Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte installatie zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte installatie zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Menen
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak met dakpannen. Deze woning is volledige gerenoveerd en dak is geplaatst in 2012. oppervlakte van zo'n 36m≤.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Lokeren
Opzoek naar fotovoltaÔsche zonnepanelen. Deze zullen geplaatst worden op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het is een huishouden van 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Brecht
Zonnepanelen om te plaatsen op een hellend. Het is een dak dat gericht is naar het zuidwesten. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepaneln te Diepenbeek
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Ze worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is ongeveer 30 graden schuin en is gericht naar het westen. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Schoten
Graag een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een plat dak. De grootte van het dak is ongeveer 6 op 2 meter. Onze huishouden uit 6 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Schulen
Ik zou zonnepanelen wensen voor op mijn prive. Hellend pannendak, zuidgericht, graag een 18-22 panelen, 4600 kwh, wanneer is nog te bespreken(misschien dit voorjaar).
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een bedrijf in Bekkevoort
Dit is voor een landbouwbedrijf. Momenteel hebben we reeds zonnepanelen maar omdat de productie is verhoogd zoeken nu een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een nieuw gebouw . Nu heb ik voor 1350kw piek dit wens ik te verdubbelen. De nieuwe stalling wordt in februari gezet. Dit is een nieuw dak dak er komt in golfplaten, ik schat zo'n 62m op 17m breed grondoppervlakte. Plaatsing voor na de zomer.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Dilbeek
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak en 2 veluxen(zuidgericht) of plat dak, 7000 kwh, plat 35m≤, hellend 35-40m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Lede
Ik doe deze aanvraag voor een zonnepanelen installatie voor een duplex appartement. Voorlopig voor enkel voor mijn verbruik, Dit is zo'n 505kwd dag en 537kw nacht. totaal omdat we 6 maanden afwezig zijn. Plaatsing is mogelijk op een hellend dak. Dit is een dakpannen dak. Geen idee van de oppervlakte of de oriŽntatie.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Genk
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een plat dak. De grootte van het dak is ongeveer 60 m≤. Onze huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Moorslede
Zonnepanelen plaatsen op een puntdak. Het is een dak dat gericht is naar oost-west. Het huishouden bestaat uit 3 personen. Er is ook nog een plat dak aanwezig.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Menen
Ik zoek een offerte voor een zonnepanelen instalatie. We hebben een verbruik van 15.000-20.000 kw. Plaatsing liefst op de grond omdat we een tegelpannen dak. Deze grond is zo'n 15m van de woning en de oppervlakte is meer 500-600m≤. Dit is een weide met helling. Plaatsing voor de zomer.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Herent
Graag een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen zijn gericht naar het zuidwesten. Huishouden bestaat uit 5 personen. Het dak oppervlakte is ongeveer 100 m≤.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Dendermonde
Op ons hellend dak willen wij zonnepanelen plaatsen. Het dak is gericht naar zuidwest. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Zoutleeuw
Wij willen zonnepanelen plaatsen op een dak dat gericht is naar het zuiden. Ons verbruik is jaarlijks ongeveer 4500 kWh.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Truiden
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive/hotel Hellend pannendak, zuidgericht, +2 personen, opp. +50m≤. Wanneer is aan de offertes.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zoersel
Wij willen een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het dak is groter dan 100 m≤.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Gruitrode
Het dak is hellend gericht naar het zuiden. We wonen thuis met 4 personen. De woning heeft een oppervlakte van 15 meter op 10.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Mol
Het dak is gericht naar het zuiden. Onze huishouden bestaat uit 2 personen. De grootte: 11 op 7. Puntdak.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Kaster
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend pannendak, zuidgericht, 4 personen, opp. +100m≤. Wanneer is aan de offertes.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Gent
Dit is voor een gebouw met drie studio's dat ik verhuur. Ik heb een redelijk hoog verbruik. Plaatsing is mogelijk op een hellend dak met dakpannen. geen idee van oppervlakte.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Lanaken
4500-5000kw Plaatsing is mogelijke op een natuur leien dak Plaatsing aan de achterkant , 6x10.7m. Deze kant is zuid gericht. Plaatsing voor 2017.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Landen
De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het is ongeveer 10 meter lang en 6 meter. Het dak is gericht naar het zuidwesten. Het huishouden bestaat uit 1-2 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Lanaken
Wij willen zonnepanelen plaatsen op een plat dak. Het is een plat dak van een appartemenstblok. Wij zijn de eigenaar van het appartement met het dak. Het dak is ongeveer 200 m≤.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Gent
Offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Hellend dak. Eigenaar van de woning. Huishouden bestaat uit 2 personen.

Offerte installatie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service, zeker wanneer men zelf geen kennis van de markt heeft en dus moeilijk kan uitzoe..."

J. Pitchford

"Bobex maakt het gemakkelijk firma's te vinden."

L. Willemsens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.