Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Offerte isolatie schuin dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte isolatie schuin dak-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Gavere
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien zonder onderdak, opp. rond de 100m▓, halfopen huis van 1961.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Alken
We zoeken een offerte voor de isolatie van een schuin dak via een zolder en deels ook via de kamer. Woning van 1973 zonder onderdak. Dak bestaat uit leien maar ik weet niet of het kunst of natuurleien zijn. Ik schat zo'n 200m▓ te isoleren oppervlakte.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Dakisolatie in de regio Keerbergen
We wensen isolatie voor onze privewoning, schuin dak. Er kan een 80m▓ geisoleerd worden. Dak bestaat uit dakpannen, geen veluxen. Er is ook een onderdak, bouwjaar 1988. Glaswol graag te gebruiken, gewoon het dak te isoleren geen voorkeur voor een kamer van te maken.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
offerte dakisolatie in Izegem
Het gaat om een appartement onder het dak in een gebouw dat dateert van 1936. Het is een oppervlakte van rond de 90m2. In elke kant (twee) van het dak zitten twee kleine ramen. Het dak bestaat uit dakpannen. Het onderdak zijn miserietplaten. De ruimte tussen dak en platen moet dus ge´soleerd worden. Het is een volwaardige zolder. Het materiaal valt nog te bekijken.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning te Wichelen
Beste, We zijn eigenaar van de woning en opzoek naar offertes voor dakisolatie. Het dak is van 1981. De woning is vrijstaand. Er is reeds gedeeltelijk ge´soleerd maar het andere deel van het dak niet. Deze ruimte zo een 50m▓ zijn. Er is sowieso een onderdak aanwezig. Hiermee vraag ik u vriendelijk mij te contacteren voor een afspraak. Eventueel kan deze plaatsvinden na het bouwverlof. Mvg, Mr De Kuyper
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Isoleren van een schuin dak te Londerzeel
Betreft een huis van kort na de oorlog. Er liggen leien op het dak, en er is geen onderdak aanwezig. Bedankt voor uw prijsopgave.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Hombeek
35 jaar geleden is er reeds isomo geplaatst. Deze dient nu vervangen te worden door een meer geschikte dakisolatie. Dit is een zadeldak van ruwweg 170m▓. De dakbekleding bestaat uit leien zonder onderdak. De dikte van de keepers is 6 cm. Ik ben bereikbaar op dit nummer om ter plaatsen een gerichte offerte op te maken alsook verdere praktische informatie te verkrijgen over de isolatie aan de binnenkant van dit schuine dak.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Ronse
Dit gaat over de bij isolatie van een halfopen bebouwing. Deze woning heeft een leisteen dak zonder onderdak, met drie hellende vlakken. Ik wens deze isolatie te laten plaatsen op de zolder waar er reeds 20 jaar geleden dakisolatie is geplaatst. Ik betwijfel echter sterk of deze nog voldoende zal zijn. Graag een gerichte offerte voor de isolatie van de binnenkant van dit schuine dak.
Isolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Brugge
Ik heb een dak met drie hellende vlakken. De gevellengte is 10m en de breedte zo'n 6 m. Ik wens deze te isoleren vanaf een zolder. Graag had ik hierover wat meer info verkregen omtrent dakisolatiemateriaal , premies, ... U kunt mij contacteren voor een afspraak ter plaatse om dan het dak op te meten en een geschikte offerte voor deze isolatiewerken op te maken.
Isolatie
Limburg
isolatie voor een magazijn in Herk-de-stad
Een magazijn waar het dak van ijzer platen is gemaakt. Het grootste probleem is dat bij vriesweer er condensatie is die de goederen kan beschadigen. De totale oppervlakte komt op zo'n 700m2 uit. graag advies en een offerte voor de isolatiewerken.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
isolatie voor een woning in Buggenhout
We gaan op 9 december verhuizen. In dit pand zouden de voor, zij en achtergevel nog ge´soleerd moeten worden. Deze zijn van natuursteen en zullen een oppervlakte hebben van tussen de 100-200m2.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een horecabedrijf in Oost-Vlaanderen
We zoeken naar iemand om het dak van ons horecabedrijf te isoleren. Het zou gaan over een dikke 120m2. Schuin dak aan te binnenkant te isoleren
Isolatie
Limburg
Isolatie voor een woning in Limburg.
Gelieve eerst een prijsofferte per mail voor isolatie. Spouwmuur +- 180 m2 (6 cm vrije spouw) zoldervloer +- 120 m2 (gewenste dikte is 8 cm)
Isolatie
Brussel
Dakisolatie voor een woning in Brussel.
Het dak van het bijgebouw lekt sinds jaren denk ik en verschillende balken hebben daarvan afgezien.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor particulier in Limburg
Graag een vrijblijvende offerte voor het isoleren van een schuin dak aan de binnenkant. Oppervlakte tussen de 30 en 100 m▓. Bedankt.
Isolatie
West-Vlaanderen
Uitvoeren isolatiewerken bij particulier in West-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor 65 m▓ -- 18 cm dik. Spanten op 50 hartafstand dus isolatie 50 of 100 cm breed. Bijvoorbeeld: rockflex 214. Bedankt.
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie van schuin dak, provincie West-Vlaanderen
de te isoleren oppervlakte bedraagt 70 m▓. Aan elke kant van het dak zou ook een velux raam geplaatst moeten worden. Graag een voorstel. Bedankt.

Offerte isolatie schuin dak

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden over Bobex, geeft me snel voldoende info over mogelijke leveranciers, en deze rea..."

V. Gielens

"Zeer interessant om op korte termijn verschillende offertes aan te krijgen. Zeker aan te raden..."

D. Colart


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.