Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Offerte installatie zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte installatie zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Menen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, 5000kwh, opp. +70m. Wanneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Emblem
We wensen zonnepanelen te plaatsen. We betalen nu 125 de maand aan elektriciteit . Dakpannen dak met vooraan zuidelijke oppervlakte. 40-50m met twee veluxen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zandhoven
Wij willen op ons dak zonnepanelen plaatsen. Onze huishouden bestaat uit 2 personen. De zon komt op op de achterkant van het dak en het dak is bekleed met dakpannen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Hooglede
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend dak met dakpannen en 4 veluxen, 1 persoon, opp. +35m. Voor begin volgend jaar.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Hechtel-Eksel
Zonnepanelen plaatsen op een hellend dak. Het dak is gericht naar zuid-west. Het dak is ongeveer 45 graden schuin. Huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Affligem
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met sarnafil(roofing) en keien, +4000kwh, opp. +40m. Voor zo vlug mogelijk.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Sint-Lievens-Houtem
Ik heb al zonnepanelen, maar zou er 10 bij willen bijleggen. Op dit moment liggen er al 28 zonnepanelen. Huishouden bestaat uit 4 personen. Wij hebben ook een warmtepomp.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oosterzele
Zonnepanelen te plaatsen op een hellende dak gericht naar zuiden. Dak bekleed dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Ham
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidwest gericht, 4 personen, opp. +50m. Wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Erps-Kwerps
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, 4000 kwh, opp. +50m, wanneer is te bekijken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Martens-Latem
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, 2 personen, ook vloerverwaming op elec. , opp. 80m. Wanneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Niklaas
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, 2 personen, opp. +35m. Wannneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Ophoven
Voor onze 2 appartenmenten zijn wij opzoek naar een leverancier voor het plaatsen van zonnepanelen. Het wordt op een hellend dak geplaatst gericht naar het zuiden. Huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Ninove
Wij hebben een magazijn waarop de panelen geplaatst kunnen worden. Het dak is ongeveer 6 op 12 meter. De woning staat er ondertussen al 18 jaar. Ons gezin bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Gentbrugge
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive(husi van 2014). Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, 6400kwh, opp.+35m, indien een goede offerte snelle plaatsing.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Baardegem
Ik zoek zonnepanelen en zonneboiler voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, 5 personen, opp. +40m, voor volgend jaar.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Meeuwen-Gruitrode
Zonnepanelen plaatsen op een plat dak. De grootte is ongeveer 20 m. Huishouden bestaat uit 4 personen. Verbruik is ongeveer 5000 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Lille
Zonnepanelen worden geplaatst op een dak gericht naar het zuiden. Het dak is bekleed met dakpannen. De grootte is ongeveer 9.90 lang en 5 meter hoog. Huishouden bestaat ongeveer uit 2 personen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil zonnepanelen voor mijn woning. Grote van het hellend dak is rond de 10x8m2. Het dak bestaat uit dakpannen. Ik woon met 6 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil zonnepanelen voor op mijn hellend dak. Grote van het dak is rond de 100m2. Het dak bestaat uit pannen. Mijn energie verbruik is per maand 115euro.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Weerde
Plaatsen zonnepanelen op de voorzijde van een dak. De grootte is ongeveer 50 m. Dak is bekleed met dakpannen. Huishouden bestaat uit 2-3 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Hofstade(Zemst)
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en velux, zuidwestgericht, 9000kwh, opp. 60m. Voorjaar 2017 denk ik.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Hamont-Achel
De panelen worden geplaatst op een hellende dak. Het dak is 140 m groot. Bekleed met dakpannen. Huishouden bestaat uit 3 volwassenen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Bilzen
Wij willen zonnepanelen plaatsen op onze platte dak. Het dak is ongeveer 50 m groot. Het gaat om een nieuwbouw waarin een gezin van 3 personen woont.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Zelzate
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak (35) met dakpannen, opp. 100m, 4000kwh, voor zo vlug mogelijk.

Offerte installatie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Efficace, rapide et indispensable."

Y. Mgs. Sprl

"Ik ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling van mijn vraagstelling."

A. Scherrens


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.