Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte installatie zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte installatie zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kortrijk
Zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zwijndrecht
Ik wil panelen plaatsen op mijn dak. Ik heb zowel een plat dak als hellend, maar ik denk dat het plat dak het makkelijkst is. Het huishouden bestaat uit 1 persoon, maar in totaal zijn er 4 kamers.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Affligem
Offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Het dak is zuidelijk gericht. Huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Oostende
Ik wens zonnepanelen offertes voor op ons huis . Hellend pannendak, één persoon, opp. +30m². Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Brugge
Ik ben opzoek naar een offerte voor het plaatsen van een plat dak. Het gaat om een grootte van 100 m². Het huishouden bestaat uit 1 persoon.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Ieper
Ik heb een kangoeroewoning met twee aparte meters. Momenteel is er nog niet zeker of we de panelen plaatsen op een of op de beide tellers. Mogelijkheden te plaatsen op een noordboomdak. De twee kanten zijn noord en zuid gericht. 10x16m grondoppervlak. en woning van 78.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Averbode
Plaatsing voor de zonnepanelen op een hellend dak van het hoofdgebouw zelf. Geen idee van oriëntatie en oppervlakte. Dak bestaat uit schaliën.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Bassevelde
Ik ben opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak dat gericht is naar het zuiden. Het huishouden bestaat uit 4 personen. We hebben helling van 20° graden.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Gingelom
Ik wil een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Ze worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar zuidwest. Het huishouden bestaat uit 5 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Ledegem
Ik wens een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. Dit is zuidoostelijk gericht langs de tuinkant. 3500-4000kw. Plaatsing vermoedelijk voor of na de zomer dit jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Evergem
Graag wens ik zonnepanelen voor op mijn prive-carport. Plat dak met metalen platen op, zuidgericht, 4 personen, opp. +60m². Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Maarkedal
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een zuidelijk gelegen hellend dak. Geen idee van de oppervlakte. Woning van de jaren 50 maar volledige gerenoveerd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Nieuwpoort
Ik wil zonnepanelen plaatsen op een hellend dak. Het dak is gericht naar het oosten. Mijn huishouden bestaat uit 2 personen. De oppervlakte is ongeveer 7 op 10.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Zichem
Dit voor een woning dat we recent hebben aangekocht. Plaatsing op een zuidwestelijke pannendak met helling van 45-50°. We gaan hier dit weekend betrekken. Grondoppervlakte is 12x4m . In optie wensen we ook de mogelijkheden voor zonneboilers bekijken maar dit is nog in de verdere toekomst.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Niklaas
Graag zoek ik zonnepanelen voor op mijn huis. Plat of hellend dak (zuidgericht allebei) kan, rond de 7 personen, opp. +40m². Wanneer is nog tezien.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Nieuwerkerken
Ik ben opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen wil ik in een tuin. Het gaat om een huishouden die bestaat uit 1 persoon.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Scherpenheuvel
Ik ben opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Het is een huishouden van 3 personen. Het dak is gericht naar het zuiden.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Bornem
Ik wil zonnepanelen plaatsen op een hellend dak. Het dak heeft een helling van 30° graden. Gericht naar het zuidwesten. Onze huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oostkamp
Ik wil een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Ze worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuidwesten. Huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Roeselare
Graag wens ik zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend pannendak, 3 personen, opp. is zo moeilijk te zeggen. Nog voor dit jaar zeker.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Opwijk
We hebben mogelijkheid voor zonnepanelen te plaatsen op het dak van de hoofdwoning zelf. Deze woning is geschat op 1956. Geen idee van de oppervlakte of de oriëntatie. Verbruik van rond de 3200k.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Machelen
Ik wil een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een plat dak. Het gaat om een huishouden van ongeveer 2 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Zottegem
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. We 2800 dag tarief en 1800 nachtierf als verbruik. Plaatsing is voor op het zuidwestelijke dak van de woning zelf. Oppervlakte van 12x4m. Plaatsing tegen het einde van het jaar.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Heusden-Zolder
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn huis. Hellend pannendak (zuidgericht), 4000 kwh, opp. +50m². Tussen nu en één jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Gooik
Ik wil eens een offerte voor zonnepanelen op mijn huis. Hellend dak of plat dak kan, +13000 kwh (alles op elec.), opp. +70m². Wanneer is nog te zien.

Offerte installatie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"kan helpen om met diverse leveranciers in contact te komen"

D. Plovie

"Pour la seconde fois que je fais appel à vos services, je n'ai que des éloges à vous adresser; ..."

S. Wylock


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.