Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte isolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertes



Offerte isolatie-vloerisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: Vloerisolatie



Offerte aanvragen-vloerisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Lier
Ik zou het dak van mijn prive(bijbouw) te laten isoleren. Plat dak met roofing op, opp. +30m², bouwjaar 1962. Wanneer is aan de kost.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie te Lommel
Offerte voor het isoleren van een vloer. De woning is gebouwd in 1955. De totale bewoonbare oppervlakte is ongeveer 110 m².
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie te Tielt-Winge
Zoldervloer. De zolder wordt gebruikt als opslag plaats maar we zouden de vloer willen isoleren, omdat wij geen onderdak hebben. De grootte 8 meter op 10. De woning is gebouwd in 1962.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie voor een woning in Kinrooi
wens de kruipruimte te isoleren naast de kelder. Hier is een garantie vloer. Graag had ik ter plaatsen een afspraak gemaakt om te bespreken welke opties hier wel of niet mogelijk zijn. Vrijstaande woning van origineel 1951 maar volledige gerenoveerd in 2010.
Vloerisolatie
Antwerpen
Vloerisolatie te Berlaar
Wij zijn bezig met het verbouwen van onze schuur tot een woning. Van deze vloer willen wij de vloer isoleren. DE vloer is ongeveer 8 op 16 meter.
Vloerisolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning te Geel
Beste, We zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 1966. We wensen onze kruipkelder van 100m² te isoleren. Deze is zeker een 60 a 70 cm hoog. Via een luik is deze te betreden. Kan u mij contacteren voor het maken van een offerte. Alvast bedankt.
Isolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor een woning in Zoersel
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een zoldervloer. De huidige zoldervloer bestaat uit houten balken. Oppervlakte van 12x8m. Zolder zal na de isolatie niet meer worden gebruikt.
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie te Marke
Offerte voor vloerisolatie van een gelijkvloers. Deze gelijkvloers is ongeveer 140 m². Wij hebben geen vloerverwarming, maar gaan wel proberen de retours van de verwarming zo te zetten zodat ook de vloer verwarmd kan worden.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Rosem
Ik zoek een offerte voor isolatie van het dak via een kamer onder het dak. Er is reeds een onderdak voorzien. 50-60m².
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie in de regio Nederename
Ik wens de kruipkelder te laten isoleren van mijn prive. Hoogte zeker 80cm, bouwjaar huis 1993. Woning volledig onderkelderd (meer dan 100m²).
Vloerisolatie
Limburg
Zoldervloer isolatie voor in de regio Maasmechelen
Ik zou de zoldervloer van mijn prive te isoleren, deze is nu open. Liefst iets van glaswol voor de zoldervloer, vrijstaand huis van 1960. Bedoeling is voorlopig om te isoleren, misschien later een kamer.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte, voor isolatie van een volwaardige zolder. Woning is gebouwd in 1968-1987. Onderdak is voorzien.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
offerte voor spouwmuurisolatie in Zaventem
Het is een vrijstaande woning van 1981. De drie façademuren moeten geïsoleerd worden , de achterkant is volledig De spouw is 6cm diep. Momenteel zit er rotswol in maar die is volledig ingezakt. We hadden graag advies over materiaal. Voor de firma's die ook het dak : er is een isolatie van het dak, maar bepaalde stukken zijn slecht gedaan: we hebben problemen aan de aansluiting dak/goot, daar is een koudebrug. C'est une maison indépendante de 1981: les 3 façades doivent être isolées (la 4ème est constituée uniquement de vitres). La profondeur de la cavité est de 6cm. Elle contient actuellement de la laine de verre, mais elle est descendue. Nous souhaitons vivement être conseillés sur le matériau.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Lommel
Ik ben op zoek naar een offerte voor isolatie in de muren. Dit is een halfopen woning van 54. Vrije gevelsteen. Oppervlakte en de breedte van de spouw weet ik niet en zal na afspraak bekeken moeten worden in de woning zelf.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een woning in Lokeren
Eigen woning waar ik het gelijkvloers wens te isoleren. Hier moet wel nog vloerverwarming en de waterleiding nog geplaatst worden. 6x15m. Dit is een renovatie van een ouder woning.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een nieuwbouw in Buggenhout
Ik zoek een offerte voor vloerisolatie voor onze nieuwbouwwoning. De ruwbouwwerken zijn momenteel reeds afgewerkt. Momenteel bestaan de vloer uit beton voor het gelijkvloers en hout voor de eerste verdieping. Op de beide verdiepingen dient er wel nog vloerverwarming te komen.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie voor een woning in Herentals
Dit is een woning die ik heb gekocht. Ik zal hier de sletels krijgen in de loop van oktober of eind september. Afspraak is dan ook pas mogelijk. Rijwoning van de jaren 30-40. Volwaardige zolder deels met en deels zonder onderdak. Dakbekleding in dakpannen. Ik wens , indien mogelijk , zowel een offerte voor zoldervloer als dakisolatie. Ook zoek ik een offerte voor buitenmuurisolatie, geen spouw aanwezig. Muren in vrije gevelsteen.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie voor een woning in Genk
Ik heb momenteel nog geen idee van welk martiaal ik wens te plaatsen. Ik reken hiervoor volledig op uw advies. Graag een vrijblijvende offerte voor het isoleren van een hele woning. Grondplan ongeveer 150m2
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
PUR isolatie van 2 vloeren
Het betreft de vloer van twee gelijkvloerse loft woningen. Oude fabrieksloods, nu ligt er beton van 30cm, daarop 15 à 20 PUR isolatie, en dan de vloer zelf.

Offerte isolatie

Vind de beste vloerisolatie

Bent u op zoek naar materiaal om uw vloer te isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vul vandaag nog een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders van vloerisolatie. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan isolatiemateriaal kunnen aanbieden.

Naast het plaatsen van dakisolatie en muurisolatie, kunt u opteren voor vloerisolatie. Met een niet-gïsoleerde vloer kan er tot 25% warmte verloren gaan. Door stijgende energieprijzen kan dit verlies doorwegen in uw portemonee. Ook wanneer uw woning of eigendom over een kelder beschikt is het nuttug om vloerisolatie te plaatsen. Een kelder staat in contact de buitenlucht, waardoor de temperatuur in de winter in deze kelder enorm kan dalen. Door de daling van de temperatuur kan uw vloer erg koud aanvoelen en zult u warmte verliezen. In deze omstandigheden is het aangeraden om vloerisolatie aan te brengen.

Islolatieplaten zorgen niet zozeer dat de warmte die geproduceerd wordt ontsnapt, maar wel dat de koude via de ondergrond een woning of eigendom niet binnenkomt. Hoe meer koude kan buitengehouden worden, hoe minder snel de verwarming moet opgezet worden.



Offerte aanvragen-vloerisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn zeer tevreden en kregen tal van reacties."

"Bobex-site gebruiksvriendelijk. Iets te veel reminders. Iets te weinig relevante leveranciers. ..."

W. De Schepper


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.