Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte plaatsing zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte plaatsing zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Sint-Niklaas
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. Oppervlakte van rond de 50m≤ maar nog nooit nagemeten. Geen idee van de oriŽntatie. 1400kw per jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Deinze
Graag een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een dakpannen dak. Geen idee van de oppervlakte. Plaatsing is mogelijk aan een zuidkant. De woning is bij benadering van 87. Geen idee van verbruik.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Leopoldsburg
Dit is voor de plaatsing van zonnepanelen op een plat roofing dak . Dit is voor het verbruik van een appartement op een eerste verdieping. oppervlakte die voorzien is is maximaal 200m≤. Roofing recent vernieuwd. Bedoeling is hier tegen februari te gaan inwonen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Bever
Ik wens een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een aangebouwd bijgebouw aan de zuidoostelijke kant. Deze heeft dakplaten. Verbruik van 5000kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in oevel- Westerlo
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen voor een verbruik van 3500-3600kw . gebouw van 79 dak zijn dakpannen ongeveer 20į zuid oostelijk gericht gericht; Oppervlakte van 17x6m
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Deerlijk
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van de panelen op een pannendak. De woning is 9x7 grondoppervlakte. Geen idee van het verbruik, oriŽntatie of oppervlakte van het dak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Grimberegn
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een plat dak van een garage aangebouwd aan de westkant. Ik vermoed dat dit dakplaten zijn. Geen idee van verbruik.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Menen
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een licht hellend dak van een garage. Deze is ongeveer 7x8m en staat los van de woning. Momenteel geen schaduwplekken. Van het verbruik dat de zonnepanelen zullen moeten compenseren, heb ik momenteel geen idee.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Breendonk
Gebouw van 2005. Dak bestaat uit dakpannen. Zuid tot zuidwest gericht. Eventueel wens ik ook de mogelijk te bekijken voor de plaatsing van zonnepanelen op mijn tuinhuis. Dit is een losstaand bijgebouw maar hier zijn er wel metalen golfplaten dakbedekking. Geen idee van het verbruik. Graag meer informatie en een offerte over de plaatsing van deze panelen.

Offerte plaatsing zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima initiatief. Zeer handig, spaart een hoop tijd uit bij het maken van de juiste keuze. Z..."

"Een super initiatief, veel gemakkelijker dan elke leverancier apart aan te schrijven. Zeker vo..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.