Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte maken van afspraken: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte maken van afspraken-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Genereren van afspraken voor vertegenwoordiger, Oost-Vlaanderen
Er moeten afspraken gemaakt worden met bedrijven voor onze verkoper. Provincies: Oost-Vlaanderen en deel Vlaams Brabant. Graag een voorstel. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Help-desk bij afspraken regelen met eigenaar of zaakvoerder, Vlaams Brabant
Database van bedrijven in Vlaams-Brabant en Limburg. afspraken regelen met eigenaar of zaakvoerder. B2C of B2B2C bedrijven. Ze moeten plannen hebben om te innoveren (steun nodig), een e-business project of een overname. Bij klant worden krijgen ze gratis workshops mits een begeleidingstraject en worden lid van een netwerk van zaakvoerders.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Zoeken van nieuwe panden in verkoop voor immobiliŽnkantoor
Wij zijn op zoek naar een telemarketing bedrijf voor het zoeken van nieuwe panden in verkoop, zowel in Vlaanderen als ik WalloniŽ. Een database kan bij ons verkregen worden, maar indien jullie over databases beschikken des te beter. Graag een voorstel, liefst via e-mail aangezien het kantoor niet vaak bemand is. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Plannen van afspraken bij particulieren voor zelfstandige in bijberoep West-Vlaanderen
Wij zoeken een call center om afspraken te regelen bij particulieren thuis voor een verkoopsgesprek. Het betreft een bijkomende sociale en financiŽle zekerheid. Straal van +/- 100 km is mogelijk. Gemiddeld 15 ŗ 20 afspraken per week. Bedankt.

Offerte maken van afspraken

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima, duidelijk en correct. Zoals het hoort bij online toepassingen."

R. Vandersteene

"Het is de tweede keer dat ik me tot Bobex richtte. Algehele tevredenheid."

J. Cuyckens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.