Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte spouwmuurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte spouwmuurisolatie-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Dilbeek
Dit is een vrijstaande woning die niet geschilderd is. Dit is een gebouw van 1992. We wensen deze woning nu in de spouw te isoleren en zoeken nu voor deze werken een offerte. Tijd van de werken is afhankelijk van de prijs maar kan eventueel nog voor de zomer gebeuren.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Geraardsbergen
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie voor een halfopen woning met aangebouwde garage. Dit is een gebouw van 1950. Vrije gevelsteen. Diepte van de spouw is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Hechtel-Eksel
Ik zoek zo snel mogelijke en offerte voor spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning van 1955. Geen idee van de diepte van de spouw.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Oostrozebeke
Vrijstaande woning van 1988 met een 6 a 7cm spouw. Naakte vrije gevels aanwezig. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Zwalm
Het is voor een alleenstaande woning gebouwd in 1920. De muuroppervlakte van de woning is ongeveer 200 m≤.
Spouwmuurisolatie
Waals Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Waterloo
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning van de jaren 70. Oppervlakte van de muren en diepte van de spouw zijn nog nooit opgemeten.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Meulebek
Graag een offerte voor spouwmuurisolatie in een voor en achtergevel. Dit is een rijwoning van de jaren 70 in originele gevelsteen. Oppervlakte nooit opgemeten.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Heuvelland
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1965, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m≤.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lille
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m≤.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Lochristi
Dit is een vrijstaande woning van 1996. Vrije gevelteen. De diepte van de spouw en oppervlakte zijn nog niet nagemeten. graag had ik dit ter plaatsen door iemand van jullie laten doen om daarna zo snel mogelijk een offerte voor de spouwmuurisolatie te verkrijgen.
Isolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Oostende
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. Dit is een gebouw van 1999. Diepte en oppervlakte nooit opgemeten.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Adegem
Dit is een vrijstaand gebouw van 2001. Geen idee van oppervlakte en de diepte van de spouw. Daarom had ik graag met iemand afgesproken om de offerte voor de spouwmuurisolatie ter plaatsen op te maken. In de muren zit wel een klein vochtprobleem.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Hofstade
Voor onze 3 gevelwoning zoeken wij een leverancier voor het isoleren van onze muren. Het gaat om een woning gebouwd in 1969. De oppervlakte van de muur is ongeveer 30-40 m≤. We zouden met de werken willen beginnen begin 2017.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wachtebeke
In de loop van volgende week heb ik de sleutels van mijn nieuwe woning. We spreken over een vrijstaande woning van 1971 met facadesteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte voor spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Assebroek
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie. Dit is voor twee gebouwen vlak naast elkerra van 1994 en 2000. Vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Tongeren
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie. Vrijstaande woning van 1974. Originele gevelsteen. Spouw is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spousmuurisolatie voor een woning in Vorselaar
Ik zoek een offerte voor de spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning. Tot nu toe is de diepte van de spouw nooit nagemeten. Graag had ik dit dan ook met iemand ter plaatsen bekeken.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Westende
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie voor een rijwoning. Deze is in vrije gevelsteen en gebouwd begin jaren 60.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in de Pinte
Ik zoek een offerte voor de spouwmuurisolatie van een halfopen woning. Bouwjaar van 1960. Deze gevel is geschilderd maar de verf wordt er wel nog afgenomen . 5-7cm spouw.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Brugge
Vrijstaande woning in vrije gevelsteen van de jaren 60. Spouwdiepte is nog nooit opgemeten. Gelieve na 16u te bellen voor ter plaatsen een afspraak te maken om de offerte op te maken.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Jabbeke
We zoeken voor onze woning van 30 jaar oud een offerte voor spouwmuurisolatie. Gevels in de vrije gevelsteen. Er is een nieuwe gevel geplaatst 10 jaar terug. Toen is er een normale spouwdiepte voorzien.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Hamme
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een halfopen woning. Gevels zijn aan de buitenkant zijn wel geschilderd. Diepte van de spouw en de oppervlakte zijn wel na gemeten.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Lille
We zoeken een offerte voor het isoleren van een bijgebouw. De hoofdwoning is van 1997 en de bijbouw van 2000. Alles is in originele gevelsteen. Geen idee van de spouw. 6x8 grondoppervlakte.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Maaseik
Ik wens de spouw voor een 3-gevel. Deze woning is van de jaren 90. Gevels in vrije gevelsteen. Diepte van de spouw en de oppervlakte is nooit opgemeten. Graag had ik dit alles ter plaatsen bekeken en aan de hand van deze informatie een offerte opgemaakt.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Evergem
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een halfopen woning van de jaren 60. Deze in vrij gevelsteen. Ik heb momenteel geen idee van de oppervlakte of de diepte van de spouw maar ik sta open voor een afspraak ter plaatsen om dit op te meten.

Offerte spouwmuurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heb jammer genoeg niet kunnen bestellen maar ben zeer tevreden over de dienst."

K. Sempels

"Tevreden omdat men op die manier in contact komt met aannemers die men in eerste instantie zelf..."

M. De Dene


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.