Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte zonneboiler: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte zonneboiler-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonneboiler te Wuustwezel gezocht voor op een plat dak
Beste, Wij zoeken een zonneboiler voor op een plat dak met roofing. Dit is een woning van de jaren 50. Ons plat dak is snel een 25m. Op termijn komt er een jaccuzi. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte bijgevolg
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Kortemark
Ik zoek zonnepanelen en zonneboiler voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en veluxen, 7000 kwh, tijdstip ligt aan de offerte. Opp. rond de 50m≤.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Aartselaar
Ik wens zonnepanelen voor mijn prive/bedrijf. Zowel hellend met dakpannen als plat dak is er, rond de 100m≤ effectieve. 10000 kwh, tijdstip ligt aan de offerte. Indien mogelijk ook info over zonneboiler, bouwjaar 2007 ongeveer.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Vlamertinge
Ik wens zonnepanelen en zonneboiler voor mijn prive(boerderij). Hellend dak met dakpannen of op de weide, 4 personen, opp. zeker 90m≤. Plaatsing zou dit jaar zijn met een goede offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Ledegem
Ik zoek zonnepanelen en zonneboiler voor op mijn privewoning. Hellend dak met dakpannen zonder velux, zuidgericht, 3 personen, opp. zeker 30m≤. Voor binnen 6 maanden- 1 jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Gavere
Ik wens zonnepanelen en zonneboiler voor mijn prive. Hellend dak met dakpannen en veluxen, 4 personen, opp. 35-40m≤. Begin volgend jaar te zetten.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Genk
Ik zoek zonnepanelen en zonneboiler voor op mijn prive. Helling 25į, hellend dak met dakpannen ťťn velux, 3000 kwh, opp. zeker 50m≤. Plaatsing binnen half jaar ergens.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Wondelgem
Ik zoek zonnepanelen en zonneboiler voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, 2800 kwh, zuidwest gericht. Opp. 60m≤, plaatsing dit jaar nog.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor privewoning te Mazenzele
Wij hebben een privewoning van begin jaren 90. We hebben ongeveer 20m≤ dakoppervlakte. Er liggen dakpannen met 1 dakvenster aanwezig.
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Landen
Het is onze privť-woning met plat dak met roofing, +/- 40m≤, geen dakkoepels of andere zaken op het dak, 8000 kW op jaarbasis verbruik. Kan u mij contacteren met een mooie offerte.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Gistel
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 2014. We hebben ongeveer 8 500 kilowatt . Dakpannen en hellend dak. Kan u mij contacteren voor een mooie offerte, zodat ik kan vergelijken.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen te Wuustwezel
Beste, Wij zijn op zoek naar zonnepanelen. Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 1975. Er is een zaldeldak. Dag en nacht zitten we aan 9000 kilowatt. Wij wonen hier met 4 personen. Kan u ons contacteren voor een offerte. Dank u
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen in Denderleeuw
Ik ben eigenaar van een halfopen woning van 1989. 3500kilowatt en binnenkort een Jacuzzi. Kan u ons bellen voor een afspraak en een offerte voor zonnepanelen
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Aalst
Beste, Wij zijn eigenaar van een huis. 1954 als bouwjaar en een halfopen bebouwing met 6 m gevel. We hebben een 2 voudig tarief. Gas + stroom = 130Ä maar dit zal zeker stijgen naar de toekomst. Kan u ons contacteren voor een offerte voor zonnepanelen. Alvast bedankt,
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Lubbeek
Ik zoek een vergelijkende offerte voor een installatie van zonnepanelen en/of een zonneboiler. Ook zouden we graag meer informatie bekijken over het rendement en installatie van deze panelen . Dak bestaat uit dakpannen en heeft een zuidelijke oriŽntatie. Woning van 30 jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Lille
Graag offertes van zonnepanelen. Hellend dak naar het Zuiden gericht (120m≤). We zijn nog met 2 personen en verbruiken 6000Kwh op jaarbasis aan elektra. Maar ik wil graag zonnepanelen voor 12000Kwh verbruik als dit kan.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanlene voor een woning in Berchem
Graag had ik ter plaatsen de mogelijkhied willen bekijken voor het plaatsen van een zonnepanelen en/of zonneboiler instalatie op het platte dak van mijn eigen privťwoning. Het is een roofing dak van een rijwoning handelspand. Momenteel wordt er wel geen handel hierin bedreven. Oppervlakte ben ik wel niet zeker dit kan beter ter plaatsen worden opgemeten. Wanneer eventueel de instalatie van deze panelen kan beginnen zal volledig afhankelijk zijn van de prijs en mogelijkheden.Gelieve ook rekening te houden dat dit een iets oudere woning is dat ik reeds 12-13 jaar in mijn bezit heb. Er wordt nu ook bekeken of er nog verdere isolatiewerken nodig zijn.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Niklaas
Dit is een woning van zo'n 30 tot 40 jaar oude. Ik zou de zonnepanelen installatie echter niet op mijn woning zelf willen plaatsen maar eerder op een garage, los van de woning. Deze heeft een roofing dak van zo'n 20-30m≤. Hier staat wel een lichtkoepel in van toch zeker 1m≤. Is het mogelijk om ter plaatsen een gerichte offrete en verdere informatie over de installatie van deze zonnepanelen te ontvangen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Kuurne
Ik verhuis tegen eind september, begin oktober verhuizen naar een nieuwe woning in Kuurne. Deze heeft een zuidelijk gericht dak in dakpannen. Ik geloof dat hier meer dan 20m≤ vrije ruimte is met wel een dakvenster. Gelieve er rekening mee te houden dat een afspraak ter plaatse pas tegen oktober zal mogelijk zijn. Plannen kunnen eventueel al opgestuurd worden.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oelegem
Ik heb een woning in open bebouwing met een piramide dak . Elk gedeelte is tussen de 40 en de 50m≤ groot. Hier staan wel twee schouwen en een klein dakraam in. Ik wens op dit dak zoveel mogelijk van mijn jaarlijks energieverbruik, 3500 kw, op te vangen met zonne-energie. Indien een afspraak nodig is zal dit wel pas op eind maart mogelijk zijn. Graag verdere informatie over de installatie, kosten, winst op energierekening, subsidies enz... De bekleding zijn ouderwetse dakpannen.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Tessenderlo
Deze panelen moeten ten laatste tegen de 1ste juni geplaatst worden. Ik wens voor 5000 kw pv zonnepanelen te plaatsen. Graag hiervoor een prijsofferte van verschillende leveranciers zodat ik kan vergelijken. De voorkant van mijn woning is naar het zuidwesten gelegen. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2 en heeft een schouw. De bekleding bestaat uit dakpannen. De zonneboiler zou ik wensen te plaatsen voor het sanitair. Gelieve hiervoor een aparte offerte op te maken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen en een zonneboiler voor een woning in Leuven
Ik wens deze panelen in de loop van 2013 te plaatsen. Daarom wens ik een offerte met prijzen voor installatie en verdere info over de zonnepanelen en mogelijke subsidies. Het is een dak met een hellend vlak. Helingsgraad is ongeveer 45į en de opp +- 80m2. Het bestaat buit dakpannen en is volledig naar het zuidwesten gericht. Ik verbruik ongeveer 5000kw waarvan 60% nachttarief. Naast de zonnepanelen wens ik ook de mogelijkheden en de offertes voor een zonneboiler te ontvangen.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Herk de Stad
Ik wens deze panelen pas te leggen na 6-10 maanden. Dit omdat we de woning pas na maart zullen betreden. Het dak is een plat EPDM rubber dak van tussen de 100 en de 150m2 In verschillende etages. Het betreft hier een nieuwbouw dus alles ivm isolatiewerken en dergelijke zou in orde moeten zijn. De onderste gedeeltes van het dak kunnen wel wat last hebben van schaduw van de bovenste gedeeltes.
Zonnepanelen
Limburg
zonneboiler voor een woning in Beverlo
Ik wens deze zonneboiler begin volgend jaar te plaatsen. Graag had ik ter plaatse een afspraak gemaakt om te kijken welke mogelijkheden er met mijn woning zijn, ik ben vooral geÔnteresseerd in de mogelijkheid om deze op de verwarming aan te sluiten. Graag een offerte voor de installatie. het dak is +- 8x6m met een zuidoostelijke oriŽntatie en betonpannen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Amandsberg
Ik wens eigenlijk zo snel als kan over te gaan op de installatie. Ik heb een combinatie dak dat voor het grootste deel plat en en dan nog voor een heel klein deel afhelt. De oppervlakte is 4x7m. De bekleding is EPDM rubber en er is een zuidwestelijke oriŽntatie.

Offerte zonneboiler

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snel, overzichtelijk en duidelijk."

T. Van Gompel

"Interessante ervaring waarvan ik nog gebruik zal maken."

R. Smet


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.