Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Offerte frisdrankenautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte frisdrankenautomaat-coca-cola automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Coca-Cola automaatOfferte aanvragen-coca-cola automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Coca-Cola automaat te Kampenhout
Offerte voor 1 Coca-Cola automaat. Wordt gebruikt door de medewerkers en bezoekers.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-Cola Automaat voor een bedrijf
Graag ontvang ik huur offertes voor een coca-cola automaat. De automaat zal binnen geplaatst worden en is voor zowel klanten als personeel. Het is voor een voetbal vereniging.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
coca cola automaat voor een bedrijf in Zedelgem
Ik Wens een offerte voor zowel huur, leasing als aankoop. Deze frisdrankautomaat zou binnen worden geplaatst voor zowel het personeel als de bezoekers.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Borgerhout
We zoeken een frisdrankautomaat voor het bedrijf. Zowel voor bezoekers en personeel, betalend systeem, om zelf bij te vullen, voor binnen te zetten. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
coca cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
Zowel intern als extern gebruik. Automaat met muntinworp. Deze kunnen worden binnen geplaats. Graag zowel een huur; leasing als aankoopofferte.
Coca-Cola automaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf te Bree
Ik zoek een frsidrankautomaat voor een 10-20 personen dagelijks. Huur/kopen mag beide in de offerte, voor binnen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf te Lovendegem
Ik zoek een frisdrankautomaat voor een 20 tal personen. Huur/kopen mag beide in de offerte, voor binnen (refter).
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor een bedrijf te Diest
Ik zoek een frisdrankautomaat voor ons bedrijf. Voor ongeveer een 30 tal medewerkers. Voor binnen. Voor te huren
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca-cola automaat voor het OCMW
Wij wensen een coca cola automaat in ons OCMW / rustoord te plaatsen, wij zijn met een 100-tal mensen.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Schoten
Ik had al eerder een aanvraag gedaan maar dit is toen door het bureau hier afgeketst. Nu is er echter wel een vraag naar een Coca Cola automaat. Vandaar dat ik deze aanvraag opnieuw doe. Het zou gaan om de huur van een automaat die ik dan zelf aanvul. Graag ook een offerte voor de coke mini vendor. Aangezien we niet met bijzonder veel mensen zijn.
Coca-Cola automaat
Limburg
Cola automaat voor een handelszaak in Peer
Ik heb een fietsenwinkel en zou deze automaat willen plaatsen voor mijn klanten. Ik wens een huurofferte voor het kleinste model.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Malle
We hebben op dit moment nog geen drankautomaat voor onze arbeiders. Daarom dat we nu deze aanvraag doen om te kijken hoeveel het zou kosten om dergelijke automaat in de fabriek te zetten. We hebben een 22-tal medewerkers daar.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Ternat
Graag een offerte van een coca-cola automaat. We zullen meer dan 100 personen hebben die dagelijks gebruik maken van de frisdrankenautomaat. We hebben er nog geen staan. Wat kost dat?
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Offerte frisdrankautomaat
Wij zijn op zoek naar een frisdrankautomaat. Nu werken we met flesjes die we in de Makro gaan halen, maar daar hebben we geen controle op. Bedankt voor uw offerte.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-cola automaat voor een bedrijf in Zandbergen
Ik heb een winkel waar geregeld klanten binnenlopen. Ik had graag een frisdrankenautomaat willen plaatsen zodat klanten daar gebruik van kunnen maken. Bedankt voor de offerte van een frisdrankenautomaat!
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Automaat voor aan ziekenhuis
Wij baten een cafetaria uit in een ziekenhuis en hadden graag wat meer informatie ontvangen voor een oplossing buiten de openingsuren. Dagelijks zouden meer dan 100 mensen hiervan gebruik maken. Bedankt voor uw prijsofferte.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Schoten
We zouden deze automaat willen plaatsen in ons bedrijf. Omdat we met nogal weinig mensen zijn zouden we graag een offerte ontvangen van de mini vendor, alvast bedankt.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola Automaat voor een bedrijf in Ternat
We zouden graag een automaat willen plaatsen in het atelier. Hier werken in totaal 137 mensen. Gelieve verdere informatie op te sturen ivm huurvoorwaarden, aanbod , plaatsing enz.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een opticien in Oudenaarden
We hebben op dit moment een koelkast vol blikjes die we graag zouden vervangen door een automaat. We staan echter ook recht tegenover een basisschool. Is het toegelaten om deze automaat buiten te plaatsen zodat ook de voorbijgangers hiervan gebruik kunnen maken.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Nazareth
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Ik had die graag op de stoep willen plaatsen onder een afdak. Zodat de klanten die dagelijks langslopen een blikje kunnen pakken met muntinworp. Ik schat naar 20ā30 personen die dagelijks gebruik maken van deze automaat.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Lier
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zullen dagelijks 5ā6 personen hebben die gebruik kunnen maken van de frisdrankenautomaat. Wat is de kostprijs en het onderhoud van zo een machine? Bedankt voor de reactie.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Izegem
We hebben een koude drankenautomaat en een warme dranken automaat via T.A.S. We vinden deze te duur. Graag hadden we dan via coca-cola een offerte willen ontvangen van hun automaat. Bedankt daarvoor.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola automaat voor een school in Overijse
We hebben in het verleden al verscheidene problemen gehad met onze oude leverancier, daarom dat we nu rondkijken naar alternatieven. Het milieubeleid van onze school vraagt om met flesjes te werken.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cocal-cola automaat voor een productiebedrijf in Hamme
We zijn een productiebedrijf en hebben 10 mensen te werk bij ons. Normaal halen we de frisdranken bij een plaatselijke brouwer. Ik had graag geīnformeerd willen worden over de voordelen van de frisdrankenautomaat. Wordt het bijgevuld door de firma? Zit er onderhoud inbegrepen? Graag een offerte van een coca-cola automaat.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een magazijn in zedelgem
We zijn permanent met 8 mensen aanwezig, maar elke dag komen er ook enkele chauffeurs van ander firma's langs. Dit aantal kan sterk variëren. We zouden deze automaat plaatsen in het magazijn.

Offerte frisdrankenautomaat

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.Offerte aanvragen-coca-cola automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden met respons via Bobex."

I. Thiry

"Zeer goede service."

P. Coussee


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Š 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.