Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte tijdsregistratie: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte tijdsregistratie-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok voor een bedrijf in Herentals.
Tijdsregistratie van arbeiders en werven. In totaal voor een 45-50 tal medewerkers. In eerste instantie zouden we dit op ons bedrijf willen plaatsen, later eventueel ook mogelijkheid voor op werven.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie via werkorders voor carroseriebedrijf in Oost-Vlaanderen
Als carrosseriebedrijf hadden we graag tijdsregistratie kunnen opvolgen via werkorders. Graag hadden wij geweten WIE er op een of andere voertuig heeft gewerkt alsook hoelang. Voor bijkomende informatie kunt u ons steeds contacteren. Bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Informatie en contact voor offerte tijdsregistratiesysteem
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Informatie en offerte tijdsregistratie prikklok meten werktijden
Graag contact voor een prikklok, informatie en offerte om zo werktijden personeel correct te registreren.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Intelligent tijdsregistratiesysteem, offerte tijdsregistratie
We zoeken een intelligent tijdsregistratiesysteem voor het opvolgen van werktijden. graag contact, meer informatie en een offerte
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Offerte tijdsregistratiesysteem
Wij zijn op zoek naar een nieuw tijdsregistratiesysteem. Graag een afspraak om de diverse mogelijkheden te bespreken.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok & tijdsregistratiesysteem werknemers
Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen omtrent het aanschaffen van een prikklok & tijdregistratie, dit voor een 5-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen ontvangen omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem, een paar jaar geleden hebben we het al eens over gehad maar we waren toen met te weinig werknemers, graag had ik nu willen weten wat er sindsdien veranderd is, wat er bijgekomen is, prijzen, e.d. Ons bedrijf telt intern een 12-tal personen, chauffeurs die elk beginnen op een ander tijdstip. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie en prikklok
Graag wat inlichtingen omtrent het gebruiken van een tijdsregistratiesysteem of prikklok, dit voor een 40-tal personen. Hoeveel zou dit ons kosten, hoe werkt het, zijn er verschillende modellen e.d. Graag via e-mail aangezien ik vaak in vergadering zit en zeer weinig tijd heb. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Leverancier en offerte tijdsregistratiesysteem met badges of fingerprint
Ik zoek een eenvoudig tijdsregistratiesysteem: prikklok met badges/fingerprint en rapporteringssoftware (voor een 20-tal werknemers). Het huidige systeem is aan vervanging toe. Graag contact en offerte.
Prikklok of badge-lezer
Limburg

Graag wilde ik een offerte ontvangen voor tijdsregistratie voor +/- 8 personeelsleden.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

Tijdsregistratie in organisatie met medewerkers die op verschillende vestigingsplaatsen zitten, veel onderweg zijn (dienstverplaatsingen), thuis mogen werken, maar ook fietsvergoedingen etc.

Offerte tijdsregistratie

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ontving in korte tijd een offerte. Indien nodig zal ik nog beroep doen op de service van Bob..."

"Ik ben goed verder geholpen en dus tevreden over Bobex."

E. Claes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.