Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte telefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale offerte voor regio Rijkevorsel.
We zoeken 2 vaste toestellen en 2 draagbare. Bestaande is via Inovaphone. Interesse in een nieuwe aansluiting. (geen vergelijking). Geen fax of alarm via huidige centrale.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Londerzeel
Ik zoek een offerte voor een analoge telefooncentrale die de defecte centrale kan vervangen. We hebben momenteel 8 toestellen met 2 binnenkomende en 8 uitgaande lijnen. Ook staat er een faxlijn op maar deze zal worden verwijderd.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tielt-Winge
Dit is een prijsvergelijking met onze huidige proximus centrale. Momenteel hebben we een centrale met 4 toestellen , 2 lijnen en een aparte faxlijn. Graag hadden we een offerte verkregen voor een vergelijkbare telefooncentrale. VoIP en/of analoge centrale staat momenteel nog open en de beide opties mogen worden vergeleken.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in sint Niklaas
Dit is voor een vernieuwing van de centrale. Momenteel hebben we een centrale van Phoni tel; waar vanaf 31 december geen technische ondersteuning meer zal zijn. We hebben op een locatie zo'n 70 vaste en 10 draagbare toestellen op deze centrale. Op een tweede locatie in hetzelfde gebouw werkt iedereen per gsm toestel niet aangesloten op de centrale. Er is wel een contract dat ons in staat stelt gratis naar elkaar te communiceren, maar eventueel zouden we graag ook deze toestellen op de centrale aansluiten.We wensen een offerte voor zowel een VoIP centrale als een algemeen oproepsysteem voor het hele gebouw. Er is ook een analoge lijn voor een alarmcentrale en tenslotte ook faxlijnen. Plaatsing is gepland voor begin volgend jaar.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tongeren
Ik doe deze aanvraag voor een nieuwe telefooncentrale. Ik zal op deze minimum 1 vaste en een 5tal draagbare toestellen op verschillende locaties laten plaatsen. Belangrijk is dat we de mogelijkheid hebben tot VoIP. In optie mag ook doorschakeling via gsm's worden voorgesteld. er staan geen andere lijnen op deze centrale. Graag een gericht advies en vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in kuurne
Momenteel hebben we een Ascotel centrale van 96. We zouden eventueel deze wensen te vervangen door een modernere optie. Momenteel hebben we 1 vast toestel bij de receptie, 2 draagbare toestellen op verschillende plaatsen en dan nog 1 vast toestel op de afwerkingsafdeling. Momenteel hebben we 1 telefoonnummer en een faxnummer. Naast deze faxlijn is er ook nog een alarmlijn en mogelijkheid tot videophonie. Naast de gewone opties mag u ook een vrijblijvend voorstel doen voor VoIP en de mogelijkheid na de uren automatisch naar gsm toestellen door te sturen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Wij zoeken een eenvoudige telefooncentrale voor een een tiental telefoontoestellen. Dit zal gaan om een prijs en kwaliteitscontrole voor een hudige centrale die waarschijnlijk vervangen zal worden. Naast algemeen nummer moet er ook een fax ,alarm koppeling en deuropening op deze centrale komen. Graag een offerte van centrale met toestellen inbegrepen. Ander extra's zoals bvb VoIP mogen als optie in de offrete worden opgenomen. s
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Diksmuide
Momenteel hebben we vier toestellen maar we wensen ze uit te breiden naar 5 op onze nieuwe centrale. Onze oude centrale is immers totaal verouderd. We wensen deze toestellen op twee aparte lijnen, ook moet er een aparte faxlijn komen en tenslotte nog een voor de parlofoon. Ook de deuropening moeten we met deze centrale besturen. Graag een gerichte offerte voor deze centrale en verdere informatie over zijn mogelijkheden, zoal het automatisch doorschakelen naar gsm toestellen.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Boom
Graag een Offerte voor een nieuwe telefooncentrale. Op deze centrale wensen we in totaal 4 tot 5 toestellen aan te sluiten. Naast deze toestellen moet er ook een aparte lijn komen voor o.a. een faxapparaat. We wensen vooral een moderne centrale te plaatsen op onze nieuwe locatie dus graag een centrale met de vernieuwde technologie voor een keuzemenu, doorschakeling naar gsm , enz .. Ook mag u een aparte offerte opmaken voor VoIP en de mogelijke invloed op onze telefoonkosten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. Indien u een goedkoper voorstel kan doen wensen we vanaf april/mei te veranderen van leverancier. We hebben 7 toestellen, een aparte faxlijn en 2 telefoonlijnen. Dit kan eventueel wel aangepast worden. Verder wensen we ook video parlofonie, opnamemogelijkheid en een wachtlijn met muziek. Bedankt voor uw offerte.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Puurs
Ik ben een van de mede-beslissingsnemers maar mijn collega handelt de praktische kant van de zaak af. Ik wens een VoIP telefooncentrale voor 25 toestellen, een faxlijn en een eventuele alarmlijn. Graag een offerte voor instalatie en verder informatie , vb huur een aankoopprijs.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een vzw in Borgerhout
We hebben momenteel een zeer oude instalatie, forum 106. Graag hadden we graag offertes verkregen voor een nieuwe instalatie. Graag gericht op 8 tot 9 toestellen en 2 buitenlijnen, geen faxlijnen. Graag een offerte voor een gebruiksvriendelijk model, geen voip centrale. Zowel offertes voor huur als aankoop zijn welkom.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens graag verdere informatie over een installatie van een voip telefooncentrale. We hebben momenteel een Belgacom centrale. Hierop moeten in totaal 4 draagbare toestellen worden aangesloten.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een artsenpraktijk in Ieper
Wij zijn vooral geďnteresseerd in internetbellen. Dit omdat we geregeld telefoontjes naar het buitenland moeten doen en op deze manier onze telefoonrekening zouden kunnen verlagen. We hebben hier 5 toestellen, 2 vaste lijnen en een faxlijn.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
telefooncentrale voor een studiebureau in Vlaams Brabant
Ik heb een heel oude centrale van belgacom. Vooral over de huurprijs ben ik ontevreden alsook van het feit dat ik geen nieuwe centrale kan krijgen als deze het begeeft; Daarom ben ik nu op zoek naar een nieuwe centrale. We hebben 8 toestellen, voor 2 lijnen , een faxlijn en een alarmlijn.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben 3 locaties die. Deze locatie willen we graag met elkaar laten linken. Graag een offerte van een VoIP telefooncentrale. We hebben al 1 telefooncentrale voor 1 vestiging met 8 telefoontoestellen. In totaal mogen er een 20tal telefoontoestellen aangesloten worden.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik heb een telefooncentrale bij Belgacom sinds 5 jaar en wil graag gaan veranderen. Ieder aantrekkelijk aanbod neem ik aan. Momenteel heb ik 4 telefoontoestellen op de centrale, maar kunnen nog meer bij. Bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Nieuwe telefooncentrale voor productiehuis in West-Vlaanderen
Wij starten een nieuw productiehuis op en zullen binnenkort dan ook onze intrek nemen in een nieuw kantoorgebouw. Dit zal vier verdiepingen tellen en op elke verdieping zullen we enkele telefoons nodig hebben, alsook in de magazijnen. We zouden daarom al deze telefoon graag aansluiten op een centrale waar we zowel het intern als extern telefoonverkeer kunnen regelen. Indien mogelijk zou u dit in orde kunnen brengen tegen begin Augustus. Alvast van harte bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Vervangen van telefooncentale voor bedrijf uit Oost-Vlaanderen
Wij zijn een installatiebedrijf waarvan de huidige centrale defect is door een blikseminslag. Wij zoeken nu zo snel mogelijk een nieuwe centrale. Bedankt voor uw spoedige reactie.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor verbinding met bijgebouw
Wij zijn op zoek naar een nieuwe telefooncentrale omdat we een bijgebouw ook willen verbinden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Centrale met intercom naar privé
Wij hebben voor het ogenblik geen centrale, er zijn 2 toestellen met intercom naar de privé, dus 3 in totaal. Bedankt voor uw prijsofferte.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Nieuwe telefooncentrale voor bouwmaterialenbedrijf
Nieuwe telefooncentrale voor bouwmaterialenbedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave, onze huidige centrale is aan vervanging toe.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor rusthuis
Bedankt voor uw prijsopgave voor 2 vaste toestellen en 2 GSM's.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Vervangen forum 700 centrale
We hebben nu een forum 700 van Belgacom, en we zouden die graag vervangen. Bedankt voor uw voorstel.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Vervanging verouderde telefooncentrale
Onze huidige centrale is wat verouderd, en een aanpassing van centrale is misschien wel aan de orde. Bedankt voor uw offerte.

Offerte telefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn zeer tevreden over de Bobex diensten. We hebben hierdoor nieuwe contacten gelegd die to..."

C. Van Der Heijden

"Goede en snelle service. Aanrader voor wie op zoek is naar aannemers allerhande."

S. Dekeyzer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.