Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Offerte isolatie van muur: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte isolatie van muur-isolatie

Ontvang nu meerdere offertes: IsolatieOfferte aanvragen-isolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie te Lembeek
Wij willen onze muren laten isoleren. Het gaat om een woning voor buitenmuurisolatie. De oppervlakte is ongeveer 200 m▓. De woning is gebouwd in 1961. Het is een alleenstaande woning.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie te Reet
De woning is gebouwd in 1978. Het is een alleenstaande woning met een muuroppervlakte van 100-140 m▓.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kapellen
Wij willen een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is gebouwd in 1956. Het gaat om een halfopen bebouwing en de muuroppervlakte is ongeveer 50 m▓.
Isolatie
West-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Sint-Andries
Wij zijn opzoek naar een offerte voor buitenmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in 1955. Het is een halfopen bebouwing.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Lanaken
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Woning is gebouwd in 1958. Halfopen bebouwing.
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Tienen
De woning is ouder dan 30 jaar. De grootte van de muuroppervlakte is ongeveer 75 m▓. Het gaat om een alleenstaande woning waarvan de muren geschilderd zijn.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Genk
Onze woning is gebouwd in 1960 en het een is gevel in cementcrepi. Wij hebben geen regeninslag door overstekende gevel. Er is ook geen vorstschade. Het is een alleenstaane woning.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie te Melle
Wij willen de buitenmuur van onze alleenstaande woning isoleren. De woning is gebouwd in 1930. Het is een alleenstaande woning. De muuroppervlakte van de buitenmuur is ongeveer 40-50 m▓. Op dit moment zit er enkel houtbeslag en oude leien, maar verder niets van isolatie.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning
Ik wil de spouwmuren van mijn woning laten isoleren. De woning dateert uit 1976. Mocht de prijs gunstig zijn zal het gaan om 2 woning, die van mij en de buren.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie te Deurne
Van onze privÚwoning willen wij 2 gevels isoleren. Het gaat hier om de voor- en achtergevel. In totaal is het een oppervlakte van 4,5 op 10 meter.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning
Graag offertes voor het isoleren van mijn hellend dak. Ik wil vanaf de binnenkant isoleren, deze is te bereiken via een trap. De oppervlakte is rond de 50-150m2. Er is verder een onderdak aanwezig.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning
Ik wil de binnenkant van mijn hellend dak laten isoleren. Het dak is rond de 80m2 groot. Er is een onderdak aanwezig.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kortrijk
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1969, diepte spouw onbekend, gevels geschilderd, opp. 100m▓.
Isolatie
Vlaams Brabant
Muurisolatie te Kessel-Lo
Woning gebouwd 100 jaar geleden. We willen de buitenmuren isoleren. De grootte van de muren is ongeveer 248 m▓. Het is een alleenstaande woning. Wij wensen te isoleren met rotswol
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie voor in de regio Heverlee
Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn prive. Rijhuis van rond 1950, renovatie in 1996, opp. rond de 50m▓, er is nog een spouw, maar daar zou al iso inzitten.
Isolatie
Antwerpen
Muurisolatie voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zijgevel. Dit is een blinde gevel naar de buren. Mogelijk is dit een spouwmuur . Gevel in vrije gevelsteen. Op een derde staan er wel leien tegen.
Isolatie
Vlaams Brabant
Buitenmuurisolatie voor in de regio Kampenhout
Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn privewoning. Vrijstaand huis van 1950 ergens, opp. +100m▓, nog voor dit jaar.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Kalmthout
Ik wens de buitenmuur van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1914, nu ruwe cement op, opp. 65m▓. Voorjaar volgend jaar ergens.
Isolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning te Olmen
Graag offerte voor het isoleren van ons dak. Het gaat om een hellend dak van 200m▓.
Isolatie
West-Vlaanderen
Offerte voor de isolatie van spouwmuur, woning in Waardamme
Vrijstaande woning waar de 4 gevels dienen ge´soleerd te worden. Deze spouwmuren hebben ene oppervlakte van 150 tot 155m▓ en de spouw zelf is vermoedelijk 7 cm dik. Graag had ik over deze isolatiewerken en goede offerte verkregen. U kunt altijd ter plaatsen een kijkje komen nemen om te zien welke werken er precies aan de muren moeten worden gedaan en aan de hand van die bevindingen een uitgebreide offerte opstellen.
Isolatie
West-Vlaanderen
offerte voor Spouwmuurisolatie
Beste, Wij hebben een bungalow die zou moeten ge´soleerd worden. Dit tussen de muren. Deze spouwmuurisolatie is nodig in al mijn muren waardoor we met meer als 100m▓ oppervlakte zitten. Kunnen jullie mij contacteren voor een afspraak ? Ik zou ook graag ge´nformeerd worden over verschillende soorten isolatie. Alvast bedankt,
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie voor een woning in Maldegem
Ik wens graag een offerte voor de isolatie van 4 spouwmuren. Hier is reeds een 3cm isolatie voorzien maar ik wens 4 Ó 5 cm hierbij te plaatsen. Een ruwe schatting van oppervlakte is zo'n 180m▓ maar hier zijn nog geen ramen en deuren uitgeteld. Dus u mag een offerte opmaken voor minimum 140m▓ en maximum 170m▓.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Ham
Ikzelf ben de eigenaar van deze woning. Ik wens voor tussen de 150-200m2 te isoleren in mijn spouwmuren. Ikzelf heb nog geen idee van welk type isolatiemateriaal ik wens te gebruiken en zou daarom graag verschillende offertes vergelijken.
Isolatie
Antwerpen
Issolatie voor een woning in Herentals
Ik zou deze graag langs de binnenkant willen laten isoleren. Het zou hier gaan om een kleine 50m2. Ik ben het meeste ge´nteresseerd in rol-isolatie.
Isolatie
Vlaams Brabant
Isolatie voor een spouw van een niet geverfde muur.
Graag een vrijblijvende offerte van muurisolatie. Het gaat om een spouw van niet geverfde muur van ongeveer 30m▓. Alvast bedankt voor de offerte.

Offerte isolatie van muur

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.Offerte aanvragen-isolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik dank Bobex voor hun goede dienstverlening."

H. De Meyer

"Heel tevreden! Zo kreeg ik de kans om te kiezen binnen een ruim gamma van leveranciers!"

M. Cuisinier


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.