Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte outbound oproepen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte outbound oproepen-callcenter (inbound, outbound)

Ontvang nu meerdere offertes: Callcenter (inbound, outbound)Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Torhout
Wij zijn voornamelijk opzoek naar iemand die afspraken kan maken voor ons. Onze hoofdactiviteit is bedrijfskledij en promotietextiel het bedrukken en borduren hiervan. Alle bedrijven kunnen interessant voor ons zijn Kmo's. Voornamelijk met alles rond Torhout en straal van 20-25km.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Afspraakplaning voor bedrijf in Braschaat
Ik ben actief als drukker. De bedoeling is om een mailing op te starten naar een adressenbestand die ik zelf aanmaak en vervolgens deze telefonisch op te volgen.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag call center B2B voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een 5000ŗ6000 bedrijven laten contacteren door een call center. De bedoeling is om afspraken te maken. Het is de eerste keer dat ik mezelf hiermee bezig hou en heb geen idee hoeveel het moet kosten. Belangrijkste voor me is dat het kwalitatief is. Graag een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Offerteaanvraag updaten van adressenbestanden of datacleaning voor een bedrijf in Brussel.
Graag willen we vragen of het mogelijk is om een telefoonlijst van circa 1600 winkelpunten (telecomcentra) te updaten met de juiste telefoonnummers en e-mailadressen. Er zijn daarbij reeds heel wat gegevens ingevuld en 1600 is louter een richtcijfer, zijnde het maximale aantal winkelpunten dat mogelijk zou moeten worden aangepast. Er zijn daarbij enkele fasen die moeten worden doorlopen: 1. Aanvullen van de telefoonnummers en mailadressen in een bestaande Excel-lijst 2. Surfen naar de verschillende links om te kijken of deze adressen reeds staan opgenomen in de bestaande database en of deze gegevens nog kloppen. 3. Er zijn 6 extra lijsten die ook zouden moeten worden overlopen om te kijken of ze zijn opgenomen in de globale overzichtslijst. Kan u mij allereerst een kostenraming geven van deze opdracht? Het is ook mogelijk om deze fasen stap voor stap af te handelen waarbij na de eerste fase kan worden bekeken hoe de stand van zaken is? Hartelijk dank voor uw offerte!

Offerte outbound oproepen

Een Callcenter kan u op vele manieren helpen. Door verschillende telefoonnummers, oude klanten en prospects op te bellen kunnen ze een hele boel leads voor u generen. Afhankelijk van wat u nodig hebt vertrouwt u beter op het ene of het ander callcenter.

Maar wat kost dat nu zo'n Callcenter? Alles hangt natuurlijk af van uw opzet. Een boost voor uw verkoopcijfers door aan cold calling te doen kan een hele boel leads, en nieuwe klanten, opleveren. Maar dit vraagt ook meer telefoontjes om rendabel te zijn. De prijs en ROI van een callcenter zijn afhankelijk van uw noodzaak en de doelstellingen van uw marketingactie. Voor meer informatie, vul bovenstaand formulier in en ontdek de voordelen van een Calllcenter. U ontvangt snel meerdere offertes van verschillende Callcenters en vergelijkt zelf rustig de prijzen en formules.Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex-site gebruiksvriendelijk. Iets te veel reminders. Iets te weinig relevante leveranciers. ..."

W. De Schepper

"Nog gecontacteerd geweest door Isosun - Isomax en Ecocoon. Heb zelf meegegeven dat ik hen na ni..."

B. Groessens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.