Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offerte huren frisdrankautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte huren frisdrankautomaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaten voor openluchtzwembad
Wij zijn een openluchtzwembad waarvan we de cafetaria zouden uitbaten met drankautomaten en een koffiemachine. Het aantal gebruikers is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit kunnen er meer dan 1.000 zijn op een zonnige dag, en slechts een 70-tal op een slechte dag. Graag uw prijsofferte voor 3 frisdrankautomaten.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Arendonk
Momenteel maken we gebruik van een lokale drankcentrale. we wensen echter een prijsvergelijking te maken met de huur van een Cola automaat uit vooral praktische overwegingen. Zou het daarom mogelijk zijn om een offerte op te maken voor de huur of eventuele aankoop voor een automaat, dank u.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag frisdrankautomaat
Wij halen nu onze drank bij de kruidenier iets verderop. Dit wordt door onze baas betaald, maar dit begint iets te duur uit te vallen, dus hadden we graag eens gekeken wat de mogelijkheden zijn van een automaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een frituur in Limburg
Ik zoek eigenlijk geen automaat voor in mijn frituur zelf maar wel een om buiten te zetten. Zo kunnen de mensen die langskomen na de sluitingsuren nog een drankje meenemen. Mijn frituur staat vrij dicht bij een jeugdbeweging en uitgangsplek dus ik verwacht vooral in het weekend dat een tiental mensen gebruik zullen maken van deze automaat.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor een 10-tal medewerkers
Wij werken hier momenteel met 7 personen, maar daar komen in de toekomst nog een aantal mensen bij zodanig dat we met een 10-tal mensen zullen zijn. Bedankt voor uw prijsofferte voor een frisdrankautomaat voor al deze medewerkers.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor jeugddienst, Oost-Vlaanderen
We willen voor een beperkt project ,6 maanden, met automaten werken omdat we anders een kassysteem op poten moeten zetten. De haalbaarheid hiervan hangt af van de kostprijs en flexibiliteit bij de keuze van de producten. Daarom deze offerteaanvraag. Het project kan nog verlengd worden maar dat kunnen we nu nog niet met zekerheid zeggen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn een aardbeienbedrijf. Op drukke periodes hebben we 30 personeelsleden. Ik wil graag weten of een frisdrankenautomaat interessant zou zijn voor ons. Graag een offerte.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 20ŗ50 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Geen regioFrisdrankenautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Wij willen nakijken of we niet beter een frisdrankenautomaat kunnen plaatsen in ons bedrijf. Indien u een breed genoeg gamma kunt aanbieden willen wij onderhoud en aanvulling aan u overlaten.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bandencentrale
Wij hadden graag de mogelijkheden eens bekeken voor een frisdrankautomaat. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor bakkerij
Graag meer informatie over de mogelijkheden van een frisdrankautomaat voor bakkerij.
Koude drankautomaat
Limburg
Informatie en offerte frisdrankautomaat
Informatie en offerte voor plaatsen frisdrankautomaat in ons dagverzorgingscentrum. We hebben wel dranken maar niet de echte coca cola frisdranken en dat zou wel interessant zijn. Vandaar graag info
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Full service frisdrankautomaat
een Full services frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola frisdrankkoeler, offerte frisdrank leverancier, automaat coca cola
Informatie en prijsindicatie van coca cola frisdrank automaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Combinatie snoep/drankautomaat
Graag een combinatie snoep & drankautomaat indien mogelijk. Deze zou geplaatst worden tegen de muur van de wassalon. Aantal gebruikers per dag: tussen de 10 en 20 personen, 1x/dag. Graag een prijsvoorstel voor het huren van automaat (full service!). Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola automaat
Kunnen jullie mij informeren omtrent het aanschaffen van een frisdrankautomaat, graag ook bijkomende kosten omtrent aanvullen, onderhoud, e.d. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerte en informatie plaatsen coca cola fisdrankautomaat
Graag info en offerte voor het plaatsen van een coca cola frisdrankautomaat, met levering van de dranken.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Offerte en informatie Coca cola frisdrankautomaat huren en plaatsen
Wij hebben hier wel interesse in een automaat van Coca Cola. Ik ontvang graag jullie informatie en offerte, dan kan ik deze intern voorleggen.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca Cola frisdrankautomaat informatie en prijsofferte gewenst
Een voorstel voor het plaatsen van een Coca Cola frisdrankautomaat met prijsofferte en informatie leveringen en dergelijke.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat Coca Cola aankopen of huren en plaatsen aan tankstation
Voor buiten aan ons tankstation met shop zoeken wij een frisdrankautomaat van Coca Cola te plaatsen, graag info en offerte.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Coca cola frisdrank automaat huren, prijsofferte en informatie huren automaat Coca Cola
Ik ben vakbondsafgevaardigde en zoek een offerte voor een coca cola frisdrankautomaat, om dan voor aan de directie met eventuele aankoop tot gevolg.

Offerte huren frisdrankautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben tevreden en zal in de toekomst, indien nodig, nog een beroep doen op Bobex."

M. Schiemsky

"Hartelijk dank voor de diensten die u mij geboden heeft. Het is gemakkelijk en comfortabel zel..."

B. Fierens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.