Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte koffieautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte koffieautomaat-warme dranken automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Warme dranken automaatOfferte aanvragen-warme dranken automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Mechelen
Graag een offerte voor een koffieautomaat. Dit is voor 20-50 mensen vrij uintern gebruik. Automaat op de waterlieidng. Dit is een volledige nieuw prokect. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Koffiemachine
Antwerpen
koffiea
Ik zoek een offerte voor 1 warme drankenautomaat voor in de refter van de personeelsleden. Nu gebruiken we een automaat van pelikaan rouge. Omdat we niet tevreden zijn over de huidige leverancier wensen we nu met ander mensen een prijsvergelijking te doen. Automaat rechtstreeks aan te sluiten op de waterleiding en voor vrij gebruik.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een apotheek
We werken met 3 personen in de apotheek. Graag hadden we een koffiemachine willen plaatsen voor het personeel en voor mensen die moeten wachten. Ik schat op een 10 personen per dag die hier gebruik van zullen maken. Er is geen wateraansluiting op de plek waar ik deze wens te plaatsen. Graag vrijblijvende offertes van een koffiemachine met enkel koffie.
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Warme drankenautomaat voor een school in Gent.
Ik wil graag een offerte van een warme drankenautomaat voor onze school. Het is de bedoeling dat 1 machine in de lerarenkamer geplaatst wordt (30man) En 1 machine in de refter (149 man)
Warme dranken automaat
West-Vlaanderen
Warme drankenautomaat voor meer dan 100 personen
Graag hadden wij de kostprijs geweten voor een warme dranken automaat dit voor in de firma te plaatsen. We werken met ongeveer 100 personen. Bedankt voor uw info op voorhand.
Warme dranken automaat
Antwerpen
Offerteaanvraag warme drankenautomaat
Graag had ik geweten wat zo'n automaat kost en welke dranken erin kunnen (koffie, thee, soep, warme choco,...), welke aansluitingen (water, electriciteit, ...) ervoor nodig zijn. met bekers/zonder bekers? Alvast bedankt.
Koffiemachine
Limburg
Offerte koffiemachine
Is het mogelijk mij informatie te geven omtrent het aankopen of huren van een koffieautomaat, deze zal dienen om in een winkel koffie aan te bieden aan klanten, dit kan tot 150 koppen per dag. Alvast bedankt.
Warme dranken automaat
Limburg
Warme drankenautomaat
Wij wensen een koffie/thee/choco/soep automaat, alles in 1. Graag een gedetailleerde prijsofferte met daarbij ook de nodige informatie. Alvast bedankt.
Warme dranken automaat
Vlaams Brabant
Nieuw koffieautomaat voor OCMW gebouw
Wij willen ons klassieke koffietoestel vervangen door een nieuwe koffieautomaat. Graag wil ik dat u mij zegt indien een koffieautomaat ook uit een combinatie koffie & soep kan bestaan. Ik heb van een aantal mensen gehoord dat dit problemen veroorzaakte. Graag een gedetailleerde offerte voor een koffieautomaat met diverse smaken (cappuccino, expresso, chocomelk, warm water e.d.), eventueel ook soep als het mogelijk is. Aantal personen: +/- 25. Alvast bedankt.
Warme dranken automaat
Antwerpen
Koffieautomaat voor wassalon
Graag een prijsvoorstel voor het huren van een drankautomaat, deze zou tegen de muur geplaatst moeten worden van de wassalon. Aantal gebruikers per dag: tussen de 10 en 20 personen, 1x/dag. Graag een prijsvoorstel voor het huren van automaat (full service!). Alvast bedankt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor dagelijks intensief gebruik
Koffieautomaat voor dagelijks intensief gebruik. 1 onderhoud per dag moet voldoende zijn (koffiegruis verwijderen vb.). Bedankt.

Offerte koffieautomaat

Een goede verdeelautomaat kies je niet zomaar

Geef uw personeel en bezoekers de keuze

Al uw werknemers zijn verschillend! En ze hebben allemaal af en toe nood aan een pauze. Maar niet alle werknemers drinken koffie. De ene drinkt liever thee, en de andere wil warme chocomelk misschien drinkt er een zelfs liever soep. Het is mogelijk om ze allemaal tevreden te stellen.

Door te investeren in een warme dranken automaat stelt u uw personeel en bezoekers een uitgebreid assortiment ter beschikking. Vul onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende offertes. Zo kan u rustig verschillende leveranciers vergelijken.

Een warme sfeer in uw bedrijf?

Een vending machine met een ruime keuze aan warme dranken zorgt voor een warme sfeer in uw bedrijf. Wachtende klanten kunnen er iets aankopen om de tijd wat te doden. Terwijl uw personeel dan weer de nodige energy-break kan nemen. De beste oplossing vindt u door onderstaande vragenlijst in te vullen.

Tot drie verschillende leveranciers vergelijken, slechts enkele minuten werk

Op zoek naar de beste installatie voor soep, koffie, thee en chocomelk? Profiteer dan van ons aanbod. Vul in slechts enkele minuten tijd onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Het invullen van de vragenlijst en ontvangen van prijsoffertes is volledig gratis en vrijgblijvend.

Vergelijk rustig de verschillende installateurs, hun prijzen en hun service. Zo neemt u achteraf een goede beslissing. Op die manier helpt Bobex u bij het kiezen voor de beste automaat en voor de beste installateurs.

 

 Offerte aanvragen-warme dranken automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden. De afspraken van leveranciers zijn nageleefd. Ik zal nog via deze site we..."

S. Stas

"Ik ben heel tevreden over de service die Bobex aanbiedt."

C. Vanspitael


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.