Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte waterkoeler luchtzuivering: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte waterkoeler luchtzuivering-waterkoeler met fles

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler met flesOfferte aanvragen-waterkoeler met fles

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
waterkoelers op fles voor seminarie in Oost-Vlaanderen
We zouden graag twee waterkoelers met fles huren voor ons centrum. Intern zullen tien mensen hier dagelijks gebruik van maken. Tijdens seminaries komen hier maximaal 50 bezoekers bij. Enkel waterkoelers met fles aub.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Vergelijken prijzen waterkoelers
Waterkoelers hebben we al, zo'n 50tal dagelijkse gebruikers (30 personeel, rest klanten in showroom of wachtend op hun auto). We hebben er nu met flessen, maar ik zou de tarieven eens willen vergelijken, en ook de optie van een koeler op waterleiding bekijken.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Offerte waterkoeler
Graag een offerte voor het aanschaffen van een waterkoeler voor op kantoor. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler diëtisten praktijk
Graag een offerte met daarbij de nodige info omtrent waterkoelers, deze zouden geplaatst moeten worden in de wachtzaal. Gemiddeld zo'n 20 klanten per week. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Productinformatie en prijsofferte leverancier waterkoeler
Graag ontvang ik een offerte en productinformatie voor een waterkoeler.
Waterkoeler met fles
Brussel
Informatie en offerte aankopen of huren van waterkoeler
Wij zijn bezig te verhuizen en voor in de nieuwe locatie lijtk het me eventueel interessant een waterkoeler te nemen. Graag informatie en kostprijs ter analyse.
Waterkoeler met fles
Limburg
Offerte en informatie waterkoeler ter vergelijk met huidige leverancier
We hebben eigenlijk al een waterkoeler, maar het lijkt me wel interessant het aanbod van andere leveranciers te kunnen vergelijken met onze huidige partner. Indien interessanter overwegen wij uiteraard een overstap. Alvast bedankt voor uw informatie en offerte
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Offerte voor aankopen van waterkoeler
Graag wat inlichtingen en prijsopgave omtrent het aankopen of huren van één of meerdere waterkoeler(s) (verscheidene modellen, prijzen, e.d.), deze om te vergelijken met wat we nu al hebben. Naargelang prijs/kwaliteit zullen we de leverancier kiezen voor het aankopen van deze waterkoelers. Met dank.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Informatie en offerte plaatsen waterkoeler op luchtzuivering in schietclub
Ik ben bezig met het oprichten van een schietclub, en zou in het clublokaal een waterkoeler willen plaatsen eventueel. Kan u mij inlichten over de modaliteiten en de prijzen van een dergelijke koeler? Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Offerte waterkoelers vergelijken met huidige leverancier
In het ziekenhuis staan op dit moment al waterkoelers, ik vind dit systeem wel interessant en wens de eigenschappen alsook de prijzen uiteraard te vergelijken met die van onze huidige leverancier.

Offerte waterkoeler luchtzuivering

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.Offerte aanvragen-waterkoeler met fles
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De firma's die zich aangeboden hebben zijn duidelijk en correct geweest."

H. LAEKEMAN

"Ben tevreden en zal in de toekomst, indien nodig, nog een beroep doen op Bobex."

M. Schiemsky


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.