Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte plaatsen zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte plaatsen zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Drongen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de hoofdwoning. Dit is een zuidelijk gericht dakpannen dak van 1974. Dak in 2007 vernieuwd en geÔsoleerd. Werken voor zeker nog die jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Brecht
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. De voorkant is zuidelijk gericht naar de straatkant. We hebben een gevelbreedte van zeker 8 m en 4m hoogte. Het bouwjaar van de woning is 1993. Plaatsing voor zo snel mogelijk gepland.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een Bedrijf in Oostende
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen te plaatsen op een golfplaten dak van een bedrijfsgebouw. Dit is een bedrijfsgebouw dat bestaat uit enkele kantoren en een atelier waar het meeste verbruik is. Dak zelf is zuidwestelijk gericht en ruw geschat zo'n 500m≤. Indien u een opbelt voor een afspraak ter plaatsen te maken, kan ik met de boekhouder het verbruik op jaarbasis opzoeken.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Lanaken
We zoeken een offerte voor het plaatsen zonnepanelen op een hellend dak of licht hellend dak. Dak bestaat uit dakpannen. De achterkant van de woning licht op het zuiden tot zuidwesten. Werken voor 2017.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Duffel
Graag een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak met houten panelen en roofing ofwel een pannendak. De oppervlaktes van de daken zijn nooit opgemeten maar de beide daken zijn meer dan 20m≤. Beide daken zijn ook zuid gericht. Geen idee van het verbruik.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Lombardsijde
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een leien dak. Ik schat dat er plaats is voor zo'n 20 zonnepanelen op de zuidkant van de woning.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in aalst
Ik zoek een offerte voor plaatsen van zonnepanelen. Plaatsing beste achteraan het dak met dakpannen. 20-30m≤. Geen dakvensters of dakkapellen. Geen idee van verbruik.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Zelem
We zouden een offerte wensen voor de plaatsen van zonnepanelen. Vrijstaande woning van 37 jaar oud met dakpannen. De gevelbreedte is 12m maar geen idee van de hoogte. Verbruik van zo'n 3375kw verbruik. Plaatsing voor in de loop van 2017.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Muizen
Graag had ik op een de achterbouw van mijn woning zonnepanelen geplaatst. Dit zijn verschillende platte daken met een oppervlakte van zo'n 24m≤. Deze daken zijn roofing of epdm , daken zijn een 18 jaar terug vernieuwd. Dak op het hoofdgebouw is volledige vernieuw , ook onderdak n dakpannen. Achterbouw is oostelijk gericht. Ik heb op dit moment niet echt een schatting van mijn verbruik.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Humbeek
Ik wens een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. Dit is een woning van 83. De oppervlakte is nog niet opgemeten maar er is een zuidwestelijke oriŽntatie aan de achterkant. Verbruik van een kleine 10.000kw elektrische verwarming bij geteld.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Bilzen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit is voor een woning van 69 maar drie jaar geleden is het dak vernieuwd en geÔsoleerd. Dak is meer dan 20m≤ en zuidelijk gericht. Geen idee van verbruik. Gelieve me na 17u te contacteren.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Genk
Ik ben op zoek naar een offerte voor het plaatsen van panelen te plaatsen op een plat dak. Deze is recent vernieuw met nieuwe roofing en kiezel. +-160m≤. Enkel twee kleine schouwen. We hebben wel een redelijk hoog verbruik, vooral omdat ik nu ben gaan samenwonen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Zoersel
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Momenteel betaal ik 200Ä elektriciteit en warm water. Plaatsing kan het beste op het dak van het huis. Ik weet hier wel niet de oriŽntatie van het zadeldak van de woning. Ook zijn er stallen in de tuin. 6x8m per dakhelft.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Dendermonde
We wensen een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op mijn eigen privťwoning. Hier is er mogelijkheid voor de plaatsing op een pannendak van 16-20m≤ met een 45į helling. Ik heb wel geen idee van de oriŽntatie. Verbruik is niet gekend maar ik betaal grofweg 40Ä per maand.

Offerte plaatsen zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden met de bekomen reacties binnen de gevraagde termijn."

B. Vancayzeele

"Het was gemakkellijk om via Bobex gecontacteerd te worden door de leveranciers. Tijdbesparend."

K. Altemirova


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.