Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Ursel
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive(bijgebouw). Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, +4000 kwh, opp. 40m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Meerbeke
Ik zoek een offerte voor panelen te plaatsen op een dak stenen pannen. Geen idee van de oppervlakte van het dak of de oriŽntatie. Verbruik van 3000-4000kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Hove
Ik hen een verbruik van zo'n 4000kw. Voor dit verbruik zoek ik nu een offerte voor zonnepanelen. Plaatsing is mogelijk op een pannendak. Zuidwestelijk gericht met een oppervlakte van ongeveer 60m≤. Graag plaatsing in de eerste helft van volgend jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanalen voor een woning in Diest
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor ons huidige verbruik van zo'n 7000kw. Woning van 1946 maar dak zal worden vernieuwd. Er is aan de tuinkant een zuidelijke oriŽntatie maar ik heb geen idee van oppervlakte.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Hasselt
We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Dit is een woning van de nv die wijzelf bewonen. Leien dak . Geen idee van de oppervlakte ik schat zo'n 12m breed en maximaal hoogte voor twee panelen, door scherpe dakhelling. Woning van 1979 en volledige gerenoveerd vorig jaar . 16.000-17.000kw. Plaatsing voor de eerste helft 2017.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Gent
Dit is voor een woning van 1977 dat ik recent heb aangekocht. Graag had ik na de 28 ste een afspraak gemaakt voor het opmeten van het verbruik in de woning alsook oppervlakte , rendement en oriŽntatie van het dak met het oog een gerichte offerte op te maken voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Diksmuide
We zouden graag een offerte wensen voor zonnepanelen voor een woning van 2800. 2886 nachttarief 2836 dag. tarief. Het hellend dak waarop we eventueel de panelen wensen te plaatsen is een zuidoostelijk noorboomdak met tegelpannen. Lengte van 16m.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Puurs
Het dak waarop we de panelen wensen te plaatsen bestaat uit dakpannen. Dit heeft een zuidelijke tot zuidoostelijke oriŽntatie. Geen idee van de oppervlakte. We hebben lang gelden de offerte reeds aangevraagd en toen bleek dat het dak geschikt was. Verbruik van een dikke 3000kw per jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Messelbroek
Ik zoek een offerte voor een zonnepanelen installatie voor mijn elektriciteit. Ik heb een jaarlijks verbruik van zo'n 3600kw. De Woning is 9 jaar oud. Ik wens de panelen op de grond te plaatsen op zo'n 50-60 meter van de woning . Dit is een weide; volledige vlak , onbebouwd en vrij.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Haasdonk
Ik heb een woning van 1976. Deze is vorig jaar volledige geÔsoleerd, gerenoveerd en er is een nieuwe dak in epdm op geplaatst. Dit plat dak is zo'n 120m≤. Graag had ik op dit dak een zonnepanelen installatie geplaatst. Het verbruik dat deze panelen zouden moeten compenseren heb ik echter nog niet nagemeten. Graag hiervoor een gerichte offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
Graag had ik een offerte voor zonnepanelen verkregen. Ik ben momenteel wel geen idee van het verbruik. Grondoppervlakte van 16x5m. Geen idee van de oriŽntatie van de woning lmaar ik vermoed oost-west.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Lummen
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor een verbruik van zo'n 6000kw. De voorgevel staat zuidelijk gericht. Ik vermoed hier een oppervlakte van een kleine 100m≤. Dak bestaat uit dakpannen. Liefst volledig zwarte zonnepanelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zeebrugge
We zoeken een offerte voor zonnepanelen voor een verbruik van 5800w; dag en nacht tarief samen geteld. Er is voor de plaatsing een zuidelijke pannendak voorzien. Dit is een dak van 7.8 m breed.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oosterzele
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Momenteel geen idee van verbruik. Het dak bestaat uit asbestleien. Het dak is zuidoost gericht.+-21m≤.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zeebrugge
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Momenteel hebben we geen idee van verbruik. Gebouw van de jaren 50. Dak bestaat uit dakpannen, Gevelbreedte is 5.80 m en de richting is zuid tot zuidoost gericht .
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Zemst
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1995 en zoek zonnepanelen. Ik wens deze in de tuin te plaatsen van 4a. We hebben een stroomverbruik van 300Ä aan gas en stroom. We hebben elektrische verwarming.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lebbeke
Ik heb geen idee van het verbruik voor zonnepanelen. Dit is een hellend dak dat gericht is naar het zuiden. Dak bestaat uit leien.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Geen idee van verbruik. De woning is van de jaren 90. Het dak bestaat uit dakpannen en de achtergevel is zo'n 10 m lang op 6 hoog. Dit is zuidoostelijke gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Roeselare
Ik zoek een offerte voor zowel een zonneboiler en zonnepanelen. Momenteel heb ik een gasboiler en ik wou kijken of ik dit kan verminderen via elektrische verwarming. Momenteel geen idee van mijn maandelijks verbruik. Ik betaal tussen de 200-300Ä per maand. Het dak is 6 jaar vernieuwd. Dit zijn dakpannen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Stekene gezocht voor vrijstaande villa
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken snel een 200Ä voor gas en stroom samen. We wonen hier met 2 personen en wensen is te vergelijken wat jullie ons kunnen bieden voor ons en ons dakpannen dak. Graag een telefoontje zodat we kunnen afspreken voor een plaatsbezoek.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wachtebeke
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een nieuwe woning. We hebben deze woning anderhalf jaar geleden hebben. Plaatsing is mogelijk op een pannendak met zuidelijke oppervlakte. Momenteel liggen hier wel reeds panelen voor een zonneboiler.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kontich
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor eeen verbruik van ongeveer 2560 kw. Plaatsing kan gebeuren op een geÔsoleerd roofing dak. Oppervlakte van 6x9m.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Mechelen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing op, 3200 kwh, opp. 45m≤, wanneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kontich
Ik wens de panelen plaatsen op een garage aan de overkant van de straat. Deze is zo'n 6x3.5m. Hier wens ik een offerte voor het plaatsen van een zonnepanelen verbruik met baterij. Ik wens hier panelen te plaatsen voor enkel verlichting.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
Graag een gerichte offerte voor zonnepanelen met de mogelijke subsidies. Ik heb momenteel geen idee van verbruik. De woning zelf is een verbouwde woning van de jaren 80. Er is zowel een plat dak in roofing met keien. Ook is er een dakpannen dak. In het platte dak is er een koepel. De panelen kunnen geplaatst worden. platte dak is zuidwest geplaatst worden.

Offerte zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De manier van werken van Bobex vind ik positief, vnl de feedback gegeven door Bobex ook voor kl..."

M. Van Den Eynden

"Voor bedrijven met drukke agenda's en weinig tijd is dit de ideale oplossing! Bobex staat voor ..."

I. DE PLECKER


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.