Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Offerte isolatiewerken: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte isolatiewerken-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Sint-Michiels
Ik wens het dak van mijn prive-garage te laten isoleren. Plat dak met golfplaten (moet ook vernieuwd worden) opp. +60m▓, oook kans voor de woning. Huis van rond 1992.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Kasterlee
Ik wens het dak van een woning die ik verhuur te laten isoleren. Hellend zadeldak met dakpannen en onderdak, opp. 180m▓, bouwjaar rond 1975.
Isolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Jeuk
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak via binnenkant, zonder onderdak, opp. 130m▓, huis van 1960 ergens.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie binnenkant dak in de regio Lennik
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via binnenkant isoleren(zolder), hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, onderdak zou er zijn. Opp. 60m▓ ongeveer. Bouwjaar huis rond 50-60.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
offerte dakisolatie in Londerzeel
We zijn eigenaar. De woning dateert van 1984. De dakbedekking zijn pannen. De zolder is gedeeltelijk kruipzolder, gedeeltelijk kan je rechtstaan. Er is geen onderdak. Er zijn geen ramen in het dak. We wensen de vloer te laten isoleren (jaren geleden hebben ze ons spuiten voorgesteld, maar dan kan je er niet meer op lopen, en we zouden tochop een gedeelte van de zolder willen kunnen gebruiken. We willen er toch ook nog gedeeltelijk op kunnen lopen De oppervlakte van de vloer is tussen 30 en 40 m2. We willen met de firma bekijken hoe we best isoleren: dak? vloer?
Dakisolatie
Antwerpen
Platte dak isolatie in Merksem
Beste, Ik zoek offertes voor platte dak isolatie. Het huis is van 1965 en is een rijwoning met 12 m gevel. Het platte dak dat moet ge´soleerd worden is 6m op 12 m. Er ligt nu roofing en steentjes op het platte dak. Aan de mos afzetting te zien liggen ze er al lang. Er zit 1 koepel in van anderhalve meter op 1 m.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie te Halle
Ik ben eigenaar van een oude woning. Nieuw dak sinds de jaren 90. 3 gevelwoning. Er zitten twee veluxen in het dak. 5m op 7m dak. Er kan nog 6 cm bij. Kan u mij contacteren zodat ik kan vergelijken in offertes. Dank u.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Zoldervloerisolatie te Blanden
Beste, Ik ben eigenaar van de woning. Deze is van 1978 en volledig vrijstaande. Enkel de zoldervloer moet ge´soleerd worden. Balklaag aanwezig met een dikte van een 18cm. Het is makkelijk 50 m▓. Kan u mij contacteren voor een afspraak bijgevolg. Dank u,
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Zoldervloerisolatie voor een woning in Sterrebeek
Woning van 1976. Isolatie via een gewone zolder, waar we niet in kunnen. Deze gaat dus momenteel niet gebruikt worden. 14x5m. Deze zolder zal in het midden een 1.5m zijn.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Isoleren van een schuin dak te Londerzeel
Betreft een huis van kort na de oorlog. Er liggen leien op het dak, en er is geen onderdak aanwezig. Bedankt voor uw prijsopgave.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Dakisolatie te Beersel
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor dakisolatie voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Wij hebben roofing op ons hellend dak. Onder ons dak bevindt zich een volwaardige zolder (langs de voorkant), en wij hebben wel degelijk een onderdak. De oppervlakte van ons hellend dak bedraagt ongeveer 120m▓. Onze woning werd gebouwd in 1971.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Nieuwerkerken
Geachte, Ik wil mijn dak laten isoleren en ben daarvoor op zoek naar een aannemer. Het gaat over een zadeldak met onderdak nieuw dak en heeft een te isoleren oppervlakte van 130m▓. Kan u me hiervoor een offerte opmaken of me contacteren zodat u ter plaatste kan komen kijken indien nodig alvorens een offerte te kunnen opmaken aub De woning is reeds meer dan 5 jaar in gebruik.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Breendonk
Dit gaat over de isolatie van een zadeldak met dakpannen vanaf de zolder. Momenteel is hier enkel vloerisolatie voorzien. Ik schat dat er tussen de 80-100m▓ zal moeten worden ge´soleerd. Indien mogelijk mag u op dit nummer contact opnemen om een afspraak ter plaatse te maken om voor deze isolatiewerken een gerichte prijsofferte te kunnen opmaken.
Isolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Nieuwerkerken
Dit is voor een woning met een zadeldak in dakpannen. Hier is er ongeveer 100m▓ dat dient ge´soleerd te worden. Graag had ik deze isolatie aangebracht vanaf de makkelijk bereikbare zolder. Graag een afspraak ter plaatsen op de prijsofferte voor de isolatie aan de binnenkant van het dak te bespreken alsook wat meer praktische informatie te verkrijgen over de isolatiewerken zelf.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Wechelderzande
Hat gaat om een zadeldak met dakpannen; We hebben ongeveer 204m▓ opgemeten maar hierbij hebben we geen rekening gehouden met enkle dakvensters die we nog wensen te plaatsen. We wensen een offerte voor de isolatie van de binnenkant van het dak. We hebben echter geen echte zolder. De dakisolatie zou geplaatst moeten worden onder een verende plaat. 204m▓. De bekleding van dit dak zijn gewone dakpannen. Graag een gerichte offerte voor deze isolatiewerken.
Isolatie
Limburg
Offerte aanvraag zonneboiler in Tongeren
Gelieve mij een offerte te bezorgen voor gespoten pur op een oppervlakte van 28 m▓ (aanbouw) en dit voor 8cm dikte.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een bedrijf in Warengem
Het betreft het isoleren van het platte dak van een utiliteitsgebouw (burelen + productie/magazijn) met een totale oppervlakte van ongeveer 30.300 m▓. De bestaande isolatie (2cm minerale wol) dient verwijderd te worden en vervangen door 5cm of 10cm isolatie, graag prijs voor beide diktes, isolatietype ligt niet vast, maar momenteel wordt gedacht aan rotswol.
Isolatie
Antwerpen
Muurisolatie voor een woning in Kalmthout
Ik wens isolatiewerken te laten uitvoeren aan 3 gevels van mijn woning. Een van deze spouwmuren is bewerkt met siliconen om hem water afwerend te maken Ik wens graag advies en een offerte over deze isolatiewerken, welk martiaal te gebruiken enz... De oppervlakte zal tussen de 120-140m2 liggen.
Isolatie
Limburg
Isolatie voor een woning in Genk
Ik wens isolatie voor zowel mijn muren als de binnenkant ven een schuin dak. Graag had ik naast de prijsofferte voor deze isolatiewerken ook verdere informatie gewenst over de aan te raden producten.
Isolatie
Antwerpen
Issolatie voor een woning in Herentals
Ik zou deze graag langs de binnenkant willen laten isoleren. Het zou hier gaan om een kleine 50m2. Ik ben het meeste ge´nteresseerd in rol-isolatie.
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Mol
Ik ben op zoek naar PUR issolatie om via mijn kelder de woonkamervloer te isoleren. Het zou gaan om een oppervlakte van een kleine 32m2.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Zoldervloerisolatie, Oost-Vlaanderen
Het betreft zoldervloerisolatie op beton. Oppervlakte 48m▓. Graag met polyurethaanplaten van 12cm. Met vriendelijke groet.
Isolatie
Antwerpen
Na isolatie spouwmuren + vloerisolatie in Mol, provincie Antwerpen
Na-isolatie spouwmuren (PUR) 5 Ó 6 cm | oppervlakte: 130 m▓. Vloer isolatie (gespoten PUR) 7cm | oppervlakte: 65 m▓. Werfadres: B-2400 Mol, provincie Antwerpen

Offerte isolatiewerken

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, Bobex heeft mij veel opzoekwerk bespaard!"

M. Dhaenens

"Heel tevreden van Bobex! Makkelijke manier om leveranciers te vinden."

R. Van Hoorebeke


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.