Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte vertaling: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte vertaling-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van thesis naar het Engels
Vertalen van een copyright thesis van 300 pagina's.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling voor een studie
Vertaling van een offerte voor een studie voor de Waalse Gemeenschap. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een 10-tal pagina's. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalingsopdracht
Een echtscheidingsakte en de betekening ervan laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft in totaal een 5-tal pagina's. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van website
Wij hebben twee extra vertalingen nodig voor onze website, nl naar Spaans en Italiaans. Ook wordt er aan de website een extra pagina toegevoegd, die dan vertaald moet worden naar 5 andere talen, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlages. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Samenwerking met vertaler
Ik zoek een freelance vertaler die per maand enkele (tot meerdere) pagina's kan vertalen en die over een vlotte pen beschikt. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is zelf vertaler en zoekt iemand die hem kan 'ontlasten'. Bedankt voor uw prijsofferte indien interesse in deze samenwerking.
Vertalingen
Limburg
Vertaling Nederlands - Pools
Ik ben op zoek naar een oplossing voor een vertaling Nederlands - Pools. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een eenmalige opdracht van 40 bladzijden. Bedankt om deze klant te contacteren indien u hem hiermee kan helpen.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Teksten vertalen in verschillende talen
Wij zijn op zoek naar bedrijven die onze teksten commercieel en technisch kunnen vertalen in fr, en, de, es, pt, it, py, hu, cz, ea... Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw spoedig antwoord voor deze klant die al meerdere keren van Bobex gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertalen van een handleiding
Offerte voor vertalen handleiding medische apparatuur (betreft ongeveer 95 pagina's). Bobex kwaliteitscontrole: Betreft vertaling van brontaal Engels naar doeltaal Nederlands. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Andere regio's
Vertalingen van NL-FR
Ik wil graag 6 documenten gaan vertalen. Van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is een aanvraag van een Nederlandse Bobex leverancier. Bedankt voor uw offerte.
Vertalingen
Henegouwen
Vertaling van het Nederlands naar het Frans
Wij zoeken iemand die voor ons 7 pagina's kan vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het betreft onder andere factuurvoorwaarden en een contract. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen documenten nieuwbouwproject
Vertalen van documenten van het Frans naar het Nederlands in verband met nieuwbouwproject. De omvang bedraagt een 75-tal pagina's. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlages die deze klant toegevoegd heeft. Bedankt voor uw offerteopgave voor deze vertalingsopdracht.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling van het Engels naar het Japans
Een vertaling van het Engels naar het Japans van promotiemateriaal zoals brochures of uitnodigingen. Ook eventueel correspondentie zoals mails en brieven. Bobex kwaliteitscontrole: De vertaling bedraagt een tiental pagina's, maar dit kan ook meer zijn. Bedankt voor uw prijsopgave via het Bobex systeem.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling teksten naar het Frans en Engels
Vertaling van teksten vanuit het Nederlands naar het Frans en het Engels. De teksten bevatten medische woorden, maar zijn niet complex. Ze dienen vertaald te worden zodat ook anderstaligen op de site terecht kunnen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt om in uw offerte beide talen apart op te nemen. Afhankelijk van de prijs kan ervoor gekozen worden om (voorlopig) slechts naar het Frans te vertalen.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen van een boek
Ik ben op zoek naar een vertaler voor het vertalen van een natuurboek van het Nederlands naar het Frans. Totaal te vertalen woorden bedraagt een 90.000-tal. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze auteur.
Vertalingen
Brussel
Vertaling Nederlands naar Duits
Vertaling Nederlands naar Duits. Het betreft 15 pagina's A4. Dit zou voor 12 maart moeten vertaald worden. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een tekst met politieke sociale inhoud. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
Limburg
Vertaling Duits - Nederlands
Als verdeler van de Vinyit producten hier in BelgiŽ moet ik een vertaling hebben van een map met productvoorstellingen, technische specificaties, plaatsingswijze, enz.... Bobex kwaliteitscontrole: Deze moet wel identiek zijn aan map moederbedrijf. Betreft ongeveer 100 pagina's, inclusief afbeeldingen en foto's. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaalopdracht NL - FR
Leverancier gezocht voor het vertalen van het Nederlands naar het Frans van een document bestaande uit 241 pagina's voor de helft gevuld met foto's. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Vlaams Brabant, gespecialiseerd in zakelijke diensten. Graag uw prijsofferte online. Bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Geboorteakte & huwelijksakte
2 documenten waarvan een geboorteakte en een huwelijks akte, hiervan zijn beŽdigde vertalingen nodig. Deze moeten vertaald worden vanuit het Nepalees naar het Nederlands. Graag vertaling zo vlug mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Eerste vertaalopdracht
Leverancier gezocht voor het vertalen van een eerste opdracht ASAP, de tekst vindt u hier onderaan. Gesmede profielen volgens onderstaande omschrijving Aantal: -102 l.m. van profiel 1 (306 lentes van 3 l.m.) -aankoop tool vr. profiel 1 -265 l.m. van profiel 2 (795 lengtes van 3 l.m.) -aankoop tool vr. profiel 2 Materiaal: getrokken staal / handelsstaal S235JRG2 De getrokken profielen moeten bij ons in Ďrechteí staat geleverd worden. De min. Lengte welke mooi de tekening van het profiel beschrijft bedraagt 3 l.m. De lengtes zijn haaks afgezaagd en ontbraamd. Shipping/ transport: franco aan huis geleverd, of eventueel zelf afgehaald ter plaatse. Toolings: moeten de garantie geven om kwalitatief materiaal te leveren voor minimum 3x van de bovenstaande hoeveelheid. Wij betalen de tools bij bestelling. Tekening: wij leveren een nieuwe tekening aan, voor goedkeuring aan U voorgelegd. Monster: voordat U de productie start een staal van min. 2 l.m om een test te doen. Leveringstermijn: Volgens overeenkomst Onze Referentie: Wij danken U alvast voor het gestelde vertrouwen. Bobex kwaliteitscontrole: eerste vertaalopdracht, na deze zal er worden beslist indien er wordt verder gewerkt met dezelfde leverancier of niet. Andere vertaalopdrachten volgen. Graag een prijsofferte online of via e/mail. Bedankt.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Samenwerkingscontract
Graag een leverancier voor het vertalen van een samenwerkingscontract tussen twee bedrijven, dit vanuit het Engels naar het Nederlands, 4150 woorden. Graag kennis van technische, commerciŽle en juridische termen. Bobex kwaliteitscontrole: kleinhandel gespecialiseerd in meubelen en accessoires voor keukens en badkamers. Graag een gedetailleerde offerte via bobex. Bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Werkdocument Nederlands - Frans
We willen een werkdocument van zo'n ongeveer 1.000 woorden laten vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het is voor ons belangrijk dat de correcte termen worden gehanteerd. Inhoud van het document dient vertrouwelijk te blijven. Vertaling dient klaar te zijn tegen het einde van deze week: 19-12-2010 indien nog mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen te West-Vlaanderen, graag een prijsofferte per woord of prijs voor het volledig document. Reageren kan via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
OfficiŽle documenten OekraÔens - Nederlands
Ik heb een leverancier nodig voor het vertalen van 4 OekraÔense documenten. Het betreft bewijs van woonst, geboorteakte, e.d. 4 pagina's A4 formaat (niet volledig gevuld). Graag een beŽdigde vertaler aangezien de documenten bruikbaar moeten zijn voor aangifte op de gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag een duidelijke prijsopgave voor deze vertaalopdracht. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Werkdocumenten Frans - Nederland
Wij hadden graag even samengewerkt met een leverancier voor het vertalen van een 5-tal werkdocumenten, dit van het Frans naar het Nederlands. Twee bijlages kunt u hier terugvinden, een derde bijlage kunt u via e-mail ontvangen aangezien deze te groot is om als bijlage toe te voegen. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een korte offerte, rechtstreeks per telefoon of e-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertaling officiŽle documenten onderwijs
Graag een leverancier voor het vertalen vanuit het Nederlands naar verschillende Europese talen(+/- 6talen) van officiŽle documenten bij de inschrijving van de leerlingen op school. Eenmalig vertaling van 5 bladzijden waaruit inschrijvingsformulier, e.d., A4 formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een school gelegen in B-8400, West-Vlaanderen. Graag een duidelijke prijsafspraak per te vertalen document. Graag reactie per E-mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen webpagina's
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het vertalen van de inhoud van een website, ca 4 A4 pagina's in times new roman 10, dit van het Engels naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Dit bedrijf is gevestigd in Antwerpen. Graag een summiere offerte, reageren mag via mail. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden en ga zeker nog van Bobex gebruikmaken."

H. Claessens

"Zeer gemakkelijk en praktisch systeem."

J. Verlinden


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.