Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte track trace: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte track trace-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Track & Trace
Antwerpen
Track & trace voor een zaak te Nijlen
Ik zoek een track & trace systeem voort 3 bestelwagens en één vrachtwagen, vervoer in de Benelux.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oostende
We hebben een groot aantal scooters, 30-40 in totaal. Deze wensen we uit te rusten met een geolokalisatiesysteem om de buitendienst op te volgen en terug te vinden in geval van diefstal. Graag een gerichte offerte en verdere informatie over dit systeem.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Westerlo
Ik heb momenteel een wagenpark van 3 lichte vrachtwagens. Is het mogelijk een offerte op te maken voor een kostprijs om deze uit te laten rusten met een voertuiglokalisatiesysteem. Ik wens graag een offerte te zien van de verschillende toepassingen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Herentals
We hebben in totaal een 12 tal vrachtwagens. Beslissing hoeveel wagens we met dit systeem laten uitrusten zal begin volgend jaar vallen.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bouwbedrijf in Zelem
Ik heb een bouwbedrijf met een kraan, bulldozer en een zware tractor. Ik zoek een systeem waarmee ik deze kan uitrusten zodat ik op mijn Ipad kan volgen waar ze staan. Dit vooral ter beveiliging van het martiaal.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Anti-theft voor een particulieer in Aaigem.
Graag een offerte van een anti-diefstal voor 1 voertuig, ik wil graag ook de mogelijkheden weten van het voertuig te laten lokaliseren. Het gaat om 1 voertuig
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesysteem voor wagenpark van rijschool
Graag een voorstel en meer informatie omtrent de diverse mogelijkheden over voertuiglokalisatie. Als rijschool zouden wij beginnen met een wagen. Graag kostprijs, mogelijkheden, modellen e.d. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
GPS trackingsysteem voor personenwagens, Vlaams Brabant
GPS trackingsysteem gezocht voor het lokaliseren van een volkswagen Tiguan alsook een Mercedes Vito en een Vespa 50 cc. Graag uw beste voorstel. Bedankt.
Ritregistratie
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag voertuiglokalisatie, Vlaams Brabant
Als zaakvoerder wil ik weten waar mijn voertuigen zich bevinden en wanneer. Hier sprake van 4 wagens waarvan 2 vrachtwagens en 2 bestelwagens. Bedankt.
Ritregistratie
West-Vlaanderen
Ritregistratie, offertevergelijk
Ik wil graag weten wat het mij kost om een voertuig online te traceren waar het zit alsmede wanneer het is gestart en tot stilstand komt. gelieve niet op te bellen maar info per mail te versturen aub. indien dit interessant lijkt zal ik zelf contact opnemen. daarom ook best uw gegevens noteren. Met vriendelijke groet.
Track & Trace
West-Vlaanderen
Offerte voor online tracking systeem
Wij hadden graag een voorstel gekregen omtrent een online tracking systeem, dit voor een 10-tal wagens maximum waarvan bestelwagens en personenwagens. Bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Kostprijs voor voertuiglokalisatiesysteem, bedrijf in Hamme
Ik had graag een voorstel alsook bijkomende informatie gekregen over de verschillende voertuiglokalisatiesystemen voor een 4-tal wagens (Toyota, Mercedes,Renault master). Bedankt.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Trackingsysteem poolwagens Oostende
Trackingsysteem voor 7 poolwagens, voor opvolging van locatie, bestuurder en gebruik. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Tracking systeem Limburg
Dat ik op de hoogte ben waar mijn chauffeur zich bevindt, zonder dat deze daar enig besef van heeft. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie
Kunnen jullie mij informatie bezorgen omtrent diverse lokalisatie systemen voor bedrijfsvoertuigen. Ons bedrijf telt momenteel een 2-tal wagens. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Offerte voertuiglokalisatie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen omtrent het lokaliseren van voertuigen: afgelegde route, stopplaatsen, snelheid van de voertuigen per dag. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen

Gelieve mij een informatiebrochure met de nodige uitleg toe te sturen over track en trace.

Offerte track trace

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel snel reactie gekregen. Zeer goede kwaliteit! Heel tevreden van Bobex."

T. Ceulemans

"Ik ben tevreden over de snelle service van Bobex."

P. wielandt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.