Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte installatie zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte installatie zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Aalst
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een hellend dak. Geen idee van de oriŽntatie of de oppervlakte. Dakpannen dak van 1985. 2750kw verbruik. Plaatsing voor 2017.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Overijse
Wij zijn opzoek naar een leverancier voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak . Het dak is gericht naar het zuiden. De grootte van het dak is 100 m≤. Er is een helling van 30į. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Hasselt
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend dak met leien, zuidgericht, 7000-8000 kwh, opp. +50m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Bouwel
Ik heb een zadeldak die gericht is naar alle vier kanten. De grootte van de juiste kant is ongeveer 20-25 m≤. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Scherpenheuvel
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een dak van de garage. golfplaten dak dat zal geplaatst worden begin 2017.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Rumst
Wij hebben een optie tussen 2 daken. Het gaat over een plat dak van 40 m≤ en een hellend dak van 45į met een oppervlakte van 30 m≤. Het hellende dak is gericht naar het zuidwesten. Het huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Evergem
Een offerte voor het plaatsen van ongeveer 22 panelen. Het dak is bekleed met dakpannen. Het is een huishouden van 4 personen met een verbruik van 5500 kWh.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Leopoldsburg
Ik wens voor zo'n 3200kw zonnepanelen te plaatsen. We dachten eerste te plaatsen op een plat dak maar de beste mogelijkheid qua oriŽntatie. Dakpannen dak. Woning van 40 jaar oud.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Zonhoven
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning(bj 2013). Zowel hellend dak of plat dak is er, 2 personen, opp. +40m≤,wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Willebroek
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, (45į), 5000-6000kwh, opp. 40m≤, wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Westerlo
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een dakpannen dak. 4000kw. Geen idee van de oriŽntatie en de oppervlakte. Woning is 15 jaar oud.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Zoersel
Plaatsing is mogelijk op een bijgebouw los van woning. Dit is een roofing dak. Er is plaats voor 28 panelen, er is wel een schaduwplek vooral s'avonds en s'morgens. 9000kw verbruik. Originele woning van de jaren 60 maar volledig gerenoveerd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Zelzate
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak (carport of tuinhuis), 4 personen, opp. bijna 40m≤, liefst snel te doen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Brasschaat
Half open bebouwing midden jaren 70. Plaatsing van zonnepanelen mogelijk op een bijbouw aan de woning. eventueel ook op garage los van de woning. Verbruik moet nog opgemeten worden.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Hoevenen
We zoeken een offerte voor een zonnepanelen. Ons verbruik is nog niet nagemeten. Plaatsing op een pannendak van een totale oppervlakte van 80-100m≤ met een dakraam. OriŽntatie is zuid denk ik.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Beringen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met pannen, 3 personen, opp. +50m≤, voorjaar 2017 ergens.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Berlaar
Dit is een nieuwbouwinwoning van 2016. We wonen hier sinds juli. Dak in dakpannen. Dit is een zadelkant met een zuidkant. Ik vermoed 80m≤.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Schellebelle
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend zadeldak met pannen, zuidgericht, 2 personen, opp. +70m≤, wanneer is nog te bekijken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Londerzeel
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen. Deze staat los van de woning. Dak bestaat uit singels en oppervlakte is zo'n 40m≤ grondoppervlakte. Geen idee van het verbruik. Eventueel zullen we wel een elektrische wagen aankopen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Buggenhout
Graag een offerte installatie zonnepanelen verbruik 3850 kw dak in dakpannen zuidwestelijk gericht met nadruk op westen geschatte oppervlakte aan de achterkant van de wonings is zo'n 50m≤ min twee veluxramen Woning van 1986 Plaatsing voor ergens in 2017. Gelieve na 18u contact opnemen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Oud-Turnhout
We hebben een oudere boerderij en we wensen deze te plaatsen op stallen los van de woning. Deze staan op 15-20m van de woning. Het dak bestaat hier uit golfplaten en is pal zuidelijk gelegen. Stal van 25x5m. Per jaar betalen we 3000Ä aan elektriciteit betalen. Woning is van de jaren 50.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Pepingen
Dit is een woning met een dubbele teller , dag en nachttarief. In het laastte jaar was dit 5383 kw dag verbruik. En 2515 nachtverbruik. Plaatsing is mogelijk op zonnepanelen van 30cm. Zuidwestelijke oriŽntatie.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Baal
We zouden graag een offerte verkrijgen voor een plaatsing van zonnepanelen over een oppervlakte van zo'n 30m≤, oa. door de schaduwplekken. We hebben een zonnepanelen Verbruik van zeker zo'n 5000kw.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Wingene
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, 3500 kwh, opp. 40-50m≤. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Webbekom
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een dak van 90m≤ zuidoostelijk gericht. De woning is zo'n 16 jaar oud. We zijn met 4 man in de woning. Verbruik vermoedelijk rond 40m≤.

Offerte installatie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een interessant tool om verschillende - onbekende firma's te contacteren."

T. Gala

"Bobex is een zeer efficiŽnte manier om leveranciers te zoeken."

D. Hans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.