Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte nieuwe telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte nieuwe telefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zaak te Lembeke
We zoeken een centrale voor 4 mobiele/vaste toestellen mag beide in de offerte. Liefst voip. opties: -doorschakelen -ken je beller
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
telefooncentrale voor een Hotel in Knokke
We zoeken een offerte voor een nieuwe telefooncentrale voor een hotel. Dit is voor zo'n 15 toestellen. momenteel gebruiken we een oude analoge centrale van Belgacom die direct contact zoekt met de algemene centrale. We zoeken hiervoor nu een praktischer en modernere oplossing. Zowel VoIP als analoog mag hiervoor bekeken worden. Er zijn verschillende lijnen onder andere ook 3 faxlijnen en momenteel hebben we 4 betaalterminals op deze telefooncentrale aangelsoten; maar deze kunnen eventueel ook op het internet komen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in geraardsbergen
Graag meer info over telefooncentrales. We zoeken een centrale waarop een 70-tal toestellen in hetzelfde gebouw makkelijk zouden moeten worden gekoppeld. Graag een vergelijking tussen VoIP en analoge centrale. Geen fax of andere lijnen op deze centrale. Graag verschillende gerichte offertes voor een prijsvergelijking tussen de verschillende telefooncentrales. Project te starten in de eerste maanden van 2015.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Boom
Graag een Offerte voor een nieuwe telefooncentrale. Op deze centrale wensen we in totaal 4 tot 5 toestellen aan te sluiten. Naast deze toestellen moet er ook een aparte lijn komen voor o.a. een faxapparaat. We wensen vooral een moderne centrale te plaatsen op onze nieuwe locatie dus graag een centrale met de vernieuwde technologie voor een keuzemenu, doorschakeling naar gsm , enz .. Ook mag u een aparte offerte opmaken voor VoIP en de mogelijke invloed op onze telefoonkosten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Kontich
Momenteel maken we gebruik van een zeer oud systeem dat niet meer aan onze wensen voldoet. We zijn momenteel bezig met verbouwingen en in deze vernieuwde kantoren wens ik een nieuw systeem te plaatsen. We hebben een centrale nodig voor minimum 20 toestellen, verdeeld over twee verdiepingen. Verder ook nog aparte lijnen voor fax en alarm. Ook wensen we dat de klanten een keuzemenu hebben, een antwoordapparaat met wachtlijn en dat wijzelf onderling kunnen doorschakelen naar zowel vaste als mobiele lijnen Graag een uitgebreide offerte voor plaatsing eventueel met onderhoud. Installatie gepland binnen 4 tot 6 maanden.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Heverlee
We hebben momenteel een centrale zonder contract die nogal verouderd is. Daarom zijn we nu op zoek naar een modernere centrale voor betere integratie van de mobiele telefonie in deze centrale. Hierop moeten een 30 tal vaste toestellen op geplaatst worden, verdeeld over een verdieping,een alarmlijn en een faxlijn. U mag zeker ook een offerte opmaken voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor ziekenwagendienst
Ik heb een ziekenwagendienst en ik heb meer lijnen nodig. Momenteel heb ik er 3. Als er meer mensen tegelijk bellen moeten die ook zonder problemen binnen kunnen geraken.
Telefooncentrale
Brussel
Telefooncentrale voor een bedrijf in Anderlecht
Graag een offerte voor een economische centrale. Hierop moeten 4 telefoonlijnen, een faxlijn en een alarmlijn op geplaatst worden. We wensen vooral de telefoonkosten te drukken. Een aparte offerte voor een VoIP centrale mag opgemaakt worden.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een huisartsenpraktijk in Maasmechelen
Graag een offerte van een telefooncentrale. We hebben nu de telefooncentrale via Belgacom lopen. Deze is aan vervanging toe en we wensen het ook in VoIP. Nu hebben we 10 telefoontoestellen, maar het zullen er meer worden die uiteindelijk aangesloten zullen worden. Internetverbinding loopt via Telenet.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Brouwel
Ik heb momenteel een nieuw bedrijf gestart waar ik de eerste maanden wens te werken zonder vast personeel/ Momenteel heb ik twee lijnen die dienen aangesloten te worden op de centrale. Later zal dit uitbreiden naar 4. Ik wens dat de klanten op deze lijn bellen na een bepaald uur automatisch worden doorgeschakeld op een antwoordapparaat en op de andere constant naar mijn gsm. er is ook een faxlijn die hierop moet worden aangesloten.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Serskamp
Ik wens een offerte voor een nieuwe telefooncentrale, graag een offerte voor zowel huren als aankoop. ik ben op zoek naar een basis centrale om 3 telefoontoestellen en een faxlijn op aan te sluiten. Een vrijblijvende offerte voor een voip centrale is ook welkom.
Telefooncentrale
Limburg
Demande de devis pour l'installation d'une centrale téléphonique
We are an architecture office and we want to change our telephonic installation into an anologic one because we use an ISDN sytem which does'nt fit us anymore. Therefore, we want to know how does it cost us to change system so we expect you to make us a offer Thank you.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tesenderlo
Onze telefooncentrale is reeds 5 jaar oud . Voordat we ons contract verlengen wens ik eerst een prijsvergelijking door te voeren. Ik ben vooral benieuwd naar de VOIP voordelen. We hebben 80-90 toestellen en een 10-tal analoge lijnen. We wensen verder ook doodschakelmodule, wachtlijn en antwoordapparaat.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Aalter
We wensen graag offertes ontvangen voor een VOIP centrale. We hebben momenteel 12 toestellen verdeeld over een verdieping en een gelijkvloers. We gebruiken 6 telefoonlijnen en een aparte faxlijn. We wensen graag een centrale met antwoordapparaat, doodschakelformule en een wachtlijn. Eventueel kan ook onze alarmlijn hierop worden aangeschakeld. We werken ook met verschillende vestigingen. Is het mogelijk om met zo'n centrale onderling tussen de vestigingen door te schakelen als deze niet zo'n centrale gebruiken.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Momenteel huren we een telefooncentrale die reeds 6 tot 7 jaar oud is. We wensen graag een prijsvergelijking, Te maken met een VOIP centrale. Dit omdat we nogal weinig telefoonverkeer hebben maar wel enkele keren per week naar het buitenland moeten bellen. De centrale mag een kleine, basic, centrale zijn met antwoordapparaat en doorkoppeling. We hebben 5 maximum 6 telefoontoestellen nodig. deze bevinden zich allemaal op dezelfde verdieping als de centrale.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Boortmeerbeek
Momenteel hebben we een oudere centrale van Tipptell. we zouden deze graag willen laten vernieuwen en uitbreiden naar 4 a 5 toestellen. We hebben standaard een antwoordapparaat en doorschakeling nodig maar er mag ook een aparte offerte worden opgemaakt voor VOIP.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een exportbedrijf in Knessalre
Ik heb een zelfstandig export bedrijf. Vandaar dat ik nogal veel naar het buitenland bel. Daarom zou ik graag een offerte voor een VOIP centrale. Momenteel moet er maar een toestel worden aangesloten, maar ik moet wel de mogelijkheid hebben om te kunnen uitbreiden. Verder moet er ook een faxlijn op toekomen en moet ik een tweede lijn kunnen ontvangen en het gesprek op 'hold"' kunnen zetten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ravels
Ik zoek eigenlijk vooral een centrale waarop ik een internetlijn , faxtoestel , gewoon telefoontoestel en een bankcontact kan aansluiten.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Ik zou daarbij graag 3 telefoontoestellen willen aansluiten. Alvast bedankt voor het prijsvoorstel!
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Ik wil daarbij 2 telefoontoestellen aansluiten. We hebben reeds een telefooncentrale toch willen we weten of er eventueel aanpassingen aan gedaan kunnen worden of andere leveranciers voordeliger zijn.
Telefooncentrale
Limburg
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een telefooncentrale met 3 telefoontoestellen en 1 faxlijn? Wat gaat het me kosten? Graag een vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bank in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van vervanging bestaande telefooncentrale. Bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We hebben net een nieuw aangekocht pand. Op dit moment hebben we 7 telefoontoestellen. We willen waarschijnlijk maximaal tot 9 telefoontoestellen aansluiten. Graag een prijsofferte. Alvast bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor bedrijf in Antwerpen
Wij zullen midden september verhuizen naar de Ternesselei 326 ,2160 Wommelgem. Daar zijn we op zoek naar een telefooncentrale om 9 toestellen te verbinden. De toestellen zullen verdeeld staan over het gelijkvloers en de eerste verdieping.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Nieuwe telefooncentrale voor productiehuis in West-Vlaanderen
Wij starten een nieuw productiehuis op en zullen binnenkort dan ook onze intrek nemen in een nieuw kantoorgebouw. Dit zal vier verdiepingen tellen en op elke verdieping zullen we enkele telefoons nodig hebben, alsook in de magazijnen. We zouden daarom al deze telefoon graag aansluiten op een centrale waar we zowel het intern als extern telefoonverkeer kunnen regelen. Indien mogelijk zou u dit in orde kunnen brengen tegen begin Augustus. Alvast van harte bedankt.

Offerte nieuwe telefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden van de vlotte werking en de snelle reactie van verscheidene personen."

N. Van Pelt

"Prima diensten, uitstekende opvolging."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.