Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte installatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte installatie-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oosterzele
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1950 zoeken wij zonnepanelen. De panelen moeten op een winkelpand komen met een hellend dak met dakpannen. We verbruiken 350€ per maand aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Zemst
Ik ben eigenaar van een 3gevel woning van 2007. Nu zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken rond de 100€ per maand aan stroom ( net nieuwe jacuzzi) en we wonen hier met 3 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Halle
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend zadeldak met leien, zuidgericht, opp. +35m². Voor volgend jaar.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Hasselt
We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Ik ben eigenaar van een halfopen bebouwing van 1989. We hebben een leien dak. Voorgevel is 7,30m en de diepte van de woning is 12,30m . 3700 kilowatt aan stroom. Hier wonen ook 2 kleine kindjes naast 3 volwassenen. Kan u mij contacteren voor een offerte na plaatsbezoek.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Perk
Beste, Het betreft een hellend dak met dakpannen (+/- 100m², 1dakvenster, zuidelijk gericht dak). Ons elektriciteitsverbruik bedraagt +/- 7500 kW op jaarbasis en wij zijn eigenaar. Kan u ons contacteren met een mooie offerte voor zonnepanelen. Een plaatsbezoek kan.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Leopoldsburg
Ik wens graag een gerichte offerte voor een zonnepanelen instalatie. Mijn huidige verbruik dat ik met groene energie wens op te vangen is 6000-7000kw. De bekleding van de woning bestaat uit dakpannen en de oriëntatie is zuidelijk gericht. Het is een halfopen bebouwing met ruwweg 75m² beschikbare oppervlakte. Graag ook verdere informatie over subsidies, groene stroom certificaten, winst op de energiefactuur en de werken zelf.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Wetteren
Graag een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op het bedrijfsgebouw. We hebben een plat dak van ongeveer 5000m2 waar voorlig nog roofing opligt. We zijn van plan om voor of samen met de instalatie van de zonnepanelen deze te laten vervangen door epdm rubber. Op het dak zijn er wel wat schaduwplekken door bomen en een hoogteverschil in het dak, een deel op 9m en een ander deel op 12m. Ook staan er enkele condensators op van koelkasten. Ons huidig verbruik is ongeveer 1.000.000kw. U kunt een afspraak maken via mij. De offertes zullen dan ter studie worden voorgelegd aan de directie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Balegem
Ik wens voor minstens 2500 kw aan zonne-energie op te wekken. Graag had ik hiervoor een offerte verkregen voor plaatsing van de zonnepanelen, alsook wat verdere informatie over de mogelijke subsidies. Ik heb een dak in pandkaken waaraan het zuidelijk gelegen gedeelte ongeveer 100m2 is.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zwalm
Ik ben van plan indien ik een interessante offerte krijg om binnen de 6 maanden over te gaan tot instalatie. Ik heb een dak van ongeveer 75-100m2 en volledig naar het zuiden gericht. De bekleding bestaat uit dakpannen. Graag een offert voor de installatie voor minstens 5500 kw op jaarbasis aan panelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
offerte voor zonnepanelen in Beveren
het is voor de installatie op het huis van mijn dochter, uiterlijk tegen juli. Minstens een oppervlakte van 25 m² beschikbaar. Jullie mogen bellen voor een fysieke afspraak. mvg, Gilbert A.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Sint-Katelijne-Waver
Ik doe deze aanvraag voor mijn ouders maar ik handel de prijsofferte en het papierwerk af. Het gaat hier om een dak met meerdere hellende vlakken en dakpannen. Het meest interessant georiënteerde gedeelte, pal op het zuiden, is tussen de 20 en de 30m2 groot en heeft enkel een beetje schaduw door een schouw. Ik heb geen idee wat hun huidig verbruik is. Gelieve als u een offerte op maakt ook informatie te geven over de praktische aanpak van de installatie en de mogelijke fiscale voordelen. Afspraak zal waarschijnlijk in het weekend gemaakt moeten worden.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een nieuwbouw in Hasselt
Het betreft hier een nieuwbouw die rond Pasen volledig afgewerkt zal zijn. Ik heb een zadeldak waar op de zuidwestelijk gedeelte reeds een zonneboiler is geïnstalleerd. Ik wens op de andere zijden, Noordoosten , de zonnepanelen te plaatsen. Deze zullen dus zeer rendabel moeten zijn. De oppervlakte is ongeveer 16x5m en de bekleding zijn dakpannen. Ik wens 6000kw aan zonne-energie op te wekken. Graag uw offerte voor deze instalatie.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Gits
Ik wens een offerte voor de installatie van zonnepanelen op mijn garage. Deze is aangebouwd aan de woning en heeft een oppervlakte van ongeveer 115m2. We hebben wel een beetje last van schaduw door de woning zelf. de garage is naar het zuidoosten gericht en de bekleding is Epdm rubber. Het verbruik schommelt rond de 4800 kw. Graag in de offerte ook verdere informatie over de groene stroom certificaten en aftrek van de belastingen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Deurne
Ik zou willen nakijken of het rendabel zou zijn om op mijn woning zonnepanelen te plaatsen. Ik heb namelijk een tweedelig plat roofing dak , beide van 5x9m ongeveer. Maar het lager gelegen dak is het meest zuidelijke gericht. Verder heb ik ook wat last van schaduwplekken door 2 naastliggende woningen. Graag een gerichte offerte met verdere informatie hoe dit kan opgelost worden bij instalatie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen offerte voor een woning in Nieuwekerke
ik wens graag na te gaan of het rendabel zou zijn om mijn energie via een zonnepanelen installatie op te wekken. Ik heb een zadeldak waarvan een zijde naar het zuidoosten is gericht. Deze heeft een dakpannen bekleding en een oppervlakte van ongeveer 14x7 m. Ik heb een vrij hoog jaarlijks verbruik, 8000-9000kw.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen en een zonneboiler voor een woning in Leuven
Ik wens deze panelen in de loop van 2013 te plaatsen. Daarom wens ik een offerte met prijzen voor installatie en verdere info over de zonnepanelen en mogelijke subsidies. Het is een dak met een hellend vlak. Helingsgraad is ongeveer 45° en de opp +- 80m2. Het bestaat buit dakpannen en is volledig naar het zuidwesten gericht. Ik verbruik ongeveer 5000kw waarvan 60% nachttarief. Naast de zonnepanelen wens ik ook de mogelijkheden en de offertes voor een zonneboiler te ontvangen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Haacht
Ik wens deze te plaatsen binnen 3-4 maanden. Ik heb verschillende mogelijkheden maar het voordeligste lijkt het mij om op de voorkant van een zadeldak te plaatsen. deze is naar het zuiden georiënteerd en heeft een oppervlakte van 4x6m min een dakvenster (+- 1m2) De bekleding hiervan zijn betonnen dakpannen. Graag een offerte voor de installatie van zonnepanelen die voor 3500kw jaarlijks zonne-energie produceren.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Halle
Ik wens graag een offerte voor de installatie van zonnepanelen. Ik heb een dak met verschillende hellende vlakken. Het meest geschikte lijkt me een zuidoostelijk gericht vlak dat ongeveer 6x8m is. Hier staat wel een dakvenster in , maar er zijn geen schaduwen van bomen en dergelijke. Ik betaal momenteel 130€ per maand aan elektriciteit. Graag had ik telefonisch met u afgesproken om ter plaatse de prijsofferte te bespreken.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Roeselare
Ik heb een jaarlijks verbruik van zo'n 5000kw dat ik graag zou willen opwekken met zonnepanelen. Gelieve hiervoor een offerte en verdere informatie op te sturen voor de plaatsing. Dit zou gebeurd moeten zijn voor mei 2013. Ik heb een dak met tegelpannen, hellingsgraad van 30° en het zuidelijk gedeelte is zo'n 40m2 groot.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Rijkevorsel
We hebben reeds thermische panelen op onze woning laten plaatsen en zouden nu graag verder willen gaan met de plaatsing van zonnepanelen. Ik heb nog tussen de 20-30m2 over op het zuidelijk gerichte gedeelte van het dak. Dit is een gewoon pannendak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Keerbergen
Ik zou deze panelen in de loop van 2013 willen plaatsen. Ik heb een dak met dakpannen, hellingsgraad van 90° en westelijke oriëntatie. De totale beschikbare oppervlakte is ongeveer 250m2. Mijn jaarlijks verbruik is dag: 5800 kwh dagtarief en 9200 nachttarief. Zou het eventueel ook mogelijk zijn om een offerte op te maken voor plaatsing op de grond. Ik heb een oppervlakte van 3000m2.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning/winkel in Antwerpen.
Ik heb een winkel en woning in 1. Ik wil graag zonnepanelen plaatsen. Beschikbare oppervlakte is 100m² op het plat dak. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is 19000KWh. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonneboiler plaatsen voor een particulier in Antwerpen.
Ik wil graag een zonneboiler plaatsen. Voor warm water, sanitair en verwarming. Wat kost dat? Graag een offerte van een zonneboiler.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Demande de devis pour l'installation de panneaux photovoltaïques
Devis gratuit pour la pose de panneaux solaires photovoltaïques, ainsi que des renseignements complémentaires, ce pour un dépôt commerciale. Il s'agit d'équiper deux toitures. Nous aimerions savoir quel est le rendement d'un panneau solaire? Quel garanties prévoyez-vous sur l'ensemble du système? Quels sont vos prix et vos conditions? D'avance merci
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Recuperatie van elektriciteitsverbruik
Ik ga een appartement kopen met een dak en wens zo veel mogelijk terug te recupereren van ons groot elektriciteitsverbruik.

Offerte installatie

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Interessante manier om snel aan prijsopgaves te geraken van firma's die we anders niet hadden a..."

"Aangename samenwerking met Bobex. Er werden mij enkele goeie oplossingen aangeboden."

J. HEYMANS


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.