntatie is zuidoostelijk en ander westelijk. Indien de offerte binnen budget valt is de plaatsing voor dit jaar 2017.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Zelzate
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor 6000kw. Ik heb een zuidelijk gelegen dak van 30m≤. Dakpannen bekleding.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Keerbergen
Ik wens een prijsofferte voor zonnepanelen. Mijn verbruik is niet gekend maar dit is redelijk hoog. Plaatsing is mogelijk op een pannendak. Geen idee van oriŽnatie of oppervlakte. Werken voor eind 2017.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Wachtebeke
We hebben nu een verbruik van zo'n 6000kw. Licht hellend dak met sandwichpanelen. Dit is een losstaand bijgebouw dat deels garage is. Deze is verbonden met de hoofdcabine. Oppervlakte van 72m≤.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Bredene
Ik zoen een offerte voor zonnepanelen voor een verbruik van 3200kw. Plaatsing is mogelijk op een hellend dak . Plaats voor 16 panelen. OriŽntatie is niet opgemeten. Dakpannen dak van 9 maanden oud.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Grimbergen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn kantoor/prive. Hellend dak met pannen, 4-5000 kwh, opp. +35m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Dilsen Stokkem
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen van zo'n 4000-4500kw. Ik wens deze te plaatsen op een weidegrond los van de woning. Hier is zo'n halve hectare groot.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Beringen
Graag een offerte voor zonnepanelen. Ik heb geen idee van het verbruik van elektriciteit. Er is een mogelijkheid voor de plaatsen van de zonnepanelen op een pannendak. Woning van 35-40 jaar oud.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Willebroek
Rijwoning met een pannendak en daarachter een redelijk groot roofing plat dak . De oppervlakte van het hellend dak is aan de achterzijde , de zuidelijk oriŽntatie, is ongeveer 20m≤ , 5m breed en 4m hoog. Wel een dakvenster. Plat dak is zo'n 2.40x5m bruikbare oppervlakte. woning van de jaren 50 maar hellend dak en plat dak zijn wel volledig vernieuwd. Verbruik van 5000-6000kw.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Heusden-Zolder
We zoeken een offerte voor zonnepanelen op een vlinderdak. Dit is een roofing dak van zo'n 20 jaar oud. Oppervlakte nog niet nagemeten. Verbruik rond de 5000kw.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Vosselare
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Momenteel verwarm ik elektrisch en heb ik drie tellers dag nacht en exclusief nacht. Totale verbruik zo'n 7000kw. Plaatsing is mogelijk op een dak van dertig jaar oud. Dakpannen dak met een helling van 45į de zuidkant oppervlakte is rond de 30m≤.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Beveren
Geen idee van het verbruik. Plaatsing mogelijk op een stal los van de de woning. Dit dak bestaat uit houten dak. Geen idee van de oppervlakte ik schat 12m≤.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Machelen
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Dit is voor het verbruik van de woning en de atelier. 7000lw verbruik. gerenoveerde woning dat oorspronkelijk 80 jaar oud. Plaatsing is mogelijk op een losse garage in dakpannen. +- 60m≤0
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Evergem
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive. Hellend dak met dakpannen (35į), zuidgericht, 4000 kwh, opp. +35m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Ursel
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive(bijgebouw). Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, +4000 kwh, opp. 40m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Meerbeke
Ik zoek een offerte voor panelen te plaatsen op een dak stenen pannen. Geen idee van de oppervlakte van het dak of de oriŽntatie. Verbruik van 3000-4000kw.

Offerte zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik was wel tevreden over de snelle offertes en het aanbod."

"Heel handig, je moet zelf niet op zoek naar leveranciers."

G. Geirnaerdt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.