Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte ongedierteverdelging: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte ongedierteverdelging-ongediertebestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: OngediertebestrijdingOfferte aanvragen-ongediertebestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ongediertebestrijding
Limburg
Ongedierte verdelging voor een woning in Houthalen.
Ik ben niet volledig zeker van het type. Ik vermoed bedwantsen meegebracht van reis uit India. Graag een offerte voor de verdelging en ook verdere informatie hoe het verwijderen precies in zijn werk zal gaan.
Ongediertebestrijding
Vlaams Brabant
Contact en offerte ongediertebestrijding en reiniging ruimte
Beste wij huren en verhuren huizen van particulieren aan onze cliŽnten. Een van onze cliŽnten verhuisde twee maanden geleden maar wij kregen vandaag de sleutel. Bij nazicht van de woning (3110 Rotselaar) blijkt de ruimte waar de chauffage installatie staat vol uitwerpselen, vuil en ongedierte te zitten. Het gaat hier over een ruimte van ongeveer (schatting) 20 m≤. Ik wil dit steeds telefonisch toelichten. Wij zouden graag zo snel als mogelijk een offerte van uw diensten ontvangen om deze ruimte leeg te maken en te reinigen. Donderdagmiddag 2/9 nemen wij een beslissing i.v.m. deze woning en zouden wij ook graag uw offerte er bij hebben. U kan deze faxen of e-mailen. met vriendelijke groeten, Verelst Tina maatschappelijk werker OCMW Rotselaar tel. 016/60 61 61 fax. 016/60 46 80 e-mail tina.verelst@ocmwrotselaar.be
Ongediertebestrijding
Oost-Vlaanderen
Ongedierteverdelging
Zou het mogelijk zijn een offerte op te maken voor het verdelgen van mieren ter hoogte van en raam - vloeraansluiting. Vermoedelijk gaat het over de faraomier. Deze gelegen in Ruiselede. Hopend op een snelle afhandeling.

Offerte ongedierteverdelging

Het zoemt, het steekt, het bijt, het kruipt, het krioelt... Vooral in de zomer ondervindt u overlast van ongedierte. Deze ongewenste bewoners kunnen schadelijk zijn voor de woning. Daarnaast kunnen ze ook uw gezondheid schaden aangezien ze heel wat ziektes kunnen overbrengen. Het is niet altijd gemakkelijk om het soort plaag vast te stellen. Alsook om zelf deze plaag te bestrijden. Zelf ongedierte chemisch gaan bestrijden is niet altijd verstandig.


Offerte aanvragen-ongediertebestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden. De diensten van Bobex zijn zeker aan te raden. Heel nuttig, gemakkelijk v..."

W. Meersmans

"Goed initiatief. Contact met firma's die ik anders niet zou gekend hebben."

M. Hemeryck


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.