Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte t-shirts: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte t-shirts-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte volledige outfit
Volledige outfit met naam van bedrijf op kledij gedrukt. (Aantal is beperkt, maar wel veel onderdelen: t-shirts, polo's, trainingsbroeken, shorts, jassen,...) Bobex kwaliteitscontrole: Het zou gaan voor een stuk of 5 outfits. Bedankt voor uw informatie indien u deze klant hiermee kan helpen.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van t-shirts en pulls
Ik ben DJ en wil blauwe t-shirts en pulls laten drukken met mijn logo op. Ik heb zelf een logo en zou dit in 1 kleurendruk doen. +/- 50 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Limburg. Graag uw prijsopgave indien interesse. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukking t-shirts
We zouden initieel 25 tot 50 t-shirts digitaal willen laten bedrukken met een eigen ontwerp. Bobex kwaliteitscontrole: De t-shirts zouden tegen eind september, begin oktober moeten worden geleverd. Het gaat om gemengde maten. Alvast bedankt voor uw prijsoffertes.
Promotiekledij
Antwerpen
Kinder T-shirts voor tennisschool
Ik heb een 300-tal t-shirts in kindermaten nodig, van XS tot XL. Die zouden bedrukt moeten worden met 1 of 2 logo's (10 cm x 5 cm). Uiterste leverdatum is 1 september. Bij voorkeur witte t-shirts - 150 voor jongens en 150 voor meisjes. Graag ander model voor de meisjes, bijvoorbeeld: korte mouw of V-neck, ... Bobex kwaliteitscontrole: voor een tennisschool in Antwerpen. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Brussel
T-shirts met full colour afbeelding en slogan
Voor een van onze klanten hadden we graag een richtprijs gekregen voor 150 t-shirts met daarop een full colour afbeelding met slogan. Er zouden 3 verschillende slogans/afbeeldingen zijn, dus 50 t-shirts per print. 6-kleurendruk. Wij leveren alles aan in het gewenste bestandsformaat. Bobex kwaliteitscontrole: voor een communicatiebureau gevestigd in Brussel. Graag hadden deze willen weten hoelang het zou duren vooraleer ze de t-shirts zouden hebben alsook hoeveel dit zou kosten. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
T-shirts bedrukken
Graag had ik een offerte gehad voor 80 t-shirts op 3 plaatsen bedrukt. 1 grote op de rug en 2 kleine op de borst (of 1 op borst en 1 op mouw). Als het mogelijk is willen we deze wel in 2 keer laten drukken. De eerste keer 50 stuks (verschillende maten) om dan achteraf er nog 30 te laten drukken, om zeker niet te veel of te weinig van een maat te hebben. T-shirts zouden blauw - donkerblauw moeten zijn en de bedrukking wit of lichtblauw (wat het beste uitkomt). Voor de bedrukkingen is er nog geen cliché. Graag had ik ook de wachttijd geweten in de veronderstelling dat we aanstaande maandag kunnen bestellen. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Drukken van dames & heren T-shirts
Leverancier gezocht voor het bedrukken van dames alsook mannen t-shirts, graag purple, 1 kleurendruk: geel (zie tekst puntje 5 - voorkant/achterkant). Graag een 45-tal dames t-shirts: 10 x S/ 20 x M/ 10 x L + 5 x XL, alsook 55 mannen t-shirts: 20x M/ 20 x L/ 10 x XL + 5 x XXL. Bobex kwaliteitscontrole: klant gevestigd in Vlaams Brabant. Graag uw prijsopgave voor een 100-tal T-shirts, dit in het kader van een festival die zal doorgaan in september. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Drukken van T-shirts voor festival 11-09-2011
Leverancier gezocht voor het drukken van een aantal T-shirts, 1 kleurendruk. Materiaal leveren we zelf wel aan. Het is de bedoeling dat de T-shirts aan ene kant bedrukt worden. Bobex kwaliteitscontrole: voor een korenfestival waarvan de eerste editie zal doorgaan op 11 september 2011. Graag uw prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Zwarte T-shirts met bedrukking voor muziekgroep
Leverancier gezocht voor het drukken van zwarte T-shirts met bedrukking van logo achteraan (rood). Graag verschillende T-shirts, maten van S tot XL. Wij leveren het ontwerp zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een muziekgroep in West-Vlaanderen. Graag hadden zij een offerte willen ontvangen voor een oplage van 20 stuks, dit om te beginnen. Afhankelijk van wat de verkoop geeft, zullen grotere bestellingen worden geplaatst. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van bloesjes voor Chiro Lummen
Wij zijn drie leidsters van Chiro Lummen. Om op kamp te gaan zoeken we een eigen outfit. We hebben gekozen voor een matrozenthema. We hebben de bloesjes (blauw-wit gestreept) reeds kunnen aankopen en zijn nu op zoek naar iemand die ze kan drukken. OPGELET: op 3 augustus hebben we ze ten laatste nodig. De opdruk op de voorkant mag klein zijn (rond de borststreek een kleine afbeelding = 70 mm x 70 mm) en de opdruk op de rugzijde wordt een grote - 350 mm x 350 mm. Materiaal wordt zelf aangeleverd. Aantal bloesjes: 22 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag zouden ze jullie prijzen hiervoor willen weten. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van t-shirts voor kleinhandel
Leverancier gezocht voor het drukken van een 30-tal t-shirts, full colour - voor/en achterzijde. Afmetingen van het te bedrukken materiaal: +/- 30cm hoog op 20cm breed. Materiaal leveren we zelf aan in Jpeg. Bobex kwaliteitscontrole: voor een kleinhandel in kinderkledij gelegen in Wevelgem,W-VL. De bedoeling zou zijn om dit aan te doen tijdens de braderij die doorgaat op 17 en 18 september 2011. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
T-shirts bedrukken voor kinderopvang
Graag willen wij een prijsofferte aanvragen voor 100 paarse t-shirts met rugbedrukking voor kinderen in verschillende maten Bobex kwaliteitscontrole: voor een buitenschoolse opvang in Gent. Alvast bedankt voor uw offerte.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
T-shirts voor gemeentebestuur
Het gemeentebestuur wenst 2.000 T-shirts in verschillende maten zowel op de voor- als achterzijde met het gemeentelijk logo te laten bedrukken. Graag 3 prijsopgaves met daarin vermeld: ? PRIJS 1: T-shirtkleur huisstijlblauw, opdruk wit logo met boog ? PRIJS 2: T-shirtkleur huisstijlgroen, opdruk wit logo met boog ? PRIJS 3: T-shirtkleur wit, opdruk huisstijlblauw logo met boog Huisstijlblauw: PMS 3025 Quadri 100% cyaan 17% magenta 51% zwart Huisstijlgroen: PMS 382 Quadri 29% cyaan 100% geel Bobex kwaliteitscontrole: T-shirts moeten bedrukt worden met het logo van het gemeentebestuur: * Voorkant: logo op borsthoogte, links, formaat +/- 10 x 5,5 cm * Achterkant: logo over volledige rugbreedte, gecentreerd. Logo zie bijlage. Alvast bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Gedrukte T-shirts
Leverancier gezocht voor het bedrukken van t-shirts, mag in goede kwaliteitskatoen zijn, maar ook technische sportstof (loopshirt). Graag een prijsopgave voor 500 stuks, met zowel bedrukking vooraan als achteraan in 1 kleur, toeslag in meerdere kleuren. Maten worden nog doorgegeven. Bobex kwaliteitscontrole: dit voor een marathon die doorgaat op 25 september 2011. Shirt in 1 kleur, indien mogelijk in meerdere kleuren. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken T-shirts voor event
Leverancier gezocht voor het drukken van een 100-tal zwarte shirts voor een event die zou doorgaan op 02 juli, graag witte bedrukking (logo) op de achterzijde + naam event, logo sponsors op de mouwen. Maten van M tot XL. Bobex kwaliteitscontrole: Koninklijke Atletiekclub Lebbeke, graag een gedetailleerde offerte via e-mail. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden. Ik ontving snel reactie van bedrijven."

R. Gommers

"Gebruiksvriendelijke tool voor de klant."

D. De Cuber


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.