Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte software facturatie tijdsregistratie: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte software facturatie tijdsregistratie-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Prikklok voor een bedrijf in Gullegem
Graag een offerte voor tijdsregistratie van personeel. Dit zullen in totaal een 25 tal personen zijn. Ik zoek vooral een klassiek systeem dat ons kan vertellen wanneer onze personeelsleden toekomen en vertrekken. Graag een offerte voor zowel een 'klassieke' prikklok als een digitale oplossing.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig systeem voor tijdsregistratie voor schoonmaakbedrijven die met dienstencheques werken.
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Systeem registreren van tijd
Informatieaanvraag + prijsvoorstel omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Dit voor ... werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem
Graag wat informatie omtrent tijdsregistratie, wat kunnen jullie aanbieden, wat is de prijs, zijn er verschillende modellen ter beschikking. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Waals Brabant
Prikklok/tijdsregistratiesysteem
Graag informatie alsook een gedetailleerde offerte voor een prikklok/ tijdsregistratiesysteem. Is dit mogelijk om mij dit mee te delen via e-mail. Alvast bedankt voor uw samenwerking.
Prikklok of badge-lezer
Geen regioOfferte systeem tijdsregistratie ter vervanging verouderd huidig systeem
Wij hebben nu een heel oud systeem van Protime, upgrades zijn superduur, dus ik ontvang graag het aanbod van andere leveranciers. Graag contact, informatie en een prijsindicatie.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Informatie en offerte kostprijs tijdregistratie systeem
Een omschrijving van het systeem dat u kan aanbieden, alsook uw prijszetting. Kan het gekoppeld worden met gekende softwarepaketten (vb. SAP)?
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratie werknemers, controleren werktijd personeel, offerte tijdsregistratie
Graag wat uitleg omtrent een tijdsregistratiesysteem voor mijn werknemers, controleren werktijd, registratie werkuren, e.d. Met dank.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Informatie en offerte mogelijkheden tijdsregistratie met prikklok voor werkuren arbeiders
Wij hebben nu een prikklok die we ooit aankochten. We staan open voor andere opties en mogelijkheden, nieuwere modellen, misschien te linken aan software en sociaal secretariaat (loonberekening). Graag contact, informatie, voorstellen en offertes.
Prikklok of badge-lezer
Limburg
Leverancier voor tijdsregistratie software toepassing, contact en offerte gewenst
Wij ontwerpen interieurs en doen de opvolging, we moeten nauwkeurig taken kunnen ingeven met detaillering van de taak en tijdsbeheer in groepen 'taken' om de facturatie te vereenvoudigen, per klant. Eveneens een dagregistratie per werknemer. Voor een dergelijke softwaretoepassing zoeken wij nu een leverancier, graag ontvang ik contact van u en een offerte.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Offerte en informatie mobiel tijdsregistratiesysteem gezocht voor registreren werkuren personeel
Ik heb twee personeelsleden die in buitendienst werken, aan een 3/5 systeem. Ik zoek een manier om hun werkuren mobiel te registreren.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Offerte tijdsregistratie systeem met prikklok voor registratie werkuren personeel
Ik heb nu een prikklok van C-scan, maar deze is niet wat ik wens. De verwerking van de gegevens is helemaal niet praktisch. Ik zoek dus een offerte voor een nieuw systeem met een type prikklok voor 4 personen te registreren. Op het einde van de week zou deze machine moeten uitrekenen hoeveel uren er gepresteerd zijn.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Informatie en offerte tijdsregistratiesysteem gekoppeld aan facturatiesoftware werkuren consultants
Ik zoek een tijdsregistratiesysteem waar de werkuren van onze consultants in worden geregistreerd, en waarmee deze uren dan ook meteen kunnen gefactureerd worden aan onze klanten. Graag contact voor meer informatie en besprekingen

Offerte software facturatie tijdsregistratie

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, wij zijn ondertussen al enkele keren gecontacteerd geweest en hebben nu genoeg o..."

T. De Backer

"Ik ben tevreden van de Bobex diensten."

M. De Vos


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.