Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte sociaal secretariaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte sociaal secretariaat-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Brussel
Sociaal secreteriaat voor een Vzw in Brussel
We zijn niet meer tevreden over onze huidige sociaal secretariaat en zouden daarom graag een prijsvergelijking doorvoeren met andere leveranciers. We werken met 23 mensen. Daarnaast hebben we ook nog een variŽrend aantal jongeren , 10-35, die hier werken in het kader van een brugproject.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor horecazaak, Aarschot
Graag had ik een prijsvergelijking willen doen. Gezocht, sociaal secretariaat voor contracten personeel en verwerking van de uren. Bedrijf telt momenteel +/- 6 medewerkers. Bedankt.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
RSZ betalingen + wedde bediende
Sociaal secretariaat gezocht voor RSZ betalingen + wedde 1 bediende. Bedankt voor uw voorstel.
Sociaal secretariaat
Limburg
Sociaal secretariaat voor B&B, Limburg
Wij denken erover eventueel iemand aan te werven en zou willen weten hoeveel dat kost en wat de voorwaarden zijn. Ook of ik kan genieten van bepaalde voordeelmaatregelen. Wij hebben momenteel nog geen werknemers in dienst.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Prijsvergelijking sociaal secretariaat Partena VS Securex
Wij zijn momenteel klant bij Securex maar hadden graag zoals vele anderen even de prijzen willen vergelijken. Is het mogelijk ons wat informatie te bezorgen alsook een voorstel. Bedankt.
Sociaal secretariaat
Limburg
Problemen huidig sociaal secretariaat
We hebben wat problemen met ons huidig sociaal secretariaat. Maaltijdcheques staan al op de loonfiche, maar nooit uitgekeerd gekregen... Bedankt voor uw prijsopgave en eventuele oplossing voor deze situatie.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Sociaal secretariaat voor toekomstige supermarkt in Vlaams Brabant
Wij zijn van plan om in de komende maanden op zelfstandige basis een supermarkt (SPAR) te gaan uitbaten. Daarom hadden we graag een offerte ontvangen voor sociaal secretariaat (algemene loonadministratie, sociale zekerheid zelfstandigen, vrij aanvullend pensioen zelfstandigen, gewaarborgd inkomen). Is het mogelijk dit bij u te verkrijgen? Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor loonberekening arbeiders
Sociaal secretariaat gezocht voor loonberekening van zo'n 3 ŗ 4 arbeiders. Graag uw gedetailleerde prijsofferte. Bedankt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat
Wij werkten vroeger voor de boekhouding en loonadministratie met kantoor Meuleman, die is sinds kort overgenomen geweest door een ander kantoor, wij hebben dat vernomen maar op een zeer bruuske manier, graag had ik dus de andere opties willen vergelijken, indien wij dus niet tevreden zijn met die nieuwe kantoor is het mogelijk dat wij onze opzeg geven om dan volgend jaar met een ander secretariaat te gaan samenwerken. Alvast bedankt om mij te contacteren.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat
Graag informatie omtrent 't sociaal secretariaat, dienstverlening, services, kostprijs, e.d. Jullie zouden moeten instaan voor loonberekening, enz... Momenteel werken we met ADMB maar graag zouden we gaan vergelijken. Er werken 2 werknemers bij EuroQueen en nog 2 in 't restaurant dat we beheren. Alvast bedankt voor uw informatie. PS: Promo 2: nog niet opgezegd.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat
Graag een sociaal secretariaat voor 3 vennootschappen. Ik had graag de tarieven ontvangen voor loonbeheer voor een 13-tal werknemers. Promo 2: geen opzeg! Alvast bedankt voor uw informatie.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Informatie en offerte sociaal secretrariaat voor loonberekening, vergelijken sociaal secretariaat
Graag contact en informatie rond loonbeheer en andere sociaal secretariaatsdiensten van Partena. Op dit moment werken we met HDP. Ik geef uw info intern door aan de geschikte persoon ter vergelijk.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Vergelijken sociaal secretariaat met diensten Partena voor loonbeheer
Ik wens de diensten van Partena te vergelijken met die van mijn huidige sociaal secretariaat Securex. Graag contact, informatie en een offerte. Wij zijn een bedrijf dat handelt in veevoeder met 20 personeelsleden in dienst.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie sociaal secretariaat
Graag kregen wij meer informatie betreffende uw sociaal secretariaat, deze natuurlijk vrijblijvend. Momenteel werken wij samen met het sociaal secretariaat Acerta. Dank u.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Veranderen van sociaal secretariaat
Deze klant heeft momenteel reeds een sociaal secretariaat, maar ze wensen informatie over uw diensten om eventueel te veranderen.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte sociaal secretariaat als partner voor loonsafrekening offerte partena loonbeheer
Ik ontvang graag een offerte van partena voor sociaal secretariaat diensten.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie en voorwaarden Partena ter vergelijk met Sd Workx, eventuele overstap
Wij werken nu voor payroll en alles wat daarmee te maken heeft met Sd Workx. Ik ontvang graag informatie en de voorwaarden van Partena, om een definitieve beslissing te kunnen nemen of we overstappen. Wanneer is de volgende periode dat er kan veranderd worden van sociaal secretariaat? (aangezien we net eind juni gemist hebben)
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie leverancier sociaal secretariaat Partena SD workx vergelijken
Ik ben op zoek naar een mogelijks nieuwe leverancier qua sociaal secretariaat. Bobex kwaliteitscontrole: opgelet, echtgenoot van deze vrouw is werkzaam bij SD Workx. Geeft aan geen belangen te willen vermengen en daarom niet bij SD Workx te willen aansluiten.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaatsdiensten voor zelfstandige, sociaal verzekeringsfonds zelfstandigen
Sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Informatie kostprijs loonberekening personeelslid via sociaal secretariaat
Geachte, Wij hadden graag geweten wat het ons zou kosten om de loonberekening van 1 bediende te laten uitvoeren. MVG, Goeminne Katrien
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Contact en offerte voor overstap sociaal secretariaat van Acerta naar Partena
Mijn sociaal secretariaat is momenteel Acerta. Kan ik veranderen naar partena? Voor mijzelf en voor mijn werknemer in dienst. Zoja,wat moet ik daarvoor doen? Graag ontvang ik contact, informatie en een offerte.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Offertes vergelijken Partena en Sd Workx, indien interessant overstap
Ik besteed alle administratie uit aan en werk onder andere met een boekhouder die me SD Workx aanbevolen had, waar ik ondertussen bij aangesloten ben. Bij hen betaal ik 10 euro per maand voor de loonadministratie. Graag ontvang ik contact en een offerte van Partena om dit te kunnen vergelijken.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie Partena ter vergelijking met huidig sociaal secretariaat inzake loonsadministratie
Wij werken op dit moment al met een sociaal secretariaat voor onze loonadministratie en aanverwanten, maar zijn daar niet tevreden van. Graag informatie ander mogelijke partners en eventuele overstap.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Ontevreden klant Salar wenst overstap naar Partena voor loonadministratie
Graag informatie manier van werken mbt loonadministratie en kostprijs Partena, wij werken op dit moment met Salar, maar er zijn wat problemen geweest dus een overstap interesseert ons wel. Bijvoorbeeld boetes op de bedrijfsvoorheffing en dergelijk, wij verwachten toch dat het sociaal secretariaat dit opvolgt.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Contact sociaal secretariaat voor uitbesteden loonberekening, jaarafsluiting en ecocheques
Ik werk nu met SD Workx en wil hun service en kostprijs graag vergelijken met een ander sociaal secretariaat die me ook kan dienen als partner in loonberekening, voor de jaarafsluiting en voor de ecocheques.

Offerte sociaal secretariaat

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"positief, zou het anderen ook aanraden om gebruik te maken van jullie diensten."

R. vanroose

"Heeft prima gefunctioneerd."

W. Keller


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.