Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte vers fruit: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte vers fruit-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Limburg
Fruitlevering voor een bedrijf in Genk
We hebben een personeelsbestand van in totaal zo'n 130 mensen. Ik wens deze fruitbedeling te verdelen on 4 manden. 2 voor de bedienden elke 15 man , en 2 voor de arbeiders in de productiehal, ongeveer 50 man per mand. Ik heb met mijn vennoten nog geen beslissing genomen over de frequentie dus daarom had ik graag voor de verschillende leveringstermijnen een offerte verkregen.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een school in Antwerpen
Graag een offerte voor een maandelijkse fruitlevering voor zo'n 65 mensen. Ik wens de verdeling over fruitmanden volledig aan u over te laten. Graag ook wat verdere info over de praktische kant, aanbod van fruit enz...
Levering fruitkorf
Brussel
Levering fruitkorf voor een bedrijf in Brussel
Graag een offerte voor een fruitmand voor ongeveer 30 mensen. We zullen zo'n 3 tot 4 keer per jaar gebruik maken van uw diensten.
Levering fruitkorf
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens een dagelijkse levering of minstens twee keer per week. Het bedrijf telt in totaal zo'n 50 medewerkers. Ik wens graag prijzen te vergelijken alsook wat verdere informatie over de praktische kant, bedeling, leveringen , enz ...
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Zaventem
We zijn een bedrijf van 200 tot 250 mensen. Ik had graag een eerste contact verkregen voor de opstartring van een wekelijkse verse fruitlevering. Mijn eerste idee was het leveren van een verse fruitmand per dienst; maar ik sta uiteraard open voor uw advies voor een andere verdeling. Graag een eerste algemene offerte met prijzen voor levering en praktische informatie zoals leveringstermijn, ophaling, aanbod van fruit enz...
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitlevering voor een school in Tessenderlo
Ik ben van plan om dit in te voeren voor de leerkrachtenkamer. U mag een offerte opmaken voor 20-25 man. Ik wens een twee wekelijkse levering van een verse fruitmand.
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitlervering voor een bedrijf in Genk
Wij zouden dagelijks fruit willen aanbieden aan +/- 100-150 personen. Liefst zo gevarieerd mogelijk. Over de precieze verdeling word intern nog gepraat.
Levering fruitkorf
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf hoofdzetel in Zwijnaarde
We hadden graag een prijsvergelijking gemaakt met onze huidige leverancier aangezien we over deze samenwerking niet meer tevreden zijn. Daarom graag uw prijsofferte voor de levering van verse fruitmanden op het werk. We wensen 3 vestigingen te bedelen. In Gent ongeveer 250 medewerkers, hiervoor 3 fruitmanden, een voor elke verdieping. Brussel heeft 100 medewerkers, ook 3 fruitmanden voor evenveel verdiepingen. In Aalst, 40 medewerkers, kan een centrale fruitmand aan de receptie worden geplaatst.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
Ik heb opdracht gekregen om offertes van een wekelijkse fruitlevering te verkrijgen. Deze beslissing zal zeker binnen de drie maanden vallen. Ik wens een offerte voor 35 man. Ofwel wensen we de levering van een fruitmand in de cafetaria ofwel een op elke verdieping, twee in totaal. Graag naast de prijsofferte ook verdere informatie over de levering, aanbod enz...
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Aalst
Ik wens graag een offerte voor de levering van vers fruit. U mag zich in de offerte richten van 4 tot 6 mensen. We hebben namelijk enkele vertegenwoordigers die niet altijd op kantoor zijn. Graag ook wat verdere praktische informatie over het aanbod en de levering.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Ruisbroek
Ik had graag naast de offerte wat verdere informatie over de praktische werking van uw zaak. We zijn namelijk met 60 medewerkers verdeeld over 2 verschillende verdiepingen en wens daarom te weten wat de leveringstermijn, het aanbod en de ophaling van de fruitmanden inhoud. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Twee wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Zandhoven
Ik zou graag vanaf begin volgend jaar willen beginnen met mij personeel fruit op het werk aan te bieden. Ik wens hiervoor een fruitmand op een centrale plaats te zetten. Naast een prijsofferte had ik ook graag wat verdere praktische informatie verkregen.
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitmand voor een bedrijf in Genk
Ik wens graag een offerte voor de levering van verst fruit. Ik zou een fruitmand in de kantine willen plaatsen voor al het personeel, 10 mensen.
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitlevering voor een bedrijf in Zonhoven
Ik wens graag een vrijblijvende offerte voor in totaal 14, personen. Ik zou deze graag op een centrale plaats vrij willen aanbieden. Graag wat verdere informatie over de prijs en de praktische aanpak.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Mortsel
We zijn in totaal met 11 mensen op kantoor. Sommige van deze zijn echter vaak op de baan.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Oudenaarde
We zijn met 6 mensen op de werkvloer , maar hebben regelmatig bezoekers. We wensen een vrijblijvende offerte en verdere informatie over de leveringsdagen en mogelijkheden, dank u.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor een immokantoor in Antwerpen
Graag een offerte van levering vers fruit. We hebben 5 personen aanwezig op kantoor. De levering hadden we graag wekelijks.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bedrijf in Brugge
Wij zouden een eenmalige levering willen doorvoeren bij wijze van test. Na deze levering willen we onderzoeken of het aanslaat en dan eventueel een lange termijncontract bespreken. De beslissing hierover zal vallen in december/januari.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Verse fruitlevering voor een bedrijf in Kortemark
U mag een offerte opmaken voor 5 medewerkers. Graag ook wat verdere informatie voor hoeveelheden, aanbod enz....
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Herentals
U mag voor u offerte zich richten op 5 medewerkers. Wij hebben vooral interesse in biofruit.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitmand voor een tafeltenisclub in Rillaar
Voor de verjaardag van onze tafeltennisclub willen we een Feest-fruitmand zetten waar iedereen van onze leden een stuk fruit kan nemen. U mag een offerte opmaken voor een dikke 20 man.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Twee fruitmanden voor een bedrijf in Vlaams Brabant
Ik werk met 16 mensen, administratief personeel en chauffeurs. Ik zou daarom graag twee fruitmanden willen plaatsen, een in de burelen en een in de standplaats van de chauffeurs. Welke kosten zijn hieraan verbondeN? Graag een vrijblijvende offerte.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een auto-design bedrijf in Vlaams Brabant
Gelieve een vrijblijvende offerte op te maken gericht naar 6 medewerkers. Ook hadden we graag wat meer informatie gewenst. Hoe groot zijn de fruitmanden? En kunnen wij kiezen welke soorten fruit wij krijgen?
Vers fruit op kantoor
Limburg
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Limburg
Als iedereen op kantoor is zijn we met 20 mensen. We hebben echter veel thuiswerkers.
Vers fruit op kantoor
Limburg
14-Daagse fruitlevering offerte voor bedrijf in Limburg
Graag een vrijblijvende offerte voor een fruitlevering om de 14 dagen. Wij zijn met 5 vaste medewerkers en krijgen gemiddeld een keer per week enkele bezoekers over de vloer.

Offerte vers fruit

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Handige website."

"Bobex speelt kort op de bal."

A. De Schepper


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.