Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Offerte koffieautomaten prijs voorwaarden: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte koffieautomaten prijs voorwaarden-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf te Sint-Martens-Latem
Ik zoek een koffiemachine voor in de zaak. Vrij gebruik, moet niet een erg speciaal toestel zijn, huur/kopen mag beide in de offerte. Aantal mensen per dag daar 10-30 ongeveer.
Koffiemachine
Antwerpen
offerte voor een koffieautomaat te Antwerpen
Beste Wij zijn een doktersvereniging in Antwerpen waar +- 20 personen dagelijkse gebruik maken van het koffietoestel. Wij hebben nu een oude machine met logge kannen en wensen hiervan af te stappen. Graag krijgen wij enkel duidelijke offertes om te vergelijken en een keuze te maken. Met vriendelijke groeten
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een massagesalon in Antwerpen
We wensen graag een huurofferte voor intern gebruik. We werken in totaal met ongeveer 20 mensen , maar omdat we niet allemaal op hetzelfde moment werken zullen er dagelijks een 10-tal mensen aanwezige zijn. Graag een uitgebreide offerte van verschillende automaten en verschillende leveranciers, zodat we een goede vergelijking kunnen doen.
Koffiemachine
Limburg
Warme drankenautomaat voor in onze school
De leerlingen van onze school, willen graag een warme drankenautomaat in de refter. Volgens onze directie is dit vrij duur, maar als voorzitter van de leerlingenraad vind ik het mijn taak mezelf eens goed te informeren. Bestaat de mogelijkheid om een automaat te plaatsen tegen een voordelige prijs, en kunnen we misschien een proefperiode aangaan? Er gaat natuurlijk een verschil zijn tussen winter en zomer, wat het gebruik van de machine betreft. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een cafe in Bredene
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Het is voor een caf en naar schatting zullen 1020 personen gebruik maken van deze automaat. Bedankt voor het voorstel alvast!
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Paal Beringen
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. We zijn een groot bedrijf met 200 man in dienst. Niet allemaal tegelijk aanwezig per dag. Voor de bediende had ik graag een koffiemachine geplaatst. Dagelijks gebruik voor 78 personen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een computerzaak in Galmaarden
Ik heb een offerteaanvraag gedaan voor een frisdrankenautomaat en ik zie dat het ook mogelijk is om een offerteaanvraag te doen voor een koffiemachine. Ik heb een computerwinkel en heb 20 klanten gemiddeld per dag. Ik wil zo klantvriendelijk mogelijks zijn, terwijl dat de klant wacht dat ze een bak koffie kunnen drinken of fris. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een 2de vestiging in Vorselaar.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. We gaan een 2de vestiging openen. Het is een openbare zaak eigenlijk. Voor deze klanten hadden we graag een koffieautomaat willen plaatsen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een garage in Moen.
We hebben een koffiemachine fountain. Graag een prijsvergelijking van andere koffiemachines. We zijn een garage dus moeilijk aan te geven hoeveel personen gebruik zullen maken van de koffiemachine. Alvast bedankt voor de offerte.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We hebben een tiental personeelsleden en enkele bezoekers per dag. Ik weet wel niet hoeveel van deze mensen dagelijks van de automaat gebruik zullen maken; Ik ben op zoek naar een automaat die werkt met muntinworp. Liefst met gemalen koffie.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bakkerij in Antwerpen
Ik zoek een Koffie automaat voor in mijn bakkerij te plaatsen. Het probleem is echter dat ik geen rechtstreekse wateraansluiting heb. Ik zoek dus een apparaat waar ik in een keer veel water kan aanvullen en vervolgens een hele ochtend koffie mee kan zetten.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een landbouwbedrijf in Antwerpen
We zoeken een makkelijke koffie automaat om in onze kantine te plaatsen. We zijn van plan deze zelf aan te kopen en zelf voor de anavulling te zorgen. Gelieve zowel automaten die op pads werken als automaten voor gemalen koffie in uw offerte te plaatsen.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
We hebben nu een koffiemachine van Douwe Egbert. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen van de andere leveranciers. We hebben 6 personen in vaste dienst,plus enkele vertegenwoordigers. Graag een offerte van een koffiemachine met allerlei warme dranken.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een schoonmaakbedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine met allerlei warme dranken. We zijn een schoonmaakbedrijf met 70 man. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een taxibedrijf in Vlaams-Brabant.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een koffiemachine. We zijn et 3 vaste mensen op kantoor. Wat gaat het me kosten als ik een koffiemachine plaats op de zaak?
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil een offerte van een koffiemachine met enkel koffie. Ik wil die koffiemachine voor mijn klanten gaan gebruiken. Geen muntinworp. Alvast bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben nu een thermoskan van Douwe Egbert. Ik wil een echte koffieautomaat waar je koppen koffie mee kan tappen. De koffiemachine zal gebruikt worden door 56 personen. Bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We hebben een koffiemachine van Autobar, die we willen gaan vervangen. Dagelijks zullen meer dan 50 personen gebruik maken van de koffiemachine. Het gaat om 2 koffieautomaat. Graag een offerte van een koffieautomaat met allerlei warme dranken.
Koffiemachine
Brussel
Koffiemachine voor een bedrijf in Brussel.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een koffiemachine die eenvoudig is in onderhoud en/of indien mogelijk inclusief een onderhoudscontract. De koffiemachine zal gebruikt worden door 2030 mensen per dag. Vriendelijk bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een BVBA in Halle.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 5 personen. Ook zullen bezoekers gebruik kunnen maken van de koffiemachine met enkel koffie. Bedankt voor de offerte.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een school in Deurne.
Ik wil graag een koffiemachine plaatsen voor onze school. Dagelijks gebruik voor meer dan 50 personen. Graag een vrijblijvende offerte van een koffieautomaat. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor de lokale politie in West-Vlaanderen.
We wensen 1 koffietoestel die enkel koffie maakt. We wensen 1 toestel die koffie en andere warme dranken kunnen maken. Dit toestel moet eveneens kannen koffie kunnen maken (deze service zonder muntinworp) Alle overige items met muntinworp of ander betaalsysteem.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in oprichting in Limburg.
Ik wil beginnen als zelfstandige. Ook wil ik voor bezoekers en voorbijgangers de mogelijkheid geven dat ze warme dranken kunnen drinken. Graag een offerte van een koffieautomaat met muntinworp.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine voor ons bedrijf in Antwerpen. Graag een koffiemachine die vanaf de 10 personen gebruikt kan worden. Alvast bedankt!
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een basisschool in West-Vlaanderen.
Wij zijn op zoek naar een systeem om de leerkrachten in de pauzes in de gelegenheid te brengen om warme dranken via een drankenautomaat te drinken.

Offerte koffieautomaten prijs voorwaarden

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit was onze eerste ervaring en we zijn heel tevreden met het resultaat."

"Tevreden. Een grote hulp om snel offertes van diverse leveranciers te bekomen."

J. vanacker


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.