Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oosterzele
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Momenteel geen idee van verbruik. Het dak bestaat uit asbestleien. Het dak is zuidoost gericht.+-21m≤.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zeebrugge
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Momenteel hebben we geen idee van verbruik. Gebouw van de jaren 50. Dak bestaat uit dakpannen, Gevelbreedte is 5.80 m en de richting is zuid tot zuidoost gericht .
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Zemst
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1995 en zoek zonnepanelen. Ik wens deze in de tuin te plaatsen van 4a. We hebben een stroomverbruik van 300Ä aan gas en stroom. We hebben elektrische verwarming.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lebbeke
Ik heb geen idee van het verbruik voor zonnepanelen. Dit is een hellend dak dat gericht is naar het zuiden. Dak bestaat uit leien.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Geen idee van verbruik. De woning is van de jaren 90. Het dak bestaat uit dakpannen en de achtergevel is zo'n 10 m lang op 6 hoog. Dit is zuidoostelijke gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Roeselare
Ik zoek een offerte voor zowel een zonneboiler en zonnepanelen. Momenteel heb ik een gasboiler en ik wou kijken of ik dit kan verminderen via elektrische verwarming. Momenteel geen idee van mijn maandelijks verbruik. Ik betaal tussen de 200-300Ä per maand. Het dak is 6 jaar vernieuwd. Dit zijn dakpannen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Stekene gezocht voor vrijstaande villa
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken snel een 200Ä voor gas en stroom samen. We wonen hier met 2 personen en wensen is te vergelijken wat jullie ons kunnen bieden voor ons en ons dakpannen dak. Graag een telefoontje zodat we kunnen afspreken voor een plaatsbezoek.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wachtebeke
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een nieuwe woning. We hebben deze woning anderhalf jaar geleden hebben. Plaatsing is mogelijk op een pannendak met zuidelijke oppervlakte. Momenteel liggen hier wel reeds panelen voor een zonneboiler.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kontich
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor eeen verbruik van ongeveer 2560 kw. Plaatsing kan gebeuren op een geÔsoleerd roofing dak. Oppervlakte van 6x9m.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Mechelen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing op, 3200 kwh, opp. 45m≤, wanneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kontich
Ik wens de panelen plaatsen op een garage aan de overkant van de straat. Deze is zo'n 6x3.5m. Hier wens ik een offerte voor het plaatsen van een zonnepanelen verbruik met baterij. Ik wens hier panelen te plaatsen voor enkel verlichting.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
Graag een gerichte offerte voor zonnepanelen met de mogelijke subsidies. Ik heb momenteel geen idee van verbruik. De woning zelf is een verbouwde woning van de jaren 80. Er is zowel een plat dak in roofing met keien. Ook is er een dakpannen dak. In het platte dak is er een koepel. De panelen kunnen geplaatst worden. platte dak is zuidwest geplaatst worden.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Gent
We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Dit is een nieuwe woning waarvan we begin oktober de sleutel krijgen. We gaan met 4-5 mensen inwonen. Dak bestaat uit dakpannen. Woning van de jaren 60.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Besselare
Ik zoek een offerte van zonnepanelen . Dit is voor een woning die gerenoveerd is in 2009. De plaatsing is mogelijk op een zuid gericht pannendak. Geen idee van vebrruik.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Rekem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. voor een woning met een verbruik van 6500kw. Geen idee van de oppervlakte of oriŽntatie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
We zoeken voor een oudere woning een offerte voor zonnepanelen. Ik wens de panelen te plaatsen op een plat dak van een aangebouwd bijgebouw. De gebouw staat aan de noordkant van de woning. De bekleding is epdm. Dit is twee jaar geleden geÔsoleerd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wingene
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Geen idee van het verbruik. Dak bestaat uit dakpannen. 50-100m≤ met een velux in het midden. Zuidoostelijke oriŽntatie
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lichtervelde
Ik doe deze aanvraag voor een offerte voor zonnepanelen. Geen idee van het verbruik. Deze woning is een 20-tal jaar. Het dak dat ik wens te gebruiken bestaat uit leien. Ik vermoed een zuidoostelijke oriŽntatie.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Dilbeek
We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Ik heb een verbruik van ongeveer 4000kw. Dit is oudere woning die volledige vernieuwd. We hebben verschillende daken en hebben meer dan 1000m≤. Volledige nieuwe dakpannen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte voor een zonnepanelen installatie van 2300kw. Ik heb een geÔsoleerd leien dak met een onderdak? Ongeveer 50m≤ dak zonder dakvensters. Zuidoostelijke gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Koekelare
We zoeken een offerte voor zwarte zonnepanelen. Verbruik van elektriciteit zal ter plaatsen op te meten. Het dak dak bestaat uit dakpannen.We hebben zowel de mogelijkheid voor het plaatsen op een carport of het dak van de woning zelf. Op de carport hebben we wel niet de hele dag zon. Dit is een hoevewoning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Ressegem
Ik zoek een offerte voor een zonnepanelen te plaatsen. Verbruiken van +- 4000kw op jaarlijkse basis. Het dak dat ik wens te gebruiken bestaat uit dakpannen. Ongeveer een 60m≤ en volledige zuid gericht, dakvensters weggeteld.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Genk
Graag hadden we een offerte verkregen voor zonnepanelen. We hebben een verbruik van ongeveer zo'n 2000kw Deze kunnen geplaatst worden op een pannendak met zuidoostelijke oriŽntatie en zo'n 30m≤ beschikbare oppervlakte. Het is een vrij recente woning van 2011.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Genk
Ik heb een verbruik van zo'n 2500 kw. Dit is voor een woning met een grondoppervlakte van 12x9 m. Hier is een zadeldak met dakpannen en achterste gedeelte is zuidwestelijk gericht en vanaf 11u hebben we zon tot zonsondergang. Hier staan twee veluxramen in onderaan het dak. Graag voor deze woning een gerichte offerte voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Lier
Dit is voor een nieuwbouwwoning; vrijstaande woning. Deze woning is in renovatie. Geen idee van verbruik. We zijn met 4 mensen. Plat dak van 12.5x7.5m. Enkel 1 dakkoepel in een hoek. Dit is een lucht en waterpomp.

Offerte zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden. Dankzij Bobex kan ik door het bos de bomen zien."

C. Maes

"Zeer nuttige en efficiŽnte service, waarvoor dank."

J. Beckers


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.