Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte incassobureau: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte incassobureau-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incasso
Antwerpen
Incasso te Deurne
Ik verkoop pakketten prepaidkaarten aan krantenwinkels en detailhandelaars. Het gaat hier over ongeveer 50 klanten waarbij ik het gevoel krijg dat ik juridisch druk moet zetten. Dit zijn bedragen tussen 1000 en 2000 euro.
Incasso
Antwerpen
Incasso voor een bedrijf in Antwerpen
Dit gaat over een aantal onbetaalde facturen. Zeker meer dan 20 dossiers. Elke dossier is gemiddeld zo'n 1000Ä terug te vorderen, er zijn er bij van meer of minder. Graag had ik een gericht advies en offerte verkregen voor de mogelijkheden deze bedragen terug te incasseren. We doen enkel zaken b2b binnen belgiŽ.
Incasso
Antwerpen
offerteaanvraag voor een incassobureau
Beste, Wij zijn een bouwonderneming en hebben een 30tal openstaande facturen. Het zijn allen ondernemingen in de bouwsector. De totale openstaande som van alle facturen is iets meer dan 400 000 Ä. Graag wens ik vanaf aanstaande dinsdag een telefoontje om een afspraak bij mij op kantoor te maken. Met vriendelijke groeten, Guy
Incasso
Antwerpen
Incassobureau voor een vertaalbureau in Antwerpen.
Ik wil een offerte ontvangen van een incassobureau. Advocaten sturen meestal aangestekende brieven naar wanbetalers. Ik kan dat in principe ook zelf, maar krijg geen geld. Wat zijn de volgende stappen van incasso's? Graag een offerte.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een zelfstandige in Dendermonde.
Ik wil graag een oplossing voor het innen van 2 onbetaalde facturen. Het totaalbedrag is Ä2000,- De wanbetalers : 1 zelfstandig en 1 particulier. Graag een offerte van een incassobureau. Vriendelijk bedankt!
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor bedrijf in West Vlaanderen
Wij zijn een internationaal bedrijf en de schulden staan dan ook open bij bedrijven die niet in BelgiŽ gevestigd zijn. De totale schuld is zo'n 30 000$
Incasso
Limburg
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Ik heb een 5tal onbetaalde facturen openstaan van wanbetalers. Ik wens een incassobureau in te schakelen. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen. Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb klanten die particulier zijn en klanten als bedrijven. Graag wil ik alvast weten wat de prijzen zijn van incassobureaus mochten er wanbetalers zijn in de toekomst.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Innen van onbetaalde klanten van tandartspraktijk
Wij hebben verschillende openstaande facturen staan voor onze tandartspraktijk. Graag uw prijsopgave met wat de mogelijkheden zijn.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Offerte incassobureau
Wij zijn actief in werk- en veiligheidskledij en zijn op zoek naar een incassobureau.
Incassobureau
Antwerpen
Innen van facturen van particulieren
Wij zijn op zoek naar een incasskantoor die ons kan helpen met het innen van facturen voor particulieren.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor gerechtelijke vordering
Terugvorderen van achterstallige huur (+/- 900 euro) = gerechtelijke vordering. Kan een incassobureau mij daarbij helpen, bij wie kan ik het best terecht? Bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Wanbetalers opvolgen, incasso onbetaalde facturen
Graag wat extra hulp bij het terugvorderen van onbetaalde facturen buiten termijn. Alvast bedankt.
Incassobureau
Limburg
Factoring of kredietverzekering
Graag hadden wij een offerte gehad van een factoring of kredietverzekering. Kunnen jullie ons daarbij helpen? Bedankt.
Incassobureau
Namen
Incassobureau voor nieuwe bedrijfsactiviteit
Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen, dit voor een incassobureau in geval van onbetaalde facturen. Wij zijn sinds juni 2011 begonnen met een nieuw activiteit (B2B), maandelijks zitten we al aan zo'n 600 ŗ 700 facturen, bedragen tussen de 18EUR en 300EUR/factuur, sommige van hen zijn al zeer hardnekkig. Graag een offerte. Bedankt.

Offerte incassobureau

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, ik zal indien nodig terug op Bobex een beroep doen."

C. ROELOFS

"Ik vind het wel een interessante formule. Zo kan men meer informatie en offertes aanvragen."

R. Van Hoegaerden


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.