Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte prijs sociaal secretariaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte prijs sociaal secretariaat-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Limburg
Sociaal secretariaat voor een bedrijf in Opglabeek
Het gaat over een samensmelting van twee bedrijven. Een met 80 medewerkers en een met 25. We hebben wat problemen hierover gehad met ons huidig sociaal secretariaat en wensen nu graag een prijs en service vergelijking om eventueel te veranderen.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een bouwbedrijf in Geraardsbergen
We zijn een bedrijf met 12 medewerkers , waarvan 11 arbeiders en 1 bediende. We zijn actief in de wegenbouw.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Scoicaal secreteriaat voor transportbedrijf in Oost-Vlaanderen
Het meeste personeel zijn chauffeurs maar er zijn ook 2 bediendes, 1 kraanman, 1 centralist in PC 124 en een 20 chauffeurs
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking met Acerta
Voor 1 persoon had ik graag wat meer informatie ontvangen voor eventueel een nieuw sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Offerte sociaal secretariaat
Wij deden er tot nu toe nog geen beroep om, maar gaan met een aantal zelfstandige tennisleraars samenwerken en zijn dus nu op zoek naar een sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Limburg
Sociaal secretariaat voor zelfstandige
Ik ben voor mijn zelfstandige activiteit op zoek naar een geschikt sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Offerte voor payroll van reisagentschap
Wij zijn nu klant bij sdWorx en wensen meer informatie over uw actie voor onze payroll.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Maandelijkse loonberekening werknemer
Maandelijkse loonberekening 1 werknemer (andere werknemer is al 3 jaar ziek), berekening vakantiedagen, evt. administratie economische of tijdelijke werkloosheid. CHANNEL_BOBEX_201106_3m free - CMP-01236-NDC1M8
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Offerte soc. secretariaat
Offerte soc. secretariaat. Momenteel zijn we met 4 medewerkers.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor apotheker
Graag uw offerte voor sociaal secretariaat voor 1 persoon.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor een fabriek
Graag uw offerte ter vergelijking van mijn huidige sociaal secretariaat NCZ. Indien mogelijk, graag uw offerte per email te sturen.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor beheer personeelszaken en leercontracten
Ik had graag prijsoffertes verkregen voor een algemeen sociaal secretariaat voor beheer personeelszaken en leercontracten. Momenteel werken we enkel met freelancers, maar binnenkort gaan we ook werknemers in dienst nemen.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Assistentie bij berekeningen
Graag de verwerking van de gegevens met betrekking tot de lonen en de premies alsook de berekening ervan; de opstelling van arbeidscontracten, het personeelsregister, verschillende sociale documenten (loonfiche, individuele rekening, vakantieattest, ?); de inschrijving bij een kinderbijslagfonds en een jaarlijkse vakantiekas; de aansluiting bij een paritaire commissie; de aangiften bij de belastingen voor de bedrijfsvoorheffing en de driemaandelijkse aangiften en betalingen aan de RSZ. Bedankt.
Sociaal secretariaat
Brussel
Op zoek naar een nieuw betrouwbaar sociaal secretariaat
Een betrouwbaar sociaal secretariaat waar we 100% op kunnen rekenen en die ons kan helpen zowel in het Frans als in het Nederlands. Kantoor vlot en snel bereikbaar met de wagen. In de omgeving van Tremelo of Zaventem en omstreken. Overname van ons dossier in de loop van maart 2011 Eventueel de mogelijkheid om opleidingen te volgen via het sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Vergelijking sociaal secretariaat
Ik ben geneesheer en mijn praktijk wordt als een BVBA beschouwd. Graag zou ik eens willen weten wat jullie aanbieden zodat ik dat even kan vergelijken met mijn huidige secretariaat. Ik heb 1 bediende (secretaresse), zij werkt deeltijds. Alvast bedankt voor uw informatie. (Geen opzeg: promo 2).
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor 12 personen
Wij werken momenteel samen met SDWorx, maar hadden graag een offerte ontvangen van een andere sociaal secretariaat. Wij zijn actief in het onderhoud en verkoop van elektronische scheepvaartapparaten.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie en voorwaarden Partena ter vergelijk met Sd Workx, eventuele overstap
Wij werken nu voor payroll en alles wat daarmee te maken heeft met Sd Workx. Ik ontvang graag informatie en de voorwaarden van Partena, om een definitieve beslissing te kunnen nemen of we overstappen. Wanneer is de volgende periode dat er kan veranderd worden van sociaal secretariaat? (aangezien we net eind juni gemist hebben)
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Ontevreden klant Salar wenst overstap naar Partena voor loonadministratie
Graag informatie manier van werken mbt loonadministratie en kostprijs Partena, wij werken op dit moment met Salar, maar er zijn wat problemen geweest dus een overstap interesseert ons wel. Bijvoorbeeld boetes op de bedrijfsvoorheffing en dergelijk, wij verwachten toch dat het sociaal secretariaat dit opvolgt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte en informatie voor loonsberekening door Partena sociaal secretariaat
Ik werk nu met Acerta, ik ben niet ontevreden van hen maar het kan toch beter. Daarom verneem ik graag uw manier van werken voor loonbeheer. Ik heb nodig: loonsberekening per maand voor een 7 a 8 werknemers. 1 vaste en de rest zijn extras en studenten. Graag informatie en offerte
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte sociaal secretariaat als partner voor loonsafrekening, ontevreden huidige partner
Een degelijk sociaal secretariaat om alles wat met het personeel en verplichtingen voor mezelf als zaakvoerster te maken heeft op zich te nemen. Van mijn huidig sociaal secretariaat ben ik niet zo tevreden. Ik wil een partner van wie ik correcte info kan ontvangen als ik een vraag stel mbt hoe en wat bij aanwervingen enz..
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat met payroll berekening, salary split en expat statuut
Een sociaal secretariaat dat niet alleen maandelijks de payroll berekening doet, maar ook een echte meedenkende partner is. We zijn op dit moment bij Sd Workx aangesloten maar zijn daar niet zo tevreden van. Kennis van salary-split en expat statuut is vereist. PC nummer 218, ICT consultancy. Graag contact, informatie en offerte.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Vergelijken aanbod en prijszetting sociaal secretariaat Securex en Partena
Nu zijn wij aangesloten bij Securex, ik zou graag jullie aanbod en prijszetting kunnen vergelijken met die van hen. Alvast bedankt
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Ontevreden klant Acerta wenst overstap sociaal secretariaat naar Partena
Op dit moment zit ik met sociaal secretariaat en loonberekening bij Partena. Ik ben echter niet zo tevreden, ze nemen zelf weinig initiatief en informeren enkel wanneer je het hen vraagt. Ik ken enkele Partena-klanten en die klagen niet. Vandaar graag info van Partena en offerte voor een eventuele overstap.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Veranderen van sociaal secretariaat wegens ontevreden huidige partner, graag contact info en offerte
Graag had ik van sociale secretariaat willen veranderen wegens allerlei problemen (slechte communicatie.......) Kan u mij hierover meer inlichtingen bezorgen om dit te doen. Graag contact, informatie, en een offerte. Bedankt
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Veranderen van sociaal secretariaat, graag partner met goede begeleiding in loonbeheer en HR
Ik zoek een sociaal secretariaat om loonbeheer en andere HR-taken van me over te nemen dat me een goede begeleiding kan geven en voldoende informatie kan bezorgen. Dan kan ik me op mijn zaken richten. Graag contact en een prijsvoorstel. Bobex quality control: De klant geeft aan reeds met een bureau te werken waar hij graag weg wilt omdat hij helemaal niet tevreden is. Hij weet echter niet meteen hoe zijn huidige partner noemt.

Offerte prijs sociaal secretariaat

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de snelle reacties van de leveranciers."

S. Boonen

"Het is handig om via Bobex in contact te komen met aannemers."

R. Van Impe


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.