Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte tankkaart: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte tankkaart-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor een bedrijf in korbeek-Lo
Graag een offerte voor een tankkaart voor een zelfstandige in hoofdberoep. Ik heb een diesel personenwagen. Ik ben actief over de hele Benelux. Vroeger waren we bij shell maar door de prijzen zoeken we nu een vervangen.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Antwerpen
Ik had graag een offerte gevraagd voor een tankkaart voor twee wagens een personenwagen met dieselmotor.Ik heb nog geen kaart in mijn bezit en betaal momenteel met gewone bankkaart. Ik heb geen voorkeur voor een bepaald tankstation. Nu heb ik een tankkaart van fleestpass.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Ekeren
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor 1 voertuig. Dit is personenwagen en we gebruiken vooral diesel. Op dagelijks basis actief in Vlaanderen met nadruk op provincie Antwerpen. +-20.000km per jaar.
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor een bedrijf in Hasselt
Graag een offerte voor een tankkaart voor een zelfstandige in hoofdberoep. We hebben 1 diesel licht verachtwagen en een personenwagen op benzine. Verplaatsingen over heel Belgie.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Pulle
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor twee Voertuigen +- 3000-500l per jaar, diesel en minder mate benzine voor een Motor . Dit is voor een motor een bestelwagen .
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Ramsel
Graag een offerte voor een multi-merken tankkaart voor 5 personenwagens. Gemengd diesle en benzine verbruik. Actief in heel BelgiŽ. We zoeken nu een multi merk tankkaart omdat onze huidige leverncier niet overal vertegenwoordigd is.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een zelfstandige in Antwerpen
Dit is voor een offerte voor een tankkaart voor een zelfstandige in hoofdberoep. Dit is voor een stationwagen op diesel. Meestal actief on en rond Antwerpen. Omdat ik pas ben begonnen hou ik momenteel nog niet bij hoeveel km ik doe op wekelijkse of maandelijkse basis.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Grobbendonk
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor 1 bestelbus en een personenwagen op diesel. Vooral Provincie Antwerpen en Limburg. Bedrijf is twee maanden oud. Gewoonlijk betalen we 350Ä per maand diesel voor de bestelbus. Maandelijkse afname van 400Ä.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Pulle
Ik ben vrachtwagenchauffeur en zoek een offerte voor een tankkaart voor een diesel vrachtwagen. Deze doet gemiddeld zo'n 60.000km per jaar.
Tankkaart
Antwerpen
tankkaart voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor een eenmanszaak. Momenteel ben ik nog niet btw-plichtig. Dit is een benzine personenwagen. Actief over heel Vlaanderen.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Deurne
Ik zoek als zelfstandige een offerte voor een tankkaart voor een diesel personenwagen. Vooral actief in provincie Antwerpen. Nu actief met een shell tankkaart maar ik zou graag kijken welke leverancier het voordeligste kan aanbieden.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
tankkaart voor een bedrijf in Haalter
3 vrachtwagens 2-3 bestelwagens, en 5 wagens. diesel en benzine. 120.000-150.000l. Momenteel heb ik reeds een offerte van luk oil .
Tankkaart
Antwerpen
tankkaart gezocht te Meer
Nu ben ik bij Xximo. Nu wens ik vergelijken met een andere partij. 1 kaart is voldoende voor een diesel. Ik tank ongeveer 60 L per week.
Tankkaart
Antwerpen
tankkaart gezocht te Kapellen
1 voertuig. benzine personenwagen. dagdagelijkse verplaatsingen binnen BelgiŽ.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Merksem
Ik zoek een offerte voor een tankkaart voor drie personenwagens en drie bestelwagens. Deze rijden allen op diesel. Momenteel werk ik met een tankkaart die mij niet de pompprijzen kan aanbieden. Ik zoek iemand die dat wel kan.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Gent
We weten momenteel nog niet of we verder gaan met het huidige bedrijf of we een nieuw opstarten . Hiervoor heb ik momenteel bedrijf in oprichting genoteerd. In elk geval maken we nu gebruik van een tankkaart van shell. Omdat deze te veel beperkt zoeken we nu een offerte voor een multi merken kaart waarbij we verschillende tankstations kunnen aandoen. Dit voor 3 diesel personenwagens.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Turnhout
We zijn op zoek naar vergelijkende offertes voor tankkaarten. Dit is voor een 20-tal voertuigen. Enkel personenwagens die voornamelijk op diesel rijden. Momenteel werken we samen met Total maar we wensen prijzen te vergelijken met andere leveranciers.

Offerte tankkaart

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een efficiŽnt en effectief platform om leveranciers te kiezen. Het is wel aan te rade..."

W. Bauwens

"Zeer gemakkelijk en praktisch systeem."

J. Verlinden


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.