Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Offerte frisdrankautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesOfferte frisdrankautomaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Coca Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpne
Dit is voor buiten de frituur te plaatsen voor de klanten. Graag zowel een huur, aankoop als leasingofferte voor deze frisdrankautomaat.
Frisdrankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Sint Pieters Leeuw
Dit is voor de showroom , dus zowel graag een huur of leasingofferte. Deze automaat zou zowel dienen voor onze klanten en bezoekers alsook onze eigen personeelsleden. We wensen dus de automaat zowel met munten als met jetons te laten werken, deze laatste zullen we aanbieden aan onze personeelsleden.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Oostnieuwekerke
Nu moeten we de drank voor deze automaat zelf aankopen . ik zoek dus een Full service offerte. Gebruik van inter en extern. Automaat binnen te plaatsen. Nu hebben we een blikjesautomaat.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Wilrijk
Deze automaat zal zowel door medewerkers als bezoekers gebruikt worden. We hebben namelijk een opleidingscentrum. Graag een offerte voor zowel huur, aankoop als full service voorwaarden.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor het gemeentebestuur in Herselt
We zoeken een frisdrankautomaat voor in het gemeentehuis te plaatsen. Deze zou zowel dienen voor personeel als bezoekers. Graag een automaat met flesjes.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een voetbalvereniging in Vlaams-Brabant.
We zijn een voetbalvereniging en hebben meer bezoekers in het weekend dan doordeweeks. Ik had graag een frisdrankenautomaat geplaatst. Graag een offerte van huur of koop mogelijkheid. Naar schatting voor 60 personen.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Het is moeilijk aan te geven hoeveel dagelijkse frisdrankengebruikers we zullen hebben. Kan ik een offerte ontvangen van het kleinste model? Alvast bedankt!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Fridrankenautomaat voor een vereniging in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Ik had graag een frisdrankenautomaat in ons vereniging. Dagelijks zullen 20Ó30 personen gebruik maken van deze frisdrankenautomaat. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een VZW in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat voor een vzw in Oost-Vlaanderen. Dagelijks te gebruiken door meer dan 20 personen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag offertes voor van een frisdrankenautomaat voor blikjes, flesjes (5 Ó 6 soorten in de automaat) Graag offerte voor aankoop/huur/opvulling. Te gebruiken door 10Ó20 personen.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken door 20Ó50 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Geen regioFrisdrankenautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Wij willen nakijken of we niet beter een frisdrankenautomaat kunnen plaatsen in ons bedrijf. Indien u een breed genoeg gamma kunt aanbieden willen wij onderhoud en aanvulling aan u overlaten.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor gemeentelijk gebouw, Oost-Vlaanderen
Gemeentelijk gebouw met bibliotheek, academie, jeugdhuis, fuifzaal, uitleendienst, tentoonstellingsruimten en burelen. Op zoek naar automaten voor frisdrank, koffie en versnaperingen. Pro fairtrade en contra multinationals. Graag een offerte.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor 2 rusthuizen
Wij hadden graag een frisdrankautomaat geplaatst voor 2 rusthuizen. Bedankt voor uw offerteopgave.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat met PET-flesjes voor bedrijf in West-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een automaat, liefst met PET-flesjes, geen blikjes. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Kleine frisdrankautomaten voor diverse vestigingen in BelgiŰ
We hebben verschillende kantoren, dus 1 groot automaat is voor ons niet van toepassing: Paal: 8 personen Genk: 4 personen Antwerpen: 6 personen Charleroi: 2 personen Hoofdkantoor: 11 personen Graag uw prijsofferte voor een aantal kleine frisdrankautomaten. Bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor paardenfokkerij in Meulebeke
Wij zouden graag een drankautomaat in de kantine van onze paardenfokkerij plaatsen. Is het mogelijk ons daarvoor een offerte te versturen? Bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor zeilclub in Oostende
Graag een prijsofferte voor een frisdrankautomaat dat klanten zouden kunnen gaan gebruiken als er niemand aan de bar staat. Het betreft een zeilclub, open van maart tot en met oktober. Afname zal vooral in de weekends en schoolvakanties gebeuren. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrank automaat voor bedrijf in Brasschaaat
Graag uw offerte voor een frisdrank automaat voor ons bedrijf.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Hasselt
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat met betaalsysteem. Momenteel halen wij ons drank bij een lokale drankleverancier die zich in dezelfde straat bevindt als ons bedrijf. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Prijsinformatie frisdrankautomaat
Wij hadden graag ge´nformeerd naar de prijzen van een frisdrankautomaat. Bedoeling is om hem naast onze pitta shop te plaatsen.
Koude drankautomaat
Limburg
Aankoop 2 frisdrankautomaten
Wij zijn op zoek naar 2 frisdrankautomaten voor ons bedrijf. Aangezien wij een groen bedrijf zijn, vragen wij flesjes en geen blikjes. De werking dient te gebeuren met een systeem van jetons.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Aankoop frisdrankautomaat voor garage
Ik ben op zoek naar een frisdrankautomaat om in mijn garage te plaatsen. De gebruikers zullen zowel de personeelsleden (5) zijn als ook de klanten. Ik vroeg me ook af of ik vrij ben in drankenkeuze.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte coca cola frisdrankautomaat
Hier op de site zijn we met 45 personen ongeveer. Ik krijg graag een offerte van coca cola om hier een frisdrankautomaat te plaatsen.
Koude drankautomaat
Brussel
Informatie en prijs frisdrankautomaat coca cola
Klant wenst offerte frisdrankautomaat te ontvangen, zij geeft het dan intern door. Het is wel een franstalige persoon.

Offerte frisdrankautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Interessante dienstverlening, want dankzij Bobex bespaar je veel tijd. Zo moest ik niets van op..."

C. Luyckx

"Ik heb zeer snel interessante offertes ontvangen. Wanneer ik in de toekomst freelancers nodig ..."

L. De Wilder


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.