Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte teleprospectie: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte teleprospectie-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afnemen van enquêtes
We hebben een lijst met telefoonnummers, we hebben meer telefoonnummers dan mensen die er moeten gecontacteerd worden. De bedoeling is dat van begin tot tot einde afgelopen wordt. Er dient ook een afspraak gemaakt te worden om de enquête. af te nemen. Deze dient dan in tweede instantie ook telefonisch te gebeuren. Scenario en webformulier zijn beschikbaar.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Offerte teleprospectie voor een bedrijf in Neerpelt
We geven vooral besparingsadvies aan kleine zelfstandige. Onze voornaamste doelgroep zijn dan ook Kmo's en met de nadruk op de horecasector. We wensen in de eerste instantie vooral afspraken genereren met bedrijven in Limburg .
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Call center op lang termijn, West-Vlaanderen
Wij zijn van plan te gaan uitbreiden en zoeken dus een call center voor 1 opdracht onderverdeeld onder verschillende deelopdrachten zoals afspraakplanning, prospectie, contactmanagement e.d. Betreft hier wel een doorlopend opdracht over gans het jaar. Graag een voorstel. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie voor bedrijf in Antwerpen
Als affiliate van een Amerikaans bedrijf hadden we graag een vragenlijst willen opstellen, liefst in het Engels aangezien klanten over gans Europa. Ons klantenbestand in België is niet zo groot, maximum 100 à 150 klanten gemiddeld. Indien vragen, twijfel niet mij te contacteren voor bijkomende informatie. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Brussel
Devis comparatif pour service de téléprospection et planification de rendez-vous
Nous travaillons actuellement avec un call center qui s'occupe de la prospection ainsi que de la prise de rendez-vous. Actuellement les rendez-vous sont pris par une personne qui travaille 1 jour par semaine. +/- 4 rendez-vous par semaine. Ceux-ci s'occupent aussi de la téléprospection afin de faire connaître notre entreprise. ATTENTION! Nous travaillons uniquement sur Bruxelles, Brabant flamand et Brabant wallon. Merci d'avance.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Marktonderzoek in Nederland
Wij zouden graag de markt gaan verkennen vooral in Nederland. De bedoeling is dus zien, aan de hand van een aantal vragen wie we als potentieel klant zouden kunnen beschouwen. Bedankt voor de snelle reactie.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Aankondigen nieuwe speler in België, vastgoedkantoor
Aankondiging nieuwe speler in België in holiday real estate. Verzamelen van e-mail contacts bij immo kantoren, boekhoudkantoren, private bankers.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie telecom operator afspraakplanning
Als partner van een telecomoperator hadden wij graag voor ons B2B verkopers geïnformeerd wat het kost om afspraken te laten maken. De bedoeling is om kwalitatieve en degelijke afspraken te krijgen. Wij kunnen een online tool bezorgen waaruit gebeld kan worden. Het aantal zal afhangen van de prijs en de kwaliteit van de afspraken.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie voor bedrijf in Oostende
Begin dit jaar zijn we begonnen met een nieuw bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen. Wij hopen aan zo'n 500-tal vakantiewoningen te geraken tegen eind 2013. Graag had ik al een eerste overzicht ontvangen van hoe we zouden kunnen prospecteren via een call center, hoeveel dit ons zou kosten, e.d. Graag even kort een prijsofferte. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Opbellen van top-prospecten
Dienst om top-prospecten op te bellen in opvolging van mailings. Doel is om prospecten aan te sporen een afspraak te maken met onze regio-vertegenwoordiger om ons bedrijf en producten beter te leren kennen en uiteindelijk over te gaan tot aankoop producten.
Teleprospectie & afspraakplanning
Henegouwen
Lead generation voor secretariaatdiensten in Doornik
Graag iemand die op zoek kan gaan naar klanten die administratief werk uitgeven aan thuiskantoren. Graag enkel contact via e-mail aangezien ik tijdens de dag vaak zelf aan het bellen ben en dus geen tijd heb. Graag een vrijblijvende prijsofferte. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Lead generation voor nieuw bedrijf in Oost-Vlaanderen
Telemarketing voor een service waarmee mensen hun ongebruikte parkeerplaatsen te huur kunnen zetten. Online inschrijving is verplicht. Target: particulieren en bedrijven met parkeerruimte in centra of rond evenementenruimtes. De website is voor het ogenblik nog niet gelanceerd, deze zal vanaf eind november van toepassing zijn.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Lead generation voor schoonmaakbedrijf
Wij zijn een schoonmaakbedrijf en zoeken iemand die onze diensten gaat voorstellen aan andere bedrijven, en dus zo nieuwe klanten binnenbrengt. Ons doelpubliek zijn bedrijven in Oost- en West-Vlaanderen. Het aantal contacten die moeten gelegd worden enz. is afhankelijk van uw vraagprijs. Graag wat meer informatie omtrent uw werking en prijzen. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte enquête voor afvalverwerkingsbedrijf
Wij zijn een bedrijf actief in afvalverwerking, en we zouden graag een prospectie laten doen naar potentiële klanten. Ons doelpubliek zijn Belgische bedrijven; we verwachten tussen de 2.000 en 5.000 bedrijven te contacteren. Finaal willen we achterhalen welke bedrijven veel afval genereren, en dus potentiële klanten van ons kunnen worden. Er moet met andere woorden een navraag worden gedaan naar afvalstromen en tonnages ifv een enquête-formulier. Graag uw prijsofferte hiervoor. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Offerte enquete callcenter telemarketing
Agents voor Outbound telemarketing campaign, 800 contacten en max 7 vragen per contact. Enquete met bedoeling mensen (IT branche, we weten wie) uit te nodigen voor een demo. Ik duid het laagste budget aan, budgetten aanduiden heeft niet veel zin, ik verwacht gewoon contact en uw beste prijs in een offerte.
Teleprospectie & afspraakplanning
Brussel
Project enquete via callcenter
Ik ben op zoek naar twee databases van alle kapsalons gelegen in België & Luxemburg, die heb ik nog niet, eens ik die heb wil ik er een enquete op laten uitvoeren waarin we gegevens checken en vragen hoeveel medewerkers er zijn en welke kleurdienst ze gebruiken. Graag contact Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Vrijblijvende offerte voor teleprospectie
Bestaande gratis leden laten opbellen en hun interesse wekken voor ons maandelijks abonnement. Bedrijven contacteren en hun warm maken om een korting af te staan aan onze leden indien men bij hen een aankoop doen. Leden legimiteren zich met een unieke kortingskaart.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Maken van afspraken voor verkoop bank en verzekeringsproducten
Maken van afspraken voor verkoop van bank- en verzekeringsproducten met als doel het promoten van ons kantoor. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Genereren afspraken
Maken van afspraken voor overdag en 's avonds bij particulieren voor een vrijblijvende analyse van de energiefactuur om zo de goedkoopste energieleverancier te kunnen kiezen en eventueel over te stappen. Bedoeling is om 10-20 afspraken per week in te plannen. Dit aantal kan bij goede werking/samenwerking verhoogd worden. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Brussel
Telesales in Wallonië & Vlaanderen
Graag het verkopen van tijdschriften pakketten voor wachtruimtes. Twee talen vereist, zowel Frans als Nederlands (zeer belangrijk). Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Ik heb vijf ledenwervers op de baan en en eigen callcentermedewerkers, ik moet de ledenwervers voorzien van 6 tot 8 afspraken per dag in een bepaalde regio - hoe doe ik aan effiëntere afspraakplanning ?
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Prijsopgave voor teleprospectie
Graag prijsofferte voor teleprospectie, uit te voeren bij ons op kantoor (regio Brugge). 1 à 2 dagen/week.

Offerte teleprospectie

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Voor herhaling vatbaar"

O. Verstraete

"Ik ben tevreden, want ik heb verschillende leveranciers gehoord en gezien."

M. Gielen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.