Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte isoleren spouwmuren: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte isoleren spouwmuren-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Wetteren
Vrijstaand gebouw van 1985. Wit geschilderd aan de buitenkant. Geen ideee hoe diep de spouw is.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Als eigenaar van een halfopen woning van 1956 zoeken we offertes voor spouwmuurisolatie voor onze deels geschilderde muren. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Hove
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1960, diepte spouw 5cm denk ik, achtergevel geschilderd, opp.+50m≤.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Gistel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 105m≤.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Aalst
Vrijstaande woning (60 jaar oud), wij zijn hier eigenaars van, buitengevels zijn eerst bezet geweest en nadien bedekt met plaketten, +/- 240m≤ muuroppervlakte, de diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
offerte spouwmuur isolatie in Kortemar
We zijn eigenaar van een woning van 1985. Het is een halfopen bebouwing. De gevels zijn onbewerkt. Ik zou de vrije zijkant (waaraan een carport gebouwd is) willen laten isoleren. Die muur is niet geÔsoleerd, vermoed ik. Ik heb geen idee van de diepte van de spouw. Ik weet eigenlijk niets van isolatie, dus weet ook nog niet welk materiaal ik zou gebruiken. Graag advies dus.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Maldegem
ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1981. Onze gevelmuren zijn naakt langs de buitenkant. Nu zoeken we offertes om onze spouwmuren te isoleren. Ik heb zelf geen idee van de spouwdiepte. Kan u bellen voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Steenokkerzeel
Wij zoeken enkele offertes voor het isoleren van onze spouw. De woning is van 1977. Het is een 3gevel woning. De muren zijn in baksteen. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Mechelen
Vrijstaande woning van de jaren 50. Ik wens hiervoor een offerte voor het isoleren van de spouwmuren. Ik heb wel geen idee van de diepte van deze spouw of de oppervlakte.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie te Kasterlee
De diepte van de spouw bedraagt een 5-tal cm. Ik heb ook de oppervlakte gemeten en die bedraagt +/- 120m≤ 1930 als bouwjaar. Naakte baksteen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Ekeren
Beste, Wij zijn eigenaar van een halfopen bebouwing van 1964. Nu zoeken wij enkele offertes om te kunnen vergelijken tussen spouwmuurisolatie bedrijven. Onze voorgevel is 6m en de zijgevel 9m. Deze muren zijn aan de buitenkant in gewoon naakte baksteen. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Alvast bedankt Met vriendelijke groeten, Ludo
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Nieuwerkerken
Geachte, Ik ben eigenaar van een woning van 1995. Het betreft een vrijstaande woning met volledige naakte baksteen. Ik heb nog zo een 3,5 cm over spouw. Kan u mij bereiken voor een afspraak. Alvast bedankt
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Haaltert
Geachte, We zijn eigenaar van een huis met bouwjaar 1989. Het is een halfopen bebouwing. De gevel vooraan is ongeveer 7m en de zijgevel 13m diep. Volledige naakte baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Houthalen
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Het betreft een halfopen woning (bouwjaar 1957). De buitengevel is geverfd, en de spouwmuur heeft een grootte van ongeveer 104m≤. De diepte van de spouw kennen wij niet. Wij zijn eigenaar van de woning.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Houtvenne
We zijn op zoek naar een offerte voor het isoleren van de spouwmuren. Ik bezit een woning gebouwd in de jaren 60 en is volledige in de originele gevelsteen van toen. Oppervlakte en diepte van de spouw ken ik momenteel wel niet. Graag had ik met u besproken wat de mogelijkheden zijn voor spouwisolatie.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Kapelle-Op-Den-Bos
We zoeken een offerte voor het isoleren van de spouwmuren. Dit gaat over een woning van 30 jaar oud in de originele gevelsteen. 4 gevels te isoleren. Spouw wensen we ter plaatsen door u te laten opmeten.

Offerte isoleren spouwmuren

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden. De diensten van Bobex zijn zeker aan te raden. Heel nuttig, gemakkelijk v..."

W. Meersmans

"Ik was positief verrast door het aantal reacties."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.