Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte incassodiensten: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte incassodiensten-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000Ä en 10.000Ä Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in BelgiŽ. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incasso
Limburg
incasso bureau voor een bedrijf in Maaseik
Dit gaat enkel over onbetaalde facturen. Deze staan open bij Belgische bedrijven die momenteel nog actief zijn. We hebben reeds meermaals met deze mensen contact opgenomen met betrekking tot de opstaande facturen. Graag een uitgebreide offerte en verdere informatie over de volgende te ondernemen stappen, het zal de eerste keer zijn dat we gebruik zullen maken van externe incassodiensten.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in geel
Dit gaat over het terugvorderen van onbetaalde facturen.We doen enkel zaken met particulieren binnen BelgiŽ. Wijzelf hebben reeds contact met deze mensen opgenomen en verschillende herinneringen op gestuurd . Momenteel is het totale opstaande bedrag zo'n 1800Ä. Dit is de eerste keer dat we een vergelijk maken voor incassobureaus dus graag een uitgebreide duidelijke offerte met informatie over de volgende stappen.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een bedrijf in Oevel
Dit gaat over het terugvorderen van enkele onbetaalde facturen. Deze staan enkel open bij mensen bij een btw nummer. De meeste mensen zijn in BelgiŽ gevestigd op een uitzondering na dat een bedrijf uit Nederland is. De totale som zal net boven de 10.000Ä zijn. Graag een gericht advies een prijsofferte voor de mogelijkheden om dit bedrag terug te vorderen via een incassobureau.
Incassobureau
Antwerpen
Incassoburaeu
Elke maand zijn er verschillende gezinnen die lang tot zeer lang wachten om hun openstaande dienstencheques te vereffenen. Door onze specifieke beroepsuitoefening is een exact aantal en bedrag van uitstaande facturen moeilijk te zeggen. Dit verschilt ook van maand tot maand. Graag uw prijsofferte voor uw hulp hierbij. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Overijse
Momenteel zal er voor een 17 tot 18.000 Ä openstaande facturen. Deze staan voornamelijk bij gemeentes open. Een gemiddelde factuur zal zo'n 500-700Ä bedragen. Is het mogelijk om deze bedragen via een incassodienst op te vorderen? Graag een vrijblijvende offerte.
Incassobureau
Antwerpen
incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facture voor een bedrijf in Antwerpen
Op dit moment staan er 7 facturen open voor een periode van 3 maanden, dit kan in de toekomst echter nog oplopen. Het overgrote deel van mijn klanten zijn particulieren
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incasso voor bedrijf in West Vlaanderen
gaat over een 7 tal facturen van zowel particulieren als bedrijven, de jongste zo'n 7 maand de oudste net iets langer als een jaar. Het totale bedrag ligt rond de 20 000Ä.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Informatieaanvraag incassobureau voor nieuw bedrijf
Als nieuw bedrijf had ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen alsook informatie omtrent het samenwerken met een incassobureau in geval van problemen met wanbetalers. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Terugvorderen van huur, particulier
Huurder heeft al 3 maanden geen huur betaald, ten bedrage van 2400 EUR. Wat staat mij te doen?
Incassobureau
Antwerpen
Terugvorderen van onbetaalde factuur, Antwerpen
Wij hebben een klant die zijn factuur nog steeds niet betaald heeft, terwijl de keuken al lang geplaatst is. Graag hadden we deze onbetaalde factuur willen terugvorderen (+/- 3.500 euro). Wat kunnen we doen? Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor startende zaak
Ik ben nog maar pas met deze business begonnen en mijn eerste klant heeft nog altijd niet betaald. Later zal dit nog wel eens gebeuren veronderstel ik. Graag had ik geweten wat jullie kunnen doen en tegen welke prijs. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor snel terugvorderen van onbetaalde facturen
Als zelfstandige heb ik toch wel wat last met wanbetalers. Na veel energie worden de meeste facturen geregeld, maar tussen die wanbetalers heb ik soms wel heel hardnekkige mensen die NIET willen betalen, die ons maar blijven uitdagen en die zeggen dat ik niets kan aangaan aangezien ik niet gerechtelijk bevoegd ben. Graag een voorstel hoe we samen tewerk kunnen. Bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Problemen met wanbetalers, terugvorden van verschuldigd bedrag
Als zelfstandige had ik graag geweten hoeveel een incassobureau kost, dit voor het terugvorderen van een onbetaalde factuur. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incasseren immobilien maandhuur
Ik ben in het bezit van 5 appartementen en ben op zoek naar iemand die me kan helpen met het incasseren van immobilien maandhuur.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor startend bedrijf
Wij zijn op zoek naar een incassobureau om mee samen te werken in toekomst. Wij zijn een startend beveiliging bedrijf voor particulieren.
Incassobureau
Antwerpen
Incassodiensten voor bedrijf in Beerse
Graag u offerte voor incassodiensten.
Incassobureau
Limburg
Professionnele begeleiding bij onbetaalde facturen
Graag professionele begeleiding bij het maken en opvolgen van facturen. Dit voor een zelfstandige die zo een 20 facturen per maand heeft, en toch momenteel tussen 1.000 ŗ 2.000 Ä aan onbetaalde facturen zit. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf in Hulshout
Wij hadden graag dat de onbetaalde facturen zo vlug mogelijk aan ons betaald zouden worden. Graag even contact opnemen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen facturen
De meeste facturen worden na enkele herinneringen betaald maar er zijn er enkele waar geen respons op komt. Meestal gaat het echter over kleine bedragen van 14Ä tot ongeveer 500Ä.
Incassobureau
Antwerpen
Innen onbetaalde factuur
We zitten met een onbetaalde factuur van 635Ä die dateert van februari 2011. We zouden deze factuur graag terugvorderen.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Vorderen onbetaalde factuur
Wij zouden graag de boete willen ontvangen van onze vorige huurders wegens vroegtijdig verlaten van de woonst. Deze bedraagt 2 maanden huur, wat een kleine 2000 euro is.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Vorderen onbetaalde facturen kinesist
Ik ben kinesist en zou graag facturen innen van patiŽnten die niet betalen. Momenteel gaat dat om een bedrag van 800 euro, maar dit zal snel oplopen tot 1300 euro.
Incassobureau
Limburg
Vorderen onbetaalde facturen
Wij zijn geÔnteresseerd in prijsvoorstellen van incassobureaus voor het vorderen van onbetaalde facturen. Momenteel hebben we 4 onbetaalde facturen van vorig jaar en 3 van dit jaar.
Incassobureau
Brussel
Prijsinformatie incassobureau
Ik ben als starter op zoek naar prijsinformatie ivm het terugvorderen van onbetaalde facturen via een incassobureau. Momenteel heb ik dus nog geen onbetaalde facturen.

Offerte incassodiensten

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle reactie van Bobex. Bedankt."

M. Houben

"Ik ben tevreden over het handelen van Bobex en het doorgeven van mogelijke leveranciers."

K. Colphijn


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.